אורנוס גם עם סטורן וגם עם מרס, ???? H-(

ozmiri

New member
אורנוס גם עם סטורן וגם עם מרס, ???? H-(

, מעבר של סטורן על אורנוס( אני מבינה שזה מסמל שבירת מסגרת או שידוד מערכת זוגית)אך מיקומו בבית 2 ב180- מעלות בבית 8 מסבך לי את ההבנה, האם מיקום המעבר בבית 2( מסמל את בית הכספים אך הוא במזל דלי), האם החשיבה המהפכנית בתחום הכספי, שבירת שותפות על רקע סכסוך כספי?? מה ההשפעה של מולה איתו בבית 8 - בבית 8 מופיע המרס הלידתי - במזל אריה, האם זה אומר, שהגאווה או הכבוד(אריה) הם שיביאו לשבירת המערכת הזוגית ? איך משפיע כאן המרס?

מחשבות על הסטורן שלך

הבית ה 2 קשור יותר למשאבים, ולא רק לחומר. כל נושא ה`שלי` עומד כעת לבחינה, מול המרס שמייצג את הדרייב שלך, ואת הצורך ליזום ולפעול. בעקרון, סטורן במצב כזה מביא איתו עודף אחריות מצד אחד, מן עודף מטלות שהעולם יביא לך כדי למסגר בצורה יותר יעילה את המרס שלך, ולדייק יותר בכוון המטרה הספציפית. מצד שני, הוא גם יביא שיפוט עצמי לא קל, אם לא תעמדי במטרות שלך הקשורות לחומר, למשאבים, ולבטחון אישי. השיפוט הזה יוכל להביא כמה מצבי רוח לא קלים, אבל גם לאתגר אותך, ולבנות לעצמך ציר חזק ומעשי עליו תוכלי להשען. אם תזכרי שסטורן נמצא בערך שנתיים וחצי במזל, תביני שהמדובר בתהליך לא קצר, ולכן גם אין צורך להכנס ללחץ : נסי לראות איך הוא מגיע ומאיפה, לבדוק שוב את המשאבים והנושא הכספי, ובעיקר - לראות אם את מתגמלת את עצמך בצורה הראויה יחסית לכישורייך, ויחסית לפוטנציאל שלך. אם לא - זה הזמן לשאוף קדימה, ולהסתכל רחוק יותר.

ozmiri

New member
ענית רק חצי תשובה-מה עם האורנוס פה

כן יאיר התייחסת רק ליחסו עם המרס במולות אבל לא יחסת חשיבות שהאורנוס על הסטורן גם הוא מקרין למרס מולות פה השאלה הגדולה, מה מיקומו של האורנוס במעבר על המרקורי וששניהם במולות עם המרס

חוסר מנוחה וצורך בשנוי

הם המאפיינים של המולות הזו, ובעיקר - שנוי בתחום התקשורת עם הסביבה, חוסר סבלנות כלפי מי שכבר לא מתאים לתקשורת איתו, וצורך באנשים עם תדר חדש ושונה.

למעלה