אור, עמי וכל מי שמשחק עדיין יש להם מזל"טים רמה גבוה? מסוקים נגד צוללות רמה גבוה?
F freesoul21 New member 1/4/08 #1 אור, עמי וכל מי שמשחק עדיין יש להם מזל"טים רמה גבוה? מסוקים נגד צוללות רמה גבוה?
H hakim New member 1/4/08 #2 יש לי מזלט קצת מעל 100 מנץ יש למתן אני יודע אני אבקש ממנו לדבר איתך דבר איתי במסן
H hakim New member 1/4/08 #4 לא בטוח שהעשיריה הספיקה לשדרג את טהא שלה להפתר מהכמויות שיש להם זה לא קזה קל וגם אם הם שידרגו אני מניח שהם עדיין לא הספיקו לעלות הרבה שלבים מ100 בקיצור צריך לבדוק
לא בטוח שהעשיריה הספיקה לשדרג את טהא שלה להפתר מהכמויות שיש להם זה לא קזה קל וגם אם הם שידרגו אני מניח שהם עדיין לא הספיקו לעלות הרבה שלבים מ100 בקיצור צריך לבדוק
F freesoul21 New member 1/4/08 #5 הגיע הזמן לעזור להם להיפטר מהאדמה שלהם אתה לא חושב? במיוחד שעכשיו יהיה קשה להם להשיג אותה בחזרה, ואם ירצו לעשות את הפינג פונג המפורסם שלהם אז יצטרכו להקריב מדינות מאיה.
הגיע הזמן לעזור להם להיפטר מהאדמה שלהם אתה לא חושב? במיוחד שעכשיו יהיה קשה להם להשיג אותה בחזרה, ואם ירצו לעשות את הפינג פונג המפורסם שלהם אז יצטרכו להקריב מדינות מאיה.