אור ואהבה

ras yam

New member
אור ואהבה

אני מעוניינת להתחיל שיעורי יוגה, להכיר את עצמי למצוא שלוה ולבדוק באמת מהי יוגה בשבילי.. אם יש פה מישהו שמעביר שיעורי יוגה או יודע על שיעורים כאלה באיזור ירושלים אני ישמח מאוד לשמוע על כך עוד פרטים, אפשר לשלוח לי מסר אישי. בעיקרון אני פתוחה לכל סוגי היוגה בגלל בורותי בנושא, ובראש פתוח אזרום עם כל סוג לברר מה מתאים לי אישית. תודה מראש ONE LOVE

יוגי בר

New member
יוגה בי"ם

היי לך ראס ים אז ככה: 1. עצה מאחר שאת בתחילת הדרך הכנסי תחילה למדור מאמרים בפורום ותשוטטי מעט. 2. המלצה מרכז רציני ומעמיק ללימוד יוגה קלאסית הינו מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה בי"ם. בין המאמרים על יוגה תמצאי גם כותר בשם: "רשימת מורים ארצית" וכתובת וטל המרכז וי"ם מופיעה שם. בי"ם יש שפע של מרכזים ומורים משובחים מכל הזרמים חפשי ותראי מה יעלה בחכתך. 3. עוד מקור מקור נוסף לחיפוש הינו ארגון מורי היוגה והנה האתר שלו בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
אורית סן גופטה

אחת מהמורות המוערכות ביותר בארץ, מלמדת גם קורס מורים בוינגייט- מומלץ לנסות למרכז שלה קוראים "מרכז היוגה נווה שאנן"

l i t o m

New member
נצל"ש.

בקשה דומה, לגבי אזור חיפה. ידוע לי אמנם על מרכזים שונים, אך רובם ככולם גובים תעריפים מוגזמים כגון 50 ש"ח לשיעור. האם זהו מחיר סטנדרטי? צר לי שעלי להעלות סוגייה שכזו לפורום, ועוד בביקורי החד פעמי, אך אני מאוד רוצה ללמוד יוגה (מעבר לשיעורים שאני עושה לעיתים די רחוקות) ולצערי הדבר אינו מתאפשר כלכלית. רב תודות ליודע דבר :) יום נפלא לכולם.

anatina

New member
אותה תשובה...

בדקי שאתר של ארגון מורי היוגה אם יש מורים שמלמדים במחירים יותר עממיים וזה בסדר להעלות סוגיה כזאת. www.isyoga.co.il

יוסי כהן עשעאל

אחד המורים הטובים ,הוותיקים ומלאי ההשראה ,הוא יוסי כהן עשהאל,הוא מורה ניפלא, ובמחירים צנועים וסבירים חפש בספר הטלפונים,יידע אותך על המקומות בהם הוא מעביר שיעורים,בהצלחה.

למעלה