טוב לשמוע מישהי מוכרת
כבר הפכו אותי לנואש , למתוסכל , בלי בכלל להכיר אותי . בסך הכל ציינתי עובדות יבשות , מה לעשות זה המצב . צוקו הבעיה היא לא בי ולא בך הבעיה הרבה יותר גדולה , הבעיה שיש כאן חבורה של בנדיטים שמנהלים את המדינה הזו ומנצלים את כל האנשים הרגילים כמונו הגחמות שלהם . את חושבת שלאנשים כו סילבן או בייגה ( קודמו ) אכפת ממך ?? הם דואגים רק לכיסא שלהם ולמקורבים שעוזרים להם להחזיק בו . בעצם כן אכפת להם מאיתנו , כי אחרת מי ישלם את המיסים שהם מעלים חדשות לבקרים בכדי לשלם את השררה שלהם . מה שאני אומר זה דבר פשוט , אם אנחנו לא ניקח את המושכות לידיים ונארגן איזה עמותה של מובטלים או משהו בסגנון , מצידי אפילו שנצא לרחובות ( אני יודע שיש אלפים כמונו ) אנחנו בחיים לא נמשוך את תשומת הלב לבעיה . הפיטורים היום הם כבר לא עניין של הפסדים , החברות ( ממש כמו בנק הפועלים ) מפטרות כדי למקסם רווחים לא בגלל שהם לא יכולות להחזיק אותנו . כל מה שמעניין את המנהלים הוא הכסף ולא העובדים . עד שסילבן לא יבין מה זה לראות אנשים שישגעו לו את השכל עד שהוא לא יוכל להתחמק מאיתנו , שיראה אותנו בבוקר , בצהרים , בערב , שיראה אותנו מפגינים ברחובות הוא לא יזיז את התחת שלו . את יודעת משהו , חבל שלא הוקמה מפלגה שתייצג אותנו ואת קולנו . כל מה שאני רוצה זה להתפרנס בכבוד ולשלם את המשכנתא שלי , זה הכל ואם האוצר הזה לא יבין שכדי להבריא את המשק צריך לקצץ מיסים , לעודד צמיחה ולהזרים כספים לתשתיות , לתת לנו לנשום ולחיות כאן אז אנחנו צריכים להאכיל אותו בזה . ואל תבואו לי עם הבולשיט של המצב הבטחוני הרי את זה יש כאן כבר חמישים שנה וחיינו עם זה מספיק זמן , זה לא הגורם לבעיה . הגיע הזמן שמישהו יקח כאן את המושכות לידיים ויתחיל לנהל את הכלכלה של המדינה הזו כמו שצריך ולא משיקולים אינטרסטיים צרים .