אור הלר."גרמניה, היטלר בא"

Harrington

Well-known member
מנהל
קראתי באיזשהו מקום שזה שורה מתוך שיר (יחד עם ה'אחד-שתיים-שלוש'). מישהו יודע אם זה נכון?

משתפרת1

Well-known member
קראתי באיזשהו מקום שזה שורה מתוך שיר (יחד עם ה'אחד-שתיים-שלוש'). מישהו יודע אם זה נכון?
זה נכון, חלק מאיזה שיר ילדים שהיינו קופצים איתו בחבל.

עוד דקלום שכילדים קפצנו איתו בחבל: אחת שתים- ירושלים. שלוש ארבע- אמריקה. חמש שש- אתה טיפש. שבע שמונה- תחכמוני.

Harrington

Well-known member
מנהל

עוד דקלום שכילדים קפצנו איתו בחבל: אחת שתים- ירושלים. שלוש ארבע- אמריקה. חמש שש- אתה טיפש. שבע שמונה- תחכמוני.
אם כך, למרות שעל פניו מדובר בשיר מפגר לטעמי והשעה שבה הלר אמר את הדברים (רגע לפני כניסת רוה"מ) חשודה מן הסתם, אבל אין מה לבוא בטענות לאיש.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אם כך, למרות שעל פניו מדובר בשיר מפגר לטעמי והשעה שבה הלר אמר את הדברים (רגע לפני כניסת רוה"מ) חשודה מן הסתם, אבל אין מה לבוא בטענות לאיש.
באתי בטענות?!
ההפך הוא התנצל, ושאלתי אם התנצלותו שווה?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

יגעת ומצאת תאמין:confused:. רק שכתב שמיומן באחיזת מיקרופונים לא אמור לחזור על הגחמה המעופשת הזו(n).

משתפרת1

Well-known member
יגעת ומצאת תאמין:confused:. רק שכתב שמיומן באחיזת מיקרופונים לא אמור לחזור על הגחמה המעופשת הזו(n).
הכתב בחר לעצמו משפט מגעיל כדי לכוון את המיקרופון, ביחוד כשאמר מי בא וכשיודעים מי צריך לבוא אוטוטו.
אני רק עניתי להרינגטון.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
זה פשוט גועל נפש.
ואת יודעת מה?
הוא לא מחדש לנו שום דבר
הרי כבר ידוע לאן הכתבים לוקחים את אופי הכתבות שלהם.
אני רק לא מבין, מדוע לא עוצרים אותו?
הרי משפט "השוחד" של נתניהו לא מדובר במעטפות מלאות בכסף אלא בכתבה אוהדת באמצעות התקשורת.
וכשאתה רואה כאן כתב חדשות שקורא לראש הממשלה שלו "היטלר".
לדעתי רק ישיבה בתא עם אסירים עבריינים מסוקסים וחרמנים ילמדו את החרא הקטן הזה לקח.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא ברור לי מדוע לא מפטרים את מי שאינו עושה את בעדותו נכון. את מי שמנצל את מקום עבודתו להביע את דעותיו האישיות?

למעלה