טובלים חזות עוף מחולקים למנות בפירורי לחם מוזהבים ביצה ושוב פירורי לחם.
מגלגלים את השניצלים סביב עצמם ומסדרים בתבנית
מטגנים פלפלים מכל הצבעים,.
אם מתעצלים קונים רוטב חמוץ מתוק של אסם או קנור , שופכים מעל ואופים בתנור 45 דקות עד שעה
אני הכנתי רוטב חמוץ מתוק-
4 כפות קטשופ
4 כפות סוכר (עדיף חום)
4 כפות חומץ (אני שמתי 3)
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מרק עוף(מאבקה...)
מערבבים בנפרד
שופכים מעל הפלפלים במחבת ומביאים לרתיחה
מוסיפים כפית קורנפלור מדוללת במעט מים, מבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך
שופכים מעל השניצלים כמוסבר לעיל
הערות (לאה):
מיצמיצ העירה בזמנו, שהיא ממלאת את הגלילות בפרוסות חזה בקר מעושן.
יעל מווינה הציעה להשתמש ברוטב פטריות:
2 בצלים קצוצים
500 גרם פטריות טריות פרוסות
מלח, פלפל
מזהיבים בצל בשמן זית, מוסיפים פטריות ומבשלים לצימצום הנוזלים שמצטברים, מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים על גלילות העוף
מגלגלים את השניצלים סביב עצמם ומסדרים בתבנית
מטגנים פלפלים מכל הצבעים,.
אם מתעצלים קונים רוטב חמוץ מתוק של אסם או קנור , שופכים מעל ואופים בתנור 45 דקות עד שעה
אני הכנתי רוטב חמוץ מתוק-
4 כפות קטשופ
4 כפות סוכר (עדיף חום)
4 כפות חומץ (אני שמתי 3)
2 כפות רוטב סויה
3/4 כוס מרק עוף(מאבקה...)
מערבבים בנפרד
שופכים מעל הפלפלים במחבת ומביאים לרתיחה
מוסיפים כפית קורנפלור מדוללת במעט מים, מבשלים עד שמתחיל מעט להסמיך
שופכים מעל השניצלים כמוסבר לעיל
הערות (לאה):
מיצמיצ העירה בזמנו, שהיא ממלאת את הגלילות בפרוסות חזה בקר מעושן.
יעל מווינה הציעה להשתמש ברוטב פטריות:
2 בצלים קצוצים
500 גרם פטריות טריות פרוסות
מלח, פלפל
מזהיבים בצל בשמן זית, מוסיפים פטריות ומבשלים לצימצום הנוזלים שמצטברים, מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים על גלילות העוף