אורנית היקרה,

ZiV GiLbOa

New member
אורנית היקרה,

מי שלא יודע, במהלך השבוע הקרוב אורנית תתגייס לצה"ל ותעזוב, לפחות למחצה את הפורום שלנו. אז תנו לי לרגע להיפרד ממנה. למרות שאני לא מכיר אותה מספיק טוב, אני מכיר אותה בערך ואת האמת.. אני ממליץ לכולכם להכיר אותה, אפילו בערך אני זוכר, שבימיו הראשונים של המאנצ'יז היינו צריכים לחלק פלאיירים. אז אורנית תאום נכנסה לחדר שלנו ובלי שום בעיה הציעה לנו עזרה, נתנה לנו רעיונות וכן הלאה והלאה [דברים שלא כולם צריכים לדעת ;)] אורניתו'ש!! קודם כל, שיהיה לך הכי הכי הכי כיף בצה"ל. תעברי את השירות שלך בצורה הנעימה והמהנה ביותר שאפשר. תזכי לתפקיד הולם ולא רק לעשות קפה וכמובן תשמרי על עצמך. אנחנו מקווים שכשתצאי לשבתות תכתבי פה ותספרי לנו על החוויות הצהליות שלך. אני ואני בטוח שכל הפורום נתגעגע אלייך מאוד ותמיד תמיד יהיה לך מקום בפורום הזה!! אני אסיים בשיר מדהים לדעתי, ואם כבר את יושבת בבית ומזמזמת אותו אז שיהיה בגרסה השקטה. "זה שיר פרידות תמיד אומרים בין השורות שכמו חידות פרידות גם הן אינן פתורות אין בי מנוחה רוחך שבי גם היא בוכה" אוף, לפני שאני אתחיל לבכות (כי פרידות עושות לי עצוב) אני אסיים פה. אורנית!! לא לשכוח אותננו!! אוהבים אותך הכי הרבה שיש, פורום מעלה אדומים (1821) נשיקות!

oranitoosh

New member
כפרעלייך מדהים אחד ../images/Emo7.gif

אני כל היום לא מפסיקה לבכות. תודה רבה מאמי. אני מתגייסת יום שני.. שיהיה לכם המון המון בהצלחה עם המאנצ'יז, אני בטוחה שבקרוב זה יהפוך להיות מקום הבילוי של הנוער בעיר...
ולמרות שביקשתי לשרת כמה שיותר רחוק, בחיים לא אשכח את מעלה אדומים, זה ה-בית. וכמובן שלא אשכח את הפורום המדהים הזה
אבוא לבקר בסופ"שים...

Sponge Bob14

New member
בהצלחה נשמה :)!

תפיקי את המירב משירותך הצבאי, שמחתי להכיר אותך ותודה על העזרה במאנצ'יז, תמשיכי לשיר ולבקר במתנ"ס :), נתגעגע :)

אורנית יקרה!../images/Emo15.gif

גם אני לא הכי מכירה אותך, אבל לפי כל מה ששמעתי וראיתי ודיברתי איתך, את באמת נהדרת, ואני מקווה שכך גם תהיה התקופה של השירות שלך בצה"ל. אני יודעת שאני אתגעגע, אז בהצלחה וכל טוב לך

למעלה