אור ואהבה לכולכם
אני צריכה עזרה!

3חמודונת

New member
אור ואהבה לכולכם../images/Emo13.gif אני צריכה עזרה!

ב"ה הקדמה : ערכתי פריסה בנוגע לפוטנציאל חיי האהבה שלי אני בת 22, עוד מעט בת 23, נפרדתי מחבר שלי בערך לפני שנתיים ומאז לא הייתי בקשר רציני (הכרתי ויצאתי להרבה פגישות אבל לא יצא מהן הרבה)..בכל אופן אין לי רגשות כלפיי החבר הקודם...המשכתי הלאה ... אני מרגישה די בודדה במיוחד בזמן האחרון ומאוד קשה לי עם התחושה הזאת ערכתי פריסה באתר של אורי רז וזה מה שיצא לי...בעיקר אני רוצה לדעת אם צפויה לי אהבה אמיתית בקרוב ??? השאלה : מהו הפוטנציאל של חיי האהבה שלי? פריסת הלב הזוהר: תשובה : 1.השואל-קוסם 2.הסביבה-מלך המטבעות 3.גורמי שינוי-10 גביעים 4.התפתחות-מרכבה 5.צריך לדעת-2 גביעים 6.שאיפות פנימיות -2 חרבות 7.תוצאה סופית-העולם מה זה אומר? איך אני צריכה להתנהג? מה אני צריכה ללמוד...יש לי סיכוי להתאהב בקרוב??? בדיעבד אני יודעת שהיתי צריכה להגדיר תקופת זמן אבל בגלל שכבר קבלתי פריסה ואני יודעת שלא כל כך מומלץ לשאול את אותה שאלה כמה פעמים אני אודה לכם מראש אם תפרשו לי את הפריסה הנוכחית שיצאה לי כמו שהיא אור ואהבה בתודה מראש...חמודונת3

3חמודונת

New member
המשך....להודעה../images/Emo5.gif

ב"ה אם אפשר בבקשה לפרש לי את הפריסה הזאת (מי שמכיר את פריסת הלב הזוהר) ולא להפנות אותי לפריסה אחרת כי אני מאמינה שצריך לשאול פעם אחת תודה...אור ואהבה לכולם

צ ל י ל 8

New member
היי חמודונת ../images/Emo140.gif

עקרונית, צדקת כשאמרת שהיית צריכה להגדיר זמן.
אנא עשי שוב פריסת שאלה כזו: מה עליי לדעת ולעשות בכדי למצוא זוגיות טובה בשלושת החודשים הבאים? 7 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית.

צ ל י ל 8

New member
ושוב....

עמדות הקלפים לא נותנות את הפריסה האופטימלית. מה משנה מה עמדת הסביבה? ושאיפות פנימיות הרי ברורות במקרה זה.. אני חושבת שהפריסה שבחרת אינה נכונה ולא משקפת נכון את בעייתך.

3חמודונת

New member
היי צליל ../images/Emo53.gif

ב"ה פרסתי ושאלתי אבל בטעות לא רשמתי מה יצא לי בקלף הסיכום...אני צריכה לשאול שוב? בכל אופן מה שיצא לי מה-8 מטות עליי-מלך מטבעות לדעת-7 מטבעות ולעשות-גלגל המזל כדי למצוא-כוכב זוגיות טובה-נער מטבעות בשלושה חודשים הקרובים-אס החרבות סיכום-לא רשמתי מה יצא אפשר לפרש את זה או שאני צריכה לפרוס שוב?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo92.gif

מה-8 מטות עליי-מלך מטבעות לדעת-7 מטבעות ולעשות-גלגל המזל כדי למצוא-כוכב זוגיות טובה-נער מטבעות בשלושה חודשים הקרובים-אס החרבות נראה כי את חסרת סבלנות ורוצה שדברים יקרו לך אם לא היום אז אתמול.. האם את בחורה קרייריסטית? האם העבודה חשובה לך מאוד, עד כי את משקיעה בה מעל ומעבר? את צריכה לדעת שלפעמים יש אכזבות, אבל אם תסתכלי היטב תראי שבכל זאת עדיין יש ניצנים ולא הכל שחור כמו שאת חושבת. מה שאת צריכה לעשות זה להיפתח לגורל שלך ולא ללכת נגדו. תהיי יותר משוחררת ותני לדברים לקרות מעצמם. אל תלחצי ואל תדחפי דברים קדימה. דברים מגיעים בזמן שלהם בסופו של דבר. אין ספק שאת תמצאי אהבה טובה שתהיה מבחינתך הגשמת משאלות. רק הישתדלי לא לבחון יותר מדיי את הזוגיות שלך ותני לה יותר לזרום ולקרות מאליה. את צריכה בשלושת חודשים אלה לחשוב הרבה ולהחליט כיצד את מנתבת את חייך מעתה ואילך. מה דעתך?

3חמודונת

New member
תודה לך צליל ../images/Emo24.gif

ב"ה את צודקת...אני מפנימה ומתחילה לזרום... נשיקות וחיבוקים ממני אלייך...

גב

New member
שלום לצליל ולכולם ../images/Emo24.gif

מצאה חן בעיני הפריסה שהצעתן לחמודונת, והפלא ופלא, גם מאוד התאימה למצבי העגמומי משהו. כזכור, מי שרציתי לא מעוניין ואין לי קשר איתו כבר חודש, וגם אני מרגישה קצת בודדה (אך להבדיל מחמודונת עוד נותרו בי רגשות כלפי הבחור). אז שאלתי ופרסתי, ואלו התוצאות: מה - הקיסרית עלי - 9 מטבעות לדעת - אס המטות ולעשות - 6 מטות בכדי למצוא - כוח זוגיות טובה - אס המטבעות בשלשת החודשים הקרובים - 6 מטבעות סיכום - הכהן הגדול משום מה נראה לי שזה כן קשור לבחור קודם (כוח, אס המטבעות), אבל יכול להיות שרגשותי משבשים לי את התמונה. מה שכן, אני מבולבלת, גם הקיסרית וגם הכהן הגדול??! חתונה??!! מה??!! עם מי? עם רוח הקודש?!?!?!??!
אודה לכן מאוד אם תעזרו לי להרגע....
תודה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo52.gif שאני מגיבה רק עכשיו...

מה - הקיסרית עלי - 9 מטבעות לדעת - אס המטות ולעשות - 6 מטות בכדי למצוא - כוח זוגיות טובה - אס המטבעות בשלשת החודשים הקרובים - 6 מטבעות סיכום - הכהן הגדול לדעת יש לך יכולת מאוד רבה לגבי זוגיות, את בחורה מאוד סימפטית ומשפחתית. את צריכה להתחיל לפעול ולהזיז דברים עבור עצמך. לנקוט יוזמה ולא לפחד להציע לגבא הצעות. אני מתרשמת משום מה שאת גם נראית טוב, אז הדגישי את עצמך ואל תפחדי. אל תנסי למצוא אהבה בכוח. היא תגיע אליך דווקא במקום שלא תחפשי בו. אם את לומדת במוסד כלשהו או שהתחלת עבודה חדשה, יש סיכוי גבוה שתמצאי שם את בן זוגך. היי חברותית ותני מעצמך כמו שאת לוקחת. אני חושבת שתמצאי מישהו בקרב חברים או כפי שכתבתי למעלה. בהצלחה.

גב

New member
היי צליל ../images/Emo24.gif תודה תודה תודה

תודה רבה על המחמאות
. דייקת בפרטים רבים (מלבד המחמאות כמובן...
). כפי שהבנתי, לדעתך אין קשר לבחור הקודם, אלא מסתמנת התחלה חדשה (אינשאללה!). תודה לך על העצה, ואכן...ברגע שאראה מישהו שמוצא חן בעיני, מיד אציע לו הצעות מפתות למכביר
אבל שיגיע כבר מישהו שמוצא חן בעיני... (אה, נכון זה יקרה במפתיע). ממך לאלוהים, אינשאללה אמן, תבורכי יקירתי

batgalim

New member
בוקר טוב צליל ../images/Emo42.gif

אני מתפעלת בכל פעם מחדש מיכולת הניתוח המרשימה שלך... מבקשת הסבר - מאיזה קלף או צירוף קלפים הגעת למסקנה שהבחורה תכיר מישהו במקום הלימודים או שהיא לומדת? המון תודה ושיהיה לך יום מקסים ונהדר

צ ל י ל 8

New member
הכהן הגדול ../images/Emo157.gif

למדתי את זה מאחרים, ולפעמים זו גם סתם תחושת בטן חזקה...
בכל אופן, הכהן הגדול מעיד על מוסדות כלשהן, במקרה הזה זה בהחלט יכול להעיד על אוניברסיטה או מוסד אחר, אפילו לאו דווקא לימודי. מכיוון שהשאלה נוסחה בצורה מסויימת, הכהן מבווה עבורי את מקום הפגישה. לא יודעת להסביר בדיוק למה
גם 6 מטות מרמזים לי על מקומות הומים אדם, אנשים שיש איתם שיתוף פעולה והקיסרית אותה במרכז העניינים. את יודעת איך זה בטארוט, לפעמים יש דברים שקשה להסביר. קורה לי המון שאני פשוט כותבת מה שעולה לי בראש. תקשור? אולי...

batgalim

New member
תקשור! בטוח !!!

האמת - שלא שמתי לב לקלף הכהן... היה קצת למטה משאר הפריסה. גדולה את !

למעלה