אור בעבודה ??

danistar

New member
אור בעבודה ??

על איזו עבודה אתם מדברים ?? כל מהשק מובטל .. את האור סילבן לקח איתו .. מה עושים אם אחרי שבע שנים של עבודה אתה מוצא את עצמך פתאום בבית ?? לומדים כל כך הרבה שנים , משקיעים בהשכלה ומה יוצא מזה ?? נו תדליקו איזה אור כי לי נשרפו כמעט כל הנורות

מוכן לעבוד ?

עבודה פנימית. עבודה רגשית. אתה שומע כמה כעס אתה סוחב ? אתה מאשים ובזאת אתה מרחיק את היכולת שלך לקחת את ההגה לידיים. יכול להיות, כמו שאתה כותב בכרטיס האישי שאתה מיואש, ויאוש גורם להרבה מרירות, אין לי ויכוח איתך, אבל שאל את עצמך - האם זה הקול היחידי שבוקע או נכון יותר שיכול לבקוע ממך ? ברגע שאתה מסוגל להסתכל על עצמך בכנות, על הדרך האישית שלך ולראות מה אתה רוצה לעשות למען עצמך, מה אתה מרגיש שאתה יכול לשפר אצל עצמך, אז מתחיל להידלק האור. האור לא נדלק ע"י אף אחד אחר חוץ ממך. האם שבע השנים היו טובות ? למדת על עצמך ? רק התפרנסת ? מה עוד עשית ? אתה מוזמן לקרוא שיחות שהתנהלו כאן, לאט, לא להגיב מהמותן כאילו שאם לא תשלוף תשובה מייד פספסת תור, כאילו שלא אמרת את שלך, תן לדברים לשקוע. אתה עוד תעבור את התקופה הזאת ותצא בגדול. תחשוב על הדברים שאתה רוצה להספיק וכאשר אתה בעבודה מלאה אתה לא יכול, מה היית רוצה לעשות ? להתראות, אמיר דרור

danistar

New member
אתה לא היית כועס ??

אם היית עובר את מה שאני עברתי בשנים האחרונות ואיך שזה נגמר , ידידי גם אתה היית כועס .. איך הסקת מהכרטיס שלי שאני מיואש ?? אני פשוט לא מבין . נכון שהמצב שנקלעתי אליו אינו נעים ואפילו סתמי אבל אני אצא מזה בסוף. נכון אני לא מושלם , אבל אף אחד לא מושלם . תמיד אפשר לשפר אבל זה לא אומר שמה שהיה היה גרוע . ולא אני לא חושב שאני מגיב מהמותן . ועוד משהו ידידי , כן אני אעבור את התקופה הזו , גי אני לא מאלו שנכנעים . יש לי מספיק דברים להתמודד איתם בחיים ( ואם תבדוק טוב תראה שגם אני כמוך מנהל פורום כאן בתפוז - 28 ואם אני מצליח להתמודד עם בעיה כזו שמן הסתם תלווה אותי לאורך כל חיי אז אני יודע שאפשר להתגבר גם על האבטלה ) מחוץ לעבודה ואני משתדל להחזיק איתם מעמד.

התנצלות

חזרתי לכרטיס האישי שלך וראיתי שהציטוט שלך הוא מיאו עם המון ו ו ו ו כנראה שנוצרה אצלי התרשמות ויזואלית שחיברה והפכה כמה ו ל - ש. האמירה עצמית הזאת הסתדרה לי עם עמדת הכעס שהצגתה וקבלה בסיס למשמעות שנתתי. אני מצטער, ויחד עם זאת שואל - האם אין היאוש חלק מחוויות החיים שלנו, של כולנו ? מה אנחנו שחקנים בסדרה הוליוודית שכל הזמן צריכים לשדר איזה קו של במאי ? מצבים קשים, רגעים של אובדן אמון, חוויות של "אולי זה גדול עלי ?" או כל חרדה וחשש אחר, איך נעבור אותם אם לא נוכל ללמוד לזהות ולקבל את גרעין החוויה הרגשית של עצמנו ? אני מקווה שאתה מבין שכוונתי היא להתמודד ולצמוח, אבל יחד עם זאת אמונתי שהכוח בא ונלמד מתוך אומץ להכיר בקושי הרגשי. שמח שחזרת להגיב לי ואני רוצה לאחל לך שאם אתה בוחר בדרך של הפגנות או כל ביטוי חברתי - פוליטי שתצליח למצוא שם את הפתרון הנכון לך. יום טוב, אמיר דרור

פרומה ק

New member
הייתי כועסת וכעסתי

כעסתי במצב דומה ולא הייתי מוכנה להפסיד את הכעס, זה נתן לי כוח. ובסופו של דבר אף עזר לי לצאת מהמצב. מצב הכעס הוא מצב של עיבוד הרגשות. אם עושים את זה ממצים את הכעס, בסוף עוזבים ומחפשים פתרונות אחרים.

היי דני

מבינה וכואבת את כאבך מקווה שבוקר אחד תראה שהכל מסביביך יהיה טוב ותוכל להיות מאושר תמיד אני תמיד אומרת שלילמוד לומדים בשביל עצמנו ולעבוד לומדים בשביל כולם יהיה טוב תמיד ואני פה בדיוק באותו מצב דקלה

danistar

New member
טוב לשמוע מישהי מוכרת

כבר הפכו אותי לנואש , למתוסכל , בלי בכלל להכיר אותי . בסך הכל ציינתי עובדות יבשות , מה לעשות זה המצב . צוקו הבעיה היא לא בי ולא בך הבעיה הרבה יותר גדולה , הבעיה שיש כאן חבורה של בנדיטים שמנהלים את המדינה הזו ומנצלים את כל האנשים הרגילים כמונו הגחמות שלהם . את חושבת שלאנשים כו סילבן או בייגה ( קודמו ) אכפת ממך ?? הם דואגים רק לכיסא שלהם ולמקורבים שעוזרים להם להחזיק בו . בעצם כן אכפת להם מאיתנו , כי אחרת מי ישלם את המיסים שהם מעלים חדשות לבקרים בכדי לשלם את השררה שלהם . מה שאני אומר זה דבר פשוט , אם אנחנו לא ניקח את המושכות לידיים ונארגן איזה עמותה של מובטלים או משהו בסגנון , מצידי אפילו שנצא לרחובות ( אני יודע שיש אלפים כמונו ) אנחנו בחיים לא נמשוך את תשומת הלב לבעיה . הפיטורים היום הם כבר לא עניין של הפסדים , החברות ( ממש כמו בנק הפועלים ) מפטרות כדי למקסם רווחים לא בגלל שהם לא יכולות להחזיק אותנו . כל מה שמעניין את המנהלים הוא הכסף ולא העובדים . עד שסילבן לא יבין מה זה לראות אנשים שישגעו לו את השכל עד שהוא לא יוכל להתחמק מאיתנו , שיראה אותנו בבוקר , בצהרים , בערב , שיראה אותנו מפגינים ברחובות הוא לא יזיז את התחת שלו . את יודעת משהו , חבל שלא הוקמה מפלגה שתייצג אותנו ואת קולנו . כל מה שאני רוצה זה להתפרנס בכבוד ולשלם את המשכנתא שלי , זה הכל ואם האוצר הזה לא יבין שכדי להבריא את המשק צריך לקצץ מיסים , לעודד צמיחה ולהזרים כספים לתשתיות , לתת לנו לנשום ולחיות כאן אז אנחנו צריכים להאכיל אותו בזה . ואל תבואו לי עם הבולשיט של המצב הבטחוני הרי את זה יש כאן כבר חמישים שנה וחיינו עם זה מספיק זמן , זה לא הגורם לבעיה . הגיע הזמן שמישהו יקח כאן את המושכות לידיים ויתחיל לנהל את הכלכלה של המדינה הזו כמו שצריך ולא משיקולים אינטרסטיים צרים .

avivaht

New member
בוקר טוב דני

מבלי להכנס לנושא שעליו אתם מדברים, אני רוצה לשאול האם אפשר להציג ציורים שלי באתר שלך, ואם כן מה אני צריכה לעשות בהמשך? נעים להכיר בוקר טוב אביבה

למעלה