אור יהודה עשו אתמול מופע חורף !!!

אור יהודה עשו אתמול מופע חורף !!!

היה בן בן בן זונהההההה !!!! אני אעלה תמונות בקרוב מקווה :) הרמנו מופע מדהים !!!!! הוכחה לכך שקצת יכולים הרבה סניף קטן עם יכולת ענקית !!!!! ואתמול ראו את זה ! :)) אבל בקרוב ניהיה סניף ממש ממש גדול בע''ה
בהצלחה לשאר הסניפים !! :) אל תרימו ידיים בקלות בהתחלה זה קשה אבל בסוף, התוצאה משתלמת ! :]

מופע חורף..

בגלל אילוצים שהיו לנו פתיחת שנה אצל הצופים וכאלה עשינו את הפתיחת שנה במקום סגור.. פחדנו שירד גשם.. אהה.. ודרך אגב אני מיכל ניסים שישסטית מאור יהודה נעים להכיר אתכם..:): יש תמונות יפות.. מכבי צעיר זה בית וכולנו אחים!

אממ היה הרבה .. !:]

היה מופע חניכים !! של כל שכבה והנושא היה ''הכבש ה-16 '' וכל קבוצה בחרה שיר והעלתה מופע שהם הרכיבו עם מילים שונות הקשורות לסניף וכו'. והיה מופע בוגרים לפנים שהיה על הכבש ה-17 שהלך לאיבוד בדרכו למכבי ופגש בסינדרלה היפייפיה הנרדמת הגמד של שלגיה דחליל וזהו ! :) לכל אחד מהגיבורים הייתה בעיה שבסופו של דבר נפתרה כאשר הם הגיעו למכבי והצטרפו לדרכו של הכבש ה-17 שהוא ערס חח :) מופע בוגרים קורע מצחוק ובסוף שיר סיום של פעמוני השלום חחח :)) וזהו !] [פירטתי על המופע בוגרים בגלל שאני ועוד שתיים מהבוגרים היינו אחראים עליו חחח] ומיכלולי אני אוהבת אותך חחחחחח

idanshaf2

New member
חיזקו ואימצו!

כל הכבוד... אני ממש שמח לראות שהסניפים פורחים.. במיוחד אור יהודה ששנה שעברה היה במצב לא כל כך טוב.. וממש נחמד לראות שיש חשיפה בתקשורת (אפילו אם זו תקשורת מקומית
)

למעלה