אור לחודש דצמבר, האחרון בשנה הלועזית.

ZiV GiLbOa

New member
אור לחודש דצמבר, האחרון בשנה הלועזית.

בחודש הקרוב- חג חנוכה הכולל 8 ימים מהחודש. החודש גם נקבל את מסקנות ועדת וינוגרד לחקר כישלון מלחמת לבנון ה2. כמו כן גם נקבל את מופעי החודש המדהימים בניהם הפסטיגל שכבר מזמן התשפט לאורך החודש ולא רק במהלך חנוכה. שרשור התפקדות: שם: גיל: איזור מגורים במעלה אדומים: חג אהוב: שיר אהוב במיוחד: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: יום אהוב בשבוע: חודש אהוב בשנה: תוכנית טלוויזיה אהובה: סרט שראיתי לאחרונה: סטנדאפיסט אהוב: וכמובן תמונה למי שרוצה. חודש נפלא מלא בבשורות. טובות.

עונה ראשונה../images/Emo9.gif

שם:נתוש גיל:של אוריה איזור מגורים במעלה אדומים: 06 חג אהוב: שבועו. שיר אהוב במיוחד:כשגבר אוהב אשה שם אהוב לבן: (חוץ מאוריה,כמובן..) גלעד שם אהוב לבת:הגר , אבישג יום אהוב בשבוע:שישי חודש אהוב בשנה:פברואר תוכנית טלוויזיה אהובה:ארץ נהדרת סרט שראיתי לאחרונה:השטן לובשת פראדה סטנדאפיסט אהוב:עדי אשכנזי

dirty look

New member
בוהא|מתפקדת|

שם: אורלי גיל: 14 בקרוב^^ איזור מגורים במעלה אדומים: 06 חג אהוב: חנוכה D< שיר אהוב במיוחד: יותר מידי חח שם אהוב לבן: ביל, דניס שם אהוב לבת: ניקול, מישל, שארלוט יום אהוב בשבוע: לאדעת חודש אהוב בשנה: דצמבר D< תוכנית טלוויזיה אהובה: רנמה, בליץ' סרט שראיתי לאחרונה:
סטנדאפיסט אהוב:

ZiV GiLbOa

New member
עונה רק עכשיו

שם: זיו גלבוע גיל: אם מישהו לא יודע, 15 איזור מגורים במעלה אדומים:06 חג אהוב: פסח בגלל המצות שיר אהוב במיוחד: "דברים שרציתי לומר"- עמיר בניון, "אבא"- שלומי שבת שם אהוב לבן: חן שם אהוב לבת: ים יום אהוב בשבוע: חמישי בערב לפני יום שישי חודש אהוב בשנה: מאי- החודש הנעים מבחינת מזג אוויר ביותר. תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים סרט שראיתי לאחרונה: "גבעת חלפון אינה עונה" סטנדאפיסט אהוב: עדי אשכנזי חודש נעים.

אני מחכה לסילבסטר XD

שם: שולה סתם לא
טל גיל: 15 איזור מגורים במעלה אדומים: 06 חג אהוב: נראה לי ששבועות שיר אהוב במיוחד: הכללל.. אז שיר שבזמן האחרון נחרש? muse- sing for absolition שם אהוב לבן: יונתן שם אהוב לבת: אריאל יום אהוב בשבוע: ראשון חודש אהוב בשנה: אפריל תוכנית טלוויזיה אהובה: טלנובלה בע"מ
סרט שראיתי לאחרונה: ~ סטנדאפיסט אהוב: אורנה בנאי

oranitoosh

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: אורנית גיל: 18! איזור מגורים במעלה אדומים: בישנה.. חג אהוב: סוכות שיר אהוב במיוחד: יש המון.בחודש האחרון- "סתם עוד יום"- אוהד חיטמן, "אם זאת האהבה שלך"- מירי
שם אהוב לבן: תומר, עמרי. שם אהוב לבת: מיכל, סתיו, קרן. יום אהוב בשבוע: חמישי! חודש אהוב בשנה:אוגוסט.. תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, מה קשור, גיא פינס.. סרט שראיתי לאחרונה: בליינד דייט, ורק כלבים רצים חופשי.. סטנדאפיסט אהוב: עדי אשכז\נזי ומיה דגן.

oranitoosh

New member
תודה../images/Emo3.gif

זה כי אני פשוט לא כותבת הרבה.. אבל אני כל יום נכנסת ..

skaramoosh

New member
מצטרפת למתפקדים ../images/Emo195.gif

שם:נגה גיל: 14 וחצי איזור מגורים במעלה אדומים: כלי שיר חג אהוב: חנוכה ופורים שיר אהוב במיוחד: הממ... שם אהוב לבן: עזבו אותי! *בורחת* שם אהוב לבת: יום אהוב בשבוע: חמישישי חודש אהוב בשנה: דצמבר, מאי/אפריל תוכנית טלוויזיה אהובה: הרבה, מה שעולה לי בראש כרגע- 8כללים פשוטים סרט שראיתי לאחרונה: חופשיות על הבר (גרוע) סטנדאפיסט אהוב: ממ.. היחידה הטובה שאני מכירה זו עדי אשכנזי, אני לא ממש בקטע של סטנדאפ :p תמונה- אני ציירתי

Sophieee

New member
מתדפקת.

שם:סופי גיל:15 איזור מגורים במעלה אדומים:כלי שיר חג אהוב:חנוכה ושבועות,כי יומולדת לא נחשב,נכון? שיר אהוב במיוחד:היש כזה דבר? שם אהוב לבן:אוריה,אסף,אלון,דוד ואולי גם אריאל. שם אהוב לבת:שמות אחיותיי וגם תמר,מכאל,גליה ואמילי ודליה ונגה וגם עוד.הרבה,כנראה. יום אהוב בשבוע:שישבת חודש אהוב בשנה:כולם.מקורי ונדירP. תוכנית טלוויזיה אהובה:// סרט שראיתי לאחרונה:צעצוע של סיפור.

עונה! DDD:::: ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שם: גבריאלוב חזיסקי. גיל: 80 איזור מגורים במעלה אדומים: נתיב האפוד חג אהוב: פורים שיר אהוב במיוחד: "שוב"- מהסרט "מישהו לרוץ איתו". סרט כ"כ מדהים *______* שם אהוב לבן: ברנדון, ג'ימי, ג'יימס. שם אהוב לבת: אנסטסיה, אליזבת, ג'יני, אנה, יסמין... יום אהוב בשבוע: חמישישבת 0בקיצור- 3 ימים אהובים בשבוע... למה? כי זה מגניב איך שזה מסתדר כשכותבים את זה XP) חודש אהוב בשנה: חודש ארגון!!! הו יעעעע!!!! DDDD:::::::: תוכנית טלוויזיה אהובה: לאבלי קורנפלקס *_____* ~ריר~ סרט שראיתי לאחרונה: אהמ, אשת החלומות, אבל ברק ורעות... אהמ, אפצ'י... סטנדאפיסט אהוב: המורה אורן+שי (תמות! מורה ארור ומקולל! T.T)

JAMES DEAN

New member
מתפקד

שם: גלעד גיל: 28 איזור מגורים במעלה אדומים: 03 חג אהוב: ל"ג בעומר (נחשב?) שיר אהוב במיוחד: פנקס הקטן שם אהוב לבן: אריאל שם אהוב לבת: ג'ני יום אהוב בשבוע: שבת חודש אהוב בשנה: אוקטובר תוכנית טלוויזיה אהובה: נשואים פלוס סרט שראיתי לאחרונה: לירות כדי להרוג סטנדאפיסט אהוב: אין מישהו ספציפי.

Dark Neko

New member
מתפקדת! ../images/Emo196.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

שם: רעות.
איזור מגורים במעלה אדומים:06.
חג אהוב: פורים וחנוכה.
שיר אהוב במיוחד: הוהו, Sail Away - The Rasmus. [שיר טוב.]
שם אהוב לבן: השמות של חיי: עמרי, עומר, אלון ועידן.
שם אהוב לבת: שחר, שני, רעות [כן, אני אוהבת את השם של עצמי.
] וענבר.
יום אהוב בשבוע: ראשון, כמו התחלה חדשה.
חודש אהוב בשנה: אני אוהבת את כל השנה, רק שיהיה נעים מבחינת מזג האוויר בבקשה.
תוכנית טלוויזיה אהובה: דרייק וג'וש.
סרט שראיתי לאחרונה: "סימה ואקנין מכשפה", אני רוצה לומר לכם, שאם אתם לא רואים את הסרט הזה אתם לא יודעים מה אתם מפסידים.
סטנדאפיסט אהוב: שלום אסייג ושחר חסון, יש עוד מפורסמים וטובים מהם?

ZiV GiLbOa

New member
כמה דברים:

1. איך עשית את החצי? 2. הסרט "סימה ואקנין מכשפה" הוא פשוט סרט מעולה!! ראיתי אותו אולי 7 פעמים ופשוט נהנתי. 3. שחר חסון באמת מעולה!! לילה טוב!!

למעלה