אור, שחר, או מישהו

Dawn12

New member
חצי ספויילר בתשובה

אם היית שואלת את זה ביחס לפרקי ארה"ב הייתי יכול להגיד לך די בביטחון שניקולס ושרון מובילים את הרשימה. בארה"ב הם סוגרים עוד מעט 9 שנות נישואין על המסך ולדעתי לא רק שאין לזה תקדים בצח"מ - גם באופרות סבון אחרות קשה למצוא לזה מקבילה. כרגע גם כריס ופול חזק במשחק, אבל תשובה מדוייקת אין לי. אולי אור תוכל לעזור לך יותר.

אור2221

New member
כן...

הם הנישואין הכי ארוכים בY&R (אלא אם כן את מחשיבה זוגות שהתחתנו ועזבו את התוכנית ביחד ועוד לא שמענו על הגירושין....). 9 שנות נישואין זה באמת כמעט חסר תקדים.

shirakl

New member
תלוי אבל מה אתם מחשיבים...

כי יש מלא זוגות שהיו נשואים ואז התגרשו ואז התחתנו שוב ושוב התרגשו וכו' וכו' (למשל ניקי וויקטור) ונראה לי שיש מצב שאם נחבר את כל הזמן שהם כן היו נשואים ביחד זדה יצא יותר מתקופת הנישואין של ניק ושרון, לא?

אבל כל החוכמה

זה משך הנישואים עצמם שהחזיקו מעמד... באופ"ס להתחתן ולהתגרש שוב ושוב זה לא חוכמה גדולה, כן חוכמה זה להחזיק נישואים במשך 9 שנים תמימות!

shirakl

New member
אבל גם ניק ושרון

לא באמת החזיקו מעמד כ"כ הרבה זמן ברצף... הם נפרדו בזמנו וניק אפילו עזב את הבית ושרון לא רצתה לדבר איתו בכלל תקופה די ארוכה... זה שהם לא ממש הגיעו עד גירושין, זה לא אומר כלום...

אור2221

New member
זה דווקא מאוד נחשב

אנשים נפרדים ומשלימים, כשזוג בחיים האמיתיים נפרד אבל מחליט לחזור ולא מתגרש - שהם חוגגים יום נישואים הם סופרים מהתחלה? זו כל החוכמה, להחזיק מעמד למרות כל הקשיים. ואף זוג אחר שנפרד וחזר לא מתקרב לניק ושרון. הנישואין הראשונים של ויקטור וניקי היו 4 שנים בסך הכל, השניים הלא חוקיים - שנה אחת בלבד, והנישואין האחרונים בנתיים שנתיים. 7 שנים בסך הכל, והם הכי קרובים.

shirakl

New member
יכול להיות שניק ושרון

בכ"ז לוקחים את כולם, ואם זה נכון אין מאושרת ממני כי הם הזוג האהוב עלי ביותר בכל עולם אופרות הסבון... אבל בקשר לחיים האמיתיים - זוג נשוי שרב אחד עם השני, לא ישר אחד מבני הזוג מעיף את השני מהבית ואז כשהוא שוב זקוק לו אז הם פתאום חוזרים... נשארים יחד באותו בית, מקסימום בחדרים נפרדים לתקופה מסויימת וכשיש ילדים גם זה בד"כ לא אם אין כוונה להתגרש ותוך כדי עובדים על הבעיות ומחליטים מה לעשות...
בכל מקרה - שיהיו להם עוד הרבה שנים מאושרות
אני בעדם

אור2221

New member
אהמממ

אצל ניק ושרון זו לא סתם מריבה, בדר"כ אלו בגידות (גרייס) והסתרת אמת (קאסי). לא כל זוג נשוי שרב נשאר באותו בית לעבוד על הבעיות שלהם, זה לא עובד אצל כולם - אידיאלי, אבל לא תמיד נכון, במיוחד לא כאשר אין שום בעיה כלכלית. אין דבר כזה זוג ששמח תמיד בעולם אופרות הסבון, השחקנים היו עוזבים מזמן. אני אולי מגינה על ניק ושרון, אבל למען האמת, כבר נמאס לי איך שני אלו נשארים ביחד, ואת ויקטור וניקי מפרידים כל שני ורביעי בלי רגע אחד של נחת.

למעלה