אור מנצנץ

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
אור מנצנץ ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתם משהו משהו חברים שלנו נפלאים!!! הדאגה, האכפתיות, התמיכה - אנחנו מעריכים ומקבלים אותם באהבה רבה!!! אז הנה דיווח מהסייחה שלנו - עברנו עלינו ימים קשים, במיוחד 24 השעות האחרונות, מאז אושפזה בצפת. היה קשה להשאיר אותה שם ולחזור בלעדיה הביתה, בכתה המון והלב נקרע לנו. היינו איתה לאורך כל הדרך - אוהי, שבלולית ואני, מחזיקים ידיים יחד, מחבקים, מלטפים ומרפדים לה את הדרך. אתמול בערב, מיד לאחר חזרתנו, התחילו טלפונים שנבוא לקחת אותה, הכל היה מלווה בבכי, הסטריה וכעס. ידעתי שאני חייבת להיות איתנה מולה, לשדר לה שזאת הבחירה הטובה ביותר אף שכעת זה נראה לה נורא מכל. היה לילה קשה!!! גם בבוקר ובצהריים לא נחסכו מאיתנו - בכי תמרורים, כעסים וצעקות בטלפון. אחה"צ נסענו אליה לבקרה. ידענו שצפוי לנו ביקור לא קל, שהיא תבכה, תתמרד, תתחנן לחזור הביתה. כך היה! היא נשבעה שתתחיל לאכול, הבטיחה ים של הבטחות, ניסתה את כל המניפולציות, אמרה לי שאני "אמא רעה" ואף ניסתה להרשים אותנו ביכולת הפיזית שלה... הקשבנו, ליטפנו, חיבקנו, דיברנו.... וחוזר חלילה. בסופו של דבר, הבנתי שזה מעגל שחייב להשבר. הודעתי לה שאנחנו מפסיקים לדבר על החזרה הביתה, "מעכשיו נדבר על הכל רק לא על החזרה הביתה" - הודעתי לה... המשכנו לשוחח על ענינים אחרים, כאשר היא, כל פעם מנסה להסיט את השיחה לכיוון חזרתה הביתה. לבסוף הבינה שזה לא הולך... בינתיים סיפרתי לה כמה דואגים לה ומתעניינים בשלומה - המשפחה, החברות שלה, השכנים ואתם חברינו מהפורום. זה כנראה הסיט אצלה משהו וראיתי איזה זיק של אור בעיניה. מכאן הדרך היתה קלה לשכנע אותה ללכת להתקלח, לסדר את בגדיה בארון (שיום קודם סירבה - לא רצתה להציב עובדות...). יצאה מהמקלחת, רגועה, שלווה ויפה. עזרנו לה השבלולית ואני עם ההתארגנות והסידורים, אז הזמינו אותה לגשת לאכול. אמרנו לה שזה הזמן להיפרד והיא חיבקה את כולנו חיבוק גדול (מה שלא קרה מזמן) ויצאנו מחויכים ומסמנים לאח המחלקה, שחייך אלינו בסיפוק -
. עת שהפלגנו לנו בדרכנו אל משפחתי, לסעודת השבת, התקשרה סייחה - "אמא אכלתי שתי ביצים וכף אורז!!!!" וואוווווווווו מחינו לה כפיים
יופי נהדרת את עולה על המסלול וקדימה לדרך.... ביקשה שנבקש מחברתה הטובה - יערית שתתקשר אליה!(עדיין לא ביקשה בקשה דומה)... אז יערית - כאן המקום להודות לך, על העבודה הנהדרת שאת עושה עם הסייחה שלנו, על הסבלנות והזמן שאת מקדישה לה, המון המון תודות מכולנו. ולכם חברים שלנו - תודה על הכללללללל גם על ההבנה שכעת קשה לי להיות כאן, אך אני משתדלת להתעדכן ולהיות בענינים גם כשאיני מגיבה. אני עוד אשוב, גם אליכם. תודה שבת שלום

שמחה על כל שיפור

הלב שלי נרגש לקרוא . מחזקת במה שאפשר. תדעי שאני חושבת עליכם הרבה ומאחלת שכל הקושי העצום הזה יהי מאחוריה. היו חזקים איתה ובשבילה.

noamic

New member
חזקו ואמצו !

נפלא לשמוע שגם סייחה מבינה שזו הדרך ואין אחרת. לאט לאט. בהצלחה רבה רבה

princess lis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gifשמחה ,אתם בדרך הנכונה

ושבת שלום לכולם

marsala

New member
מעבר ים וממרחק רב...

שלחת לנו המון תקווה! המון אהבה וחיזוקים קייט ומוש.

yaeli4

New member
רולן, אני בוכה מהתרגשות

למקרא ההודעה שלך. קודם כל, אתם משפחה נהדרת. את ואוהי ושבלולית וסייחה. משפחה נפלאה ואוהבת ותומכת. ואני מאושרתתתת לקרוא שהיא אכלתה משהו. מאושרת. אוי, כמה זה חשוב. הכנסתי לי נשמה לגוף, בחיי. סליחה שאני נשמעת כמו מרוקאית זקנה, או יותר נכון, כמו פולנייה זקנה, אבל נשבעת לך שאתם לא יוצאים לי מהראש כבר שבוע, יום יום שעה שעה. בחיי. רולן, תהיו חזקים. רואים אור בקצה המנהרה. הסבלנות משתלמת. יש לכם אהבה - והיא תנצח.

רולן אוהי יקיריי../images/Emo24.gif

רק בשורות טובות
אני כל כך מאושרת מזלילת הביצים שיש לי חשק לשלוח לה ארגז מלא ביצים אורגניות... תמשיכו להיות חזקים לתמוך ולעודד את סייחה שלנו. נשיקות ושבוע טוב ומוצלח

יעריתוש מלאכית מהשמים

אם סייחה מבקשת לדבר איתך זה רק אומר שהצלחת לחדור לנשמה שלה ורכשת את אמונה.שלא לדבר על זה שאם הסייחה רוצה לדבר סימן שהיא מוכנה לקבל עזרה,וזה בזכותך. כל הכבוד לך מלאך

*יערית

New member
רגע HOLD IT ......../images/Emo13.gif

אני לא מלאך בבקשה,זה לא נעשה בזכותי, אני אכן מעט עוזרת לה לראות דברים בצורה אחרת, אני מנסה לגעת בנקודות שלי נראות חשובות בכדי לעקב הדרדרות המחלה ואולי אף להתחיל להבריא ממנה, אני בהחלט מרגישה שהיא מאין אחות לי קטנה וחברה......ועם היא יוצאת מכך מעודדת,שמחה, ומוכנה לקבל עזרה.... אשריני! ולכם רולן ואוהי תמשיכו להיות שם עבורה כפי שאתם עכשיו.....זה עושה לה טוב גם אם היא רוצה אחרת.. היא יודעת כמה שאתם מודאגים ,כואבים ואוהבים...
נ.ב אכלה באבו אבואה אכלה..ועוד תאכל..

הסבר

ברור לי שקשה לך לקבל מחמאות אז החלטתי להקל עליך. כוונתי היתה שעצם בקשתה של הסייחה שתתקשרי אליה מעידה על הרצון שלה בעזרה,כי את מסמלת לה ניצחון מהלך חי וקיים. ואת הצל"ש את מקבלת ממני כי בזכות היחס הנכון שלך והלא מאיים הבאת אותה למוכנות לקבל עזרה ממך. ואת המלאכית אני לא לוקחת בחזרה כי אני אוהבת אותך

*יערית

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שיש ניצוץ ויש רצון לשיתוף פעולה

blonda3

New member
יערית ../images/Emo24.gif

טוב שאת יכולה לעזור. הלוואי וגם אני יכולתי. בעבר נכנסתי לפורום הפרעות אכילה וקראתי שם מתוך התענינות בנושא ואפילו יצרתי קשר חם עם בחורה שבסוף התאשפזה מרצונה החופשי כי היתה מעל גיל 18. לא יודעת מה מצבה היום מקווה שטוב. היא כתבה בפורום הזה היתה שם אז המון תמיכה אין לי מושג איך זה היום. בכל אופן נדמה לי שיש גם אפשרות להיות מחוברים מבית החולים לאינטרנט ואפשר תמיד לבקש מחשב נייד לשם כך. מקווה שההחלמה של סייחה תהיה מהירה.
ושמחתי לשמוע שהיא זללה היום. סימן מעודד.
רולן ואוהי תהיו חזקים בשביל הבנות!

rolan

New member
זה בא והולך...../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

היא מבינה, מתחילה להשלים עם עובדת אישפוזה. בילינו היום כמה שעות יחד - היא ואני. כבר מסכימה לאכול מעט מעט, אבל שלא "ישמינו" אותה. היא מתחלחלת ברגע ששומעת אותם אומרים לה שידאגו שתמין מעט. למרות הכל, אוכלת וזה מה שחשוב כרגע. אני... לי קשה מאוד, קשה לי המחשבה על כך שהיא חולה, קשה לי להשלים עם היותה שם, רחוק מהבית. אני מנסה להיות חזקה ככל האפשר, לשדר לה יציבות. היום, בדרכי הביתה, חשבתי לעצמי, אני צריכה לשמור על עצמי היום יותר מתמיד. היא זקוקה לי - אני התמיכה, עמוד השידרה שלה. זה מעמיד אותי במקום קשה מאוד, אחריות ענקית, שהיתה תמיד אך היום מקבלת משנה תוקף - מפחיד אותי. מחר יש סדנא להורים אצלם במרפאה ואני נוסעת להשתתף בה, מקווה שאמצא מענה לשאלות שצצות ועולות בראשי. שוב תודה ענקית, לכל המתעניינים בשלומנו - המטלפנים, שולחי המסרים, המגיבים והם רבים וטובים

dafgol

New member
רולאן יקירה ../images/Emo24.gif

לא יוצא לי לכתוב הרבה אבל אני קוראת ומתעדכנת כל הזמן. אני רוצה לאחל לך שבוע טוב
ושבאמת יהיה כזה
שולחת לך שקים של מחשבות טובות וחיוביות ,חיבוקים ותמיכה לך ולכל המשפחה . ים של
|
חיבוק|

rolan

New member
מעז יצא מתוק... ../images/Emo35.gif

שכחתי לספר לכם קודם... על ההתפתחות שמתרחשת ממש כעת. קצת רקע: סייחה וחתלתולית שלנו הן בנות אותו גיל כמעט (הפרש של 4 חודשים ביניהן), לא מתקשרות ביניהן. בתחילה חתלתולית התנגדה למפגשים עם הסייחה שלא ממש ניסתה להתקרב, אח"כ גם סייחה הביעה התנגדות לקשר איתה. שתי בנות, מקסימות וחמודות, משני עולמות שונים לגמרי. אוהי ואני ניסינו בדרכים לא דרכים ליצור ביניהן קשר ותקשורת - לא הצליח לנו. בשבוע שעבר, כאשר חתלתולית היתה אצלנו והכינה לכולם פאנקייקס, ראתה שסייחה לא אוכלת, בדרכם הביתה שאלה את אוהי אם יש בעיה עם סייחה והוא אישר שאכן יש משהו. עם אישפוזה של סייחה, שיתף אוהי את משפחתו וילדיו, ממש כמו שאני עשיתי עם משפחתי. חתלתולית הביעה רצון לבקר אותה ולעזור לנו. אנחנו ביקשנו ממנה לחכות עם זה מעט. והנה הפואנטה: הערב שוחחתי בטלפון עם סייחה וניסינו לחשוב יחד מה היא יכולה לעשות שם בשעות הרבות שיש לה לבלות עם עצמה לבד וכל כך משעמם לה בהן. הצעתי הצעות שונות. אח"כ סיפרתי לחתלתולית שהיתה אצלנו (הערב) והיא הציעה עזרתה, אמרתי שזה רעיון נפלא ונשאל את סייחה מאוחר יותר. כאשר אוהי הסיעה את חתלתולית הביתה, שוחחתי שוב עם סייחה, סיפרתי לה שחתלתולית מתעינינת בשלומה, דואגת לה ורוצה לבקר אותה, אמרה לי סייחה - "מה באמת? אכפת לה?"... "כן ומאוד" עניתי, "תסכימי שתבוא לבקרך" - "כן" היתה תשובתה. נו? אז אולי מעז יצא מתוק?...

אין רע יורד מלמעלה

בעיננו הגשמיות איננו מבינים למה רע ירד עלינו
ולכן אנו בוכים
אבל עוד כמה זמן כשתראי את האור
תבינני למה זה קרה הנה כבר מעז יצא מתוק
היחסים בין שתי הבנות הרבה כוחות

למעלה