אור, מה קורה עם סיגל

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
אור, מה קורה עם סיגל

תעדכני אותנו. מקווה שיש לך בשורות טובות (אני אופטימית מדי??)

בוקר טוב יקירה אני כאן, אבל אור

נעלמה לי ואני מתחילה לדאוג. היא לא עונה במשרד ולא בפלאפון. יום טוב., נשיקות

בוקר אור לך סיגל../images/Emo42.gif

כולם כאן מחכים לשמוע מה עבר עליך. אנא אל תקמצי במידע.

אורא

New member
אני כאן אני כאן סתם התעצבנתי

לשמוע את ה----ה בטלפון היום אצל גיסתי... הלך לי הבוקר שהתחיל מזה נפלא
הכי קטע שאתמול שוחחתי עם גיסתי בטלפון והיא מספרת לי שה----ה (תסלחו לי אין לי שם אחר) בכתה לה בטלפון שאותי יותר אוהבים ושאני לא אומרת לה אפילו שלום.... שתגיד תודה שאני לא מקיאה עליה בפעמיים בשנה שאני נאלצת להיפגש איתה ועכשיו היא עוד ענתה לי לטלפון להתחרפן

מוצה, תגידי לה שגם אני אומרת כך../images/Emo3.gif

שאני גם אוהבת אותך הרבה יותר ממנה (ה---ה) תני לה להתבשל טוב טוב במיץ של עצמה. אני כרגע סיימתי שיחה עם גיסתי הגדולה (אשת אחי הגדול) ופעם ספרתי שהיא לא הוזמנה לחתונה שלי והיה בלאגן מזה. אנחנו עוד מידי הפעם מעלות את הנושא ובוכות יחד על זה אז אני תקווה שזה באמת היה הסיפור האחרון ולעולם לא אחזור על הטעות הזאת, כי משפחה לא בוחרים אבל גם לא מחליפים. גלגנו את הנושא היות וגיסתי הקטנה לא הזמינה אותי ליום ההולדת של הילדה הגדולה שלה בתואנה "שאין לסיגי ילדים ואין לה מה לחפש ביום הולדת של ילדים". גיסתי הגדולה ענתה לה : "מעניין שלפני היא היתה מוזמנת ועד כמה שזכור לי גם לא היו ילדים, אני מבינה שזו עקיצה אבל אל תשכחי שאת היית בסרט שלה לפני שילדת את הילדים שלך". אני בכל אופן לא מתכוונת להתייחס לדבריה ושמה עליה איקס גדול וגם ז-ן וכשאמרתי זאת לגיסתי הגדולה היא צחקה וידעה שאני אכן יודעת ומוסגלת להרבה.

עצרו../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

הילדה שלי התעצבנה ולקחה את הסיפור שלי קשה, אז אורי., לא זאת הכוונה!!!! אני תמיד מספרת לך שאני מכה על חטא ומצטערת על העבר ובכוונתי תמיד לתקן את המעוות. במקרה שלך אני לא מנסה כי הספקתי להכיר את הנפשות הפועלות בעניין. האמת? לגיסה עם חלב על השפתיים לא הייתי מייחסת חשיבות יתרה אבל גם לא הייתי נותנת למחשבותיי וסדר יומי לנדוד ולרגוז בגללה. קחי את הפוסטמה בנחת, תעבירי אותה ליד האוזן ולא בתוכה כשהיא תתבגר ואולי תחכים במעט (זה בספק רב) תזמיני אותה ל "פייר פייט" אחת על אחת בכדי לראות על מי ניסתה לעשות פוזות ולמה. נשיקות חיבוקים (זהו ברחו כל האייקונים?)

אורא

New member
סיגלוש עד שהיא תתבגר ../images/Emo3.gif

היא כבר לא תהיה נשואה אלא גרושה.... ותאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת
הבעיה שעד שהרגע יגיע היא נכנסת לי לכל חור פנוי ומשגעת את השכל.. אור ככה ואור ככה והשימלה והעין הצרה שלה הורגת אותי.... מתה עלייך

למעלה