אור נרשמה למחנה קיץ של התנועה המסורתית.

אור נרשמה למחנה קיץ של התנועה המסורתית.

מחנה ל-12 יום !!!! מה אתם אומרים ? והיא בת 12. יש מצב ? אני חושבת שהיא תהנה בגדול. בכל הטיולים של הנוער העובד ליומיים שלושה היא מאוד נהנתה, אבל 12 יום בלי אמא ?? טוב, אני צריכה לעכל את זה. אני בטוחה שהיא תעשה שם חיים. תנו לי חיזוקים!!!!

smo

New member
חיזוק חיובי בדרך אליך...../images/Emo140.gif

איזה אומץ! תחשבי שזה כמה טיולים ליומיים שלושה רק ברצף

אוסנת14

New member
כל הכבוד על האומץ

מחזיקים לך אצבעות שאת תחזיקי מעמד חח חח חח שתהנה מגיע לה ובשביל חיזוקים אנחנו תמיד פה

לא שמעתי על זה אורלי

האם זה מחנה שמתקיים כל קיץ? איך שמעת על זה? את יכולה לתת קצת יותר פרטים? (לאילו רמות פיגור, כמה זה עולה ,ועוד..) אולי יש עוד משפחות שמעוניינות לצרף את ילדיהן אורית

smo

New member
אורלי, זה קשור?

אני מכירה מחנה רמה בארה"ב

מיכל, זה בדיוק הקישור המתאים

,המחנה הוא בכפר הנוער נווה הדסה. המחנה לשלושה שבועות, ובתוכו יש תכנית לילד המיוחד של 12 יום. תוכנית נטעים מיועדת לבני נוער בגיל 13-17 בעלי צרכים מיוחדים (אור תהיה הכי קטנה שם). והם משתלבים גם במסגרת הכללית של המחנה.

smo

New member
שתבלה...היא תהיה הכי גדולה שם!!../images/Emo140.gif

אורית, סיפרתי בהמשך שהגיעו אלי דרך המלצה של

בית הספר, והיכרות מטקס הבר מצווה. אני חושבת שהקבוצה מלאה, אבל אפשר לבדוק ולברר. הבנתי שהם 10 ילדים ומעוניינים שזה יישאר כך, או מקסימום 11, 12 . אם מישהו מתעניין - שיפנה אליי במסר ואתן לו את הטל' של גרי שמרכז את הקבוצה המיוחדת במחנה.

אורלי - זו התנועה המסורתית שמארגנת את טקס

בר המצווה ??? אני בטוחה שאור תהנה ותעשה חיים... אני בטוחה גם שאם רשמת אותה אז את בטוחה בכך, לפחות באינטואיציה... אני בטוחה שאפשר יהיה להתקשר ולדבר גם עם הילדים וגם עם המדריכים בכל רגע נתון, אז תתקשרי הרבה ותדברי עם אור ועם המדריכים שלה ובמקרה הכי גרוע אם תרגישי שהיא לא נהנית אז תסעי לקחת אותה, אני בטוחה שזה לא יקרה, אבל הידיעה שאת יכולה להחזיר אותה במקרה שלא טוב לה שם, יכולה להביא לך שקט נפשי... אגב, איפה מתקיימת הקייטנה ? ולאילו רמות פיגור היא מיועדת ? שיהיה בהצלחה ואני בטוחה שאור תפרח שם ותחזור מלאת חוויות, שהיא לא תשכח להרבה זמן...

כן יונת. זאת אותה תנועה. נכון שהם מדהימים ?

גרי אחראי על הקבוצה המיוחדת. הוא מכיר את אור , כי הוא היה מעורב בטקס הבר מצווה , ובמקביל הוא התייעץ עם המנהלת איזה ילדים מתאימים מבית הספר למחנה והיא המליצה על אור ועל עוד ילד, ובאמת שניהם הולכים. אז היא מכירה כבר את החבר שלה וגם את גרי המדריך. המחנה הוא ליד נתניה (בנווה הדסה) . מיועד לילדים שמתפקדים בצורה עצמאית יחסית. אתר האינטרנט שלהם : masorti.org/campnoam2007 טל' 02-6244547 , נשמע לי מדליק לאללה. גרי עובר מבית לבית של כל אלה שרוצים להירשם (אני מדברת על הילדים המיוחדים) ומסביר לילדים ולהורים, עונה על שאלות, מפרט מה עושים שם, וכו'. מאוד מרשים.

אכן מדהימים !!!

ממש אין מילים לתאר את מה שהם עושים למען הילדים שלנו מכל הלב והנשמה !!! לשלי זה כנראה לא כל כך יתאים כי היא לא כל כך עצמאית... אבל תודה בכל מקרה, טוב לדעת שיש דברים כאלה !!!

אורלי יקרה ואהובה שלי !!!

אני מאוד שמחה לשמוע שאור הולכת למחנה שכזה. מ-ר-ג-ששששש. מדהים מה שהתנועה הזאת עושה לילדים המיוחדים המלאכיים האלו!!! אני סומכת עלייך שתתגברי על החששות הפולניים שלך ותחזרי להיות הג'דאית שאני מכירה, כי אור יצאה כזאת בגלל שאת כזאת, אז אספי את עצמך וחזרי לעצמך, צ'מעת??? מאוהבת בך קשות אחותי.

אנחנו שנה שלישית בקייטנה

שרי וים משתתפים בקיטנה זו השנה השלישית והם מתים עליה!!!!! גםלי היו בתחילה החששות שיש לך והם היתבדו באופן מוחץ (בעיקר לאגו שלי) הם ממש התמודדו בקלות עם הניתוק....אני לעומת זאת הייתי משאירה הודעות מתחננות לגרי שיתקשרו הביתה... במהלך השנה יש גם טיולים שהם מצטרפים של כמה ימים אני בטוחה שתוזמנו להצטרף גם אליהם. אני מאוד אוהבת את השילוב שיש שם, שרי וים משתתפים גם בפעילויות של הצופים אבל בצופים כשיוצאים למחנה/טיול הם מצורפים לפעילויות של כיתות ד,ה והם בני 15ו 19. ובנטעים הטיולים הם מסלולים רציניים ואפילו מאתגרים וממש מתיחסים אליהם כשווים. פרט טכני אך חשוב לא פחות העלויות שלהם הרבה יותר נמוכות מהצופים. חוץ מזה אם זה לא מסתדר יקראו לך לאסוף אותה, אף אחד לא יחזיק אותה שם בכח...מקסימום תעשי טיול. בקיצור מומלץ בחום!!!!!!

איזה יופי לשמוע.הם הולכים גם השנה ב-18.7 ?

אז הם יהיו יחד. איזה יופי. כבר אספר לה על שני ילדים גדולים שיהיו איתה בקבוצה - ים ושרי. כי בינתיים היא מכירה שם רק ילד אחד מהכיתה שלה, ואת גרי . גרי סיפר שצריך להזכיר לילדים לצלצל הביתה. זה יהיה לי מאוד מוזר , כי לאור יש סלולרי, והיא מצלצלת אלי כל דקה בערך. לפעמים גם כמה פעמים בדקה. בקיצור האצבע שלה לוחצת על השם שלי בטלפון באופן קבוע. לכן אני סקרנית לראות מה יהיה שם . (איזה תהליך של התבגרות היא תעבור במסגרת המיוחדת הזאת ). טוב, אחר כך נבנה את טבלת היאוש יחד. לילה טוב, ושוב מזל טוב, אורלי

למעלה