אור....מנהל יקר.. מה נסגר עם לארח כאן את צוות וואי בלילה?
ז זברה רגילה New member 21/4/03 #1 אור....מנהל יקר..../images/Emo26.gif ../images/Emo8.gif מה נסגר עם לארח כאן את צוות וואי בלילה?
O O Boy New member 21/4/03 #2 גולשת יקרה, את הבקשה תפני לפורום שקשור בנושא. לאחר החג נקבע ניסיון להביא לכאן את הסטייליסטית סנדרה רינגלר.
גולשת יקרה, את הבקשה תפני לפורום שקשור בנושא. לאחר החג נקבע ניסיון להביא לכאן את הסטייליסטית סנדרה רינגלר.
ז זברה רגילה New member 22/4/03 #3 אההה...../images/Emo4.gif אולי שכחתי להגיד, אבל זאת סמרמיר ורוד. >>לשעבר אז אל תקרא לי גולשת יקרה!! אני חברת פורום יקרה! ואני זוכרת שהיה כאן שירשור בנושא, ואני הצעתי להביא את הצוות של וואי בלילה, ולא קיבלתי תגובה..
אההה...../images/Emo4.gif אולי שכחתי להגיד, אבל זאת סמרמיר ורוד. >>לשעבר אז אל תקרא לי גולשת יקרה!! אני חברת פורום יקרה! ואני זוכרת שהיה כאן שירשור בנושא, ואני הצעתי להביא את הצוות של וואי בלילה, ולא קיבלתי תגובה..
O O Boy New member 22/4/03 #4 קבלי תיקון: חברת פורום יקרה, לתכנית Y בלילה קיים פורום במערכת (642). אנא פני להנהלת הפורום עם הבקשה. בעקבות קיום הפורום ההוא, מיותר לציין כי מגוחך להביא את צוות התוכנית לפורום זה.
קבלי תיקון: חברת פורום יקרה, לתכנית Y בלילה קיים פורום במערכת (642). אנא פני להנהלת הפורום עם הבקשה. בעקבות קיום הפורום ההוא, מיותר לציין כי מגוחך להביא את צוות התוכנית לפורום זה.