אור--האם האתר של שלומי עודכן ואפשר להעביר אליך הזמנה ?? Sימה
ה הרבנית קוקיה New member 25/9/06 #3 מעיון באתר הוא טרם עודכן, אבל יש שם למיטב ידיעתי את צבעי הסיבים המעודכנים. יש לו גם חבילות צמר מסוג בייבי קאמל (לסריגה וליבוד) למי שמעוניינת לסרוג ואחר כך ללבד. שימו לב, בחבילות הצמר שמופיעות באתר, מסומן הצמר לליבוד ב-FL וצמר לסריגה (ללא ליבוד) ב-SW
מעיון באתר הוא טרם עודכן, אבל יש שם למיטב ידיעתי את צבעי הסיבים המעודכנים. יש לו גם חבילות צמר מסוג בייבי קאמל (לסריגה וליבוד) למי שמעוניינת לסרוג ואחר כך ללבד. שימו לב, בחבילות הצמר שמופיעות באתר, מסומן הצמר לליבוד ב-FL וצמר לסריגה (ללא ליבוד) ב-SW
M md55 New member 25/9/06 #6 סימה . כמה צמר צריך , לנעליים? לילדה בכיתה ד" מידה בערך 36 וכמה לתינוק בן שנה ? ועוד שאלה אני צריכה המון צמר {מצפה לך בימי ראשון} להזמין במשותף יותר זול? או להזמין לבד מה את אומרת?
סימה . כמה צמר צריך , לנעליים? לילדה בכיתה ד" מידה בערך 36 וכמה לתינוק בן שנה ? ועוד שאלה אני צריכה המון צמר {מצפה לך בימי ראשון} להזמין במשותף יותר זול? או להזמין לבד מה את אומרת?
S Sימה New member 26/9/06 #8 היזמנתי דרך אור---- כשיגע הצמר אכתוב לך - לא שכחתי שקבענו לא זוכרת כמה צריך לנעלי בית תישאלי את אירה8---הציגה אתמול נעלי בית לבעלה . ונוקי רוצה להכין לתינוקת אז אולי היא כבר ביררה. אשמח לדעת את כל הנתונים האלה. Sימה
היזמנתי דרך אור---- כשיגע הצמר אכתוב לך - לא שכחתי שקבענו לא זוכרת כמה צריך לנעלי בית תישאלי את אירה8---הציגה אתמול נעלי בית לבעלה . ונוקי רוצה להכין לתינוקת אז אולי היא כבר ביררה. אשמח לדעת את כל הנתונים האלה. Sימה
S smady a New member 25/9/06 #4 בנות אפשר להזמין צמר כבר. וצריךךךךך בבקשה נא להריץ הזמנה. מי שרוצה לרכוש במשותף שתפנה לאור בהקדם.
ה הרבנית קוקיה New member 25/9/06 #7 סמדי, מה להזמין צמר? איפה רשימת המשתתפות? לא כדאי קודם לפרסם? מאחר ואין מספיק שולחנות לכל מי שנרשמה, אני מציעה לפרסם קודם את שמות המשתתפות במפגש, כדי שבנות לא תתאכזבנה.
סמדי, מה להזמין צמר? איפה רשימת המשתתפות? לא כדאי קודם לפרסם? מאחר ואין מספיק שולחנות לכל מי שנרשמה, אני מציעה לפרסם קודם את שמות המשתתפות במפגש, כדי שבנות לא תתאכזבנה.