אור בקצה המנהרה?

eve27

New member
אור בקצה המנהרה?

אני מזל סרטן (29.6.74) ונולדתי ברומניה (בעיר ואסלוי) - בשנה האחרונה עברתי המון משברים ודברים לא מוצלחים בחיי מבחינת אהבה ולימודים ומשפחתיות.רציתי לברר - אם ניתן - מהו האופק שלי והאם יש אור בקצה המנהרה???

eve27

New member
שעת לידה

שכחתי לציין את שעת הלידה שלי - ובטח זה משמעותי אז: 23:50 המון תודות

אז ככה..

אני אשמח לענות לך.. אבל מכיוון שבתוכנה שלי לא נמצאת העיר ואסלוי.. תצטרכי לבדוק למעני באטלס מה קווי אורך ורוחב על מנת שאענה לך.. אוקיי? שבי

eve27

New member
קוי אורך ורוחב

ראשית , תודה רבה לך וכעת לנתונים שביקשת: Latitude and Longitude of vaslui: 46 N 38 27 E 44 מקווה שזה בסדר ושוב המון תודה

כמעט שכחתי אותך... :) אבל - לא!

את התלוננת שיש לך הרבה בעיות בכל תחומי החיים כמעט. אני חושב שזה בגלל תפיסת העולם שלך! נפטון ופלוטו עושים לך קצת בלאגן! אבל אין לך מה לדאוג.. כל שינוי יתברר לטובה בעתיד, את פשוט צריכה להירגע ולשנות דפוסי חשיבה ישנים. באמצע אוגוסט, אני יודע שזה עוד הרבה זמן, תרגישי הרבה יותר טוב... ההצלחה לא תאחר לבוא ;-) שבי...

eve27

New member
תודות והבהרה

ראשית תודה על התגובה - גם אני חששתי לרגע כי כבר שכחת אותי ועתה להבהרה נוספת בנושא - בין המשברים שהיו ויש לי עדיין (זה עוד לא סופי) יש גם גירושים שהגיע ובמהירות רבה אחרי הנישואין. עכשיו הכרתי אדם אחר שאנחנו מסתדרים טוב אלא שאני חוששת מהבחירות שאני עושה וחוששת לעשות שוב את אותה טעות ראשונית שעשיתי בנישואיי הקודמים... בשינוי דפוסי המחשבה שלי - אתה צודק לחלוטין והתחלתי לעשות זאת (אפילו לפני שאמרת... :) ) ואני עושה עכשיו דברים שיותר טובים לי ולנפש שלי והתחלתי גם ללמוד תואר שני במנהל עסקים - ובקצרה לאחר המגילה הזו - האם זה זמן טוב עבורי ללימודי המשך כאלה? האם זה זמן נכון להכיר אחרים? האם הכרויות שיתחילו עכשיו - יש להן עתיד כזה או אחר (ולא מדובר כלל על חתונה נוספת אלא יותר על קשר נורמלי ובריא?) אני יודעת שזו עזות מצח מבחינתי לבקש תשובות מפורטות כאלו - אבל בכל זאת אם תוכל קצת יותר לפרט על מה בדיוק נפטון ופלוטו עושים לי ואיך אפשר לצאת מזה ולענות על שאלותיי הנ``ל - אודה לך מאוד מאוד...

למעלה