אורני,שאלה לגבי האורז הפרסי מהמפגש

vered1111

New member
אורני,שאלה לגבי האורז הפרסי מהמפגש


לא רוצה לקלקל את השרשור...
אני רוצה להכין לשבת. האם חימום על הפלטה משנה משהו מאופן ההכנה?
אני לא מחממת ישירות על הפלטה אלא על רשת שמונחת עליה.
תודה,
ורד.
 
אני לא כל כך אוהבת לחמם תפוחי אדמה אבל אולי

למרילין יש עם זה ניסיון.
לפעמים אני מכינה לסעודה ראשונה ואז זה יוצא מעולה.
 

vered1111

New member
תודה, אם אכן מיועד לערב שבת

להשאיר על הפלטה בסיר שבושל ולהפוך רק לפני ההגשה?
 
כן. אני מבשלת כ- 15 דקות לאחר הקטנת הלהבה

ומעבירה לפלטה, אבל מניחה ישירות על הפלטה. אם מניחים על חוצץ כלשהו, עדיף לבשל יותר זמן. אפילו את מלוא הזמן הרשום במתכון.
כמובן שאם מכינים אם תשתית עוף אפשר בכיף לחמם על פלטה. זה רק משתבח עם החימום.
 
ואגב, הגרסה עם העוף אידיאלית לסעודה שנייה

אין בזה נוזלים וזה מתחמם יפה מאד.
במשך שנים (לפני שכל הגוזלים שלי פרחו מהקן) זו הייתה סעודה שנייה קבועה אצלנו בשבתות הקיץ,
כשלא רוצים חמין אבל בכל זאת רוצים ארוחה חמה.
 
למעלה