אור... לבקשתך...קובץ DOC במקום במייל... מקווה שיעבור...
א אורא New member 11/12/02 #2 גנובית לא עובר על המחשב הזה יש לי רק אינטרנט ותוכת שכר אני לא יכולה לפתח קבצי וורד.. המייל תקין, תנסי להעביר שוב תודה אור
גנובית לא עובר על המחשב הזה יש לי רק אינטרנט ותוכת שכר אני לא יכולה לפתח קבצי וורד.. המייל תקין, תנסי להעביר שוב תודה אור
ה הגנובה New member 11/12/02 #4 אין בעד מה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
ר ריפלקטור New member 11/12/02 #5 גנובי ../images/Emo70.gif זהירות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסרים מאור ידועים כתוקעי מחשבים וכיוון שאת לא כאן, "זללתי" כמה כאלו
גנובי ../images/Emo70.gif זהירות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מסרים מאור ידועים כתוקעי מחשבים וכיוון שאת לא כאן, "זללתי" כמה כאלו
א אורא New member 11/12/02 #8 אפילו התנצלות אין ../images/Emo46.gif חוצפנית תכף גנובית תבוא להלקות אותך על כך שאת גורמת לי לשמוש יתר ב
אפילו התנצלות אין ../images/Emo46.gif חוצפנית תכף גנובית תבוא להלקות אותך על כך שאת גורמת לי לשמוש יתר ב