לא רוצה לקלקל את השרשור...
אני רוצה להכין לשבת. האם חימום על הפלטה משנה משהו מאופן ההכנה?
אני לא מחממת ישירות על הפלטה אלא על רשת שמונחת עליה.
תודה,
ורד.
ומעבירה לפלטה, אבל מניחה ישירות על הפלטה. אם מניחים על חוצץ כלשהו, עדיף לבשל יותר זמן. אפילו את מלוא הזמן הרשום במתכון.
כמובן שאם מכינים אם תשתית עוף אפשר בכיף לחמם על פלטה. זה רק משתבח עם החימום.
אין בזה נוזלים וזה מתחמם יפה מאד.
במשך שנים (לפני שכל הגוזלים שלי פרחו מהקן) זו הייתה סעודה שנייה קבועה אצלנו בשבתות הקיץ,
כשלא רוצים חמין אבל בכל זאת רוצים ארוחה חמה.