אור בקצה המנהרה

קרני

New member
אור בקצה המנהרה

מתוך ערפול חושים מתוך בריחה אבודה ממריאה אל תוך חלום רוצה לראות בו רק את דמותך, להחלץ מהבדידות המעיקה. אל תוך אויר הלילה האביך אל מתוך יאוש לא ברור הולכת אני לקראתך מתוך בדידות לשחרור. ואת החושך שלי מדליק באור לבן החלום דואה איתי לעבר חלומותייך מגשים איתי דרך עינייך. מתוך בדידות אבודה צוללת אל תוך חלום חלום של ילדה אפופה הרודפת אחר שלום.

*הקשתית

New member
אין חלומות בלתי אפשריים- קרני

ישנה רק הראיה המוגבלת שלנו, לגבי מה,שאפשרי... הכל גלום בנו- המחשבות,החיים והחלומות שלנו-מתגשמים, אם רק נרצה מספיק חזק... אהבתי את האופטימיות בשיר... שתהיה לך שנה מלאה באופטימיות אהבה ואושר... עד חצי המלכות :))

קרני

New member
תודה מתוקה - את נפלאה!!! B-)

ואני בהחלט מסכימה עם כל מה שכתבת - כאשר קוץ דוקר, כואבים... מדמיינים נחל כחול זורם, ורואים אז בתוך הנחל את הדמות, אותה דמות שתצילנו מהכיליון; את דמותנו, והיא בלבד. הכל בראש ובידינו ואם לא האופטימיות אז מה?! @ @ J U יום טוב חמודה!

saharur

New member
נפלא קרני

מזכיר לי שיר ישן שלי ארץ לא נודעת משוטט בארץ לא נודעת, מנסה להתעורר מהחלום. חושי מתערפלים, כמו מסם הזיה, שלוקח אותי לארץ אחרת. מתוך הדימיון של מחלת שגעון, אני נסחף כמו אסדה, אל מחוזות הפחד. אני נעלם ואינני, אני עף כמו ציפור אל החופש.

למעלה