אור 102

elirand2

New member
אור 102

יש שאומרים שהזמן מרפא את הפצעים שהזמן עושה את שלו ויש שאומרים שזמן הוא אשלייה והוא בכלל לא קיים כמו שאנחנו מכירים בו אולי כל מה שאתה צריך זה להכניס לעצמך לראש שהזמן לא קיים שהזמן הוא אשלייה שבני האדם המציאו בשביל לגרום לך להרגיש רע ובכך לשלוט בכל מה שאתה עושה אולי תנסה להאמין שבכל פעם שאתה מרגיש רע אתה יכול לעצור את הזמן באותה שניה שאתה מרגיש קצת קצת רע ואז לשנות את ההרגשה למה שאתה אוהב אם אתה חושב שלתת לאחיך הגדול את המיטה זה מעשה של אהבה תעשה אותו, אל תנסה לחשוב כמה זמן יקח עד שתרדם בספה בסלון או כמה ימים יקח עד שתחזור למיטה שלך פשוט תעשה את מה שאתה אוהב לעשות ההרגשה הטובה לא תפנה לך את הגב היא תצטרף אליך לכל מעשה שתעשה מהסיבות הנכונות אם תשתמש באהבה, כל דבר שתסתכל עליו, יחזיר לך באותו מטבע למרות שבאותו עניין אני חייב להגיד שאני מאוד מאוד מתגעגע לתקופות הרעות שהיו לי במשך החיים לתקופות שהרגשתי שאני לבד, לזמן שהרגשתי בדיכאון אינסופי בתקופות האלו כל דבר שאנחנו מנסים לעשות קורה בדיוק הפוך ממה שרצינו או ציפינו שיקרה דווקא בתקופות האלה למדתי המון למדתי כמה מדהים להיות בן אדם כמה אשליות קיימות במציאות וכמה מהנה לעבור מאשלייה לאשלייה דווקא במצבים הכי גרועים אנחנו עוברים את החוויות הכי חזקות תנסה להזכר במצב גרוע בצורה קיצונית ותנסה להזכר בעוצמה, או בהרגשה המיוחדת שהרגשת תנסה להזכר כמה היא היתה שונה, בגלל העוצמה שלה ואז תנסה להבין דבר אחד העוצמה הזאת היא לטוב ולרע כמה שהדיכאון חזק, אפשר להשתמש באותו דיכאון לחוויה הכי מדהימה בחיים שלנו ! אפשר להשתמש בו לחוות כל דבר שנרצה באותה עוצמה בדיוק ! כל מה שצריך לעשות זה להאמין להאמין שאנחנו האלוהים שבשמיים האלוהים שבאויר האלוהים שבזמן האלוהים שנמצא בכל הקיים והכי חשוב לא לשכוח אלוהים ברא את הטוב והרע אבל אלוהים תמיד בוחר באהבה הוא מרגיש רע, אבל הוא לא נכנס לדיכאון הוא מרגיש כאב, אבל לא לוקח כדור הרגעה הוא אוהב את הכל ההבדל היחידי בינך לבינו זה שהוא יודע את כל זה ואתה לא בהמון אהבה לכל אור שקיים אור 1 אור 2 ואור 101

אור ה101

New member
ללא נושא

אני רוצה להתיחס למה שאמרתה שאם אני נותן לאחי את המיטה אז אני יתן לו את זה באהבה, זו כלל לא הבעיה שלי אני אדם שקשה לו להיות רע רק אם זה בילתי ניסבל. הענין שברגע שהוא ישן במיתה שלי אז הוא מסתכל על זה כוויתור מיצידי. אז בגלל זה כתבתי את אשר כתבתי האמת זה כבר לא חשוב בעיני ירדתי מהנקיפות מצפון תודה על התגובה שבת שלום

רשף כשף

New member
לאור

בנוגע לנושא המיטה, האם טרחת לחשוב שאולי הוא עייף מהצבא ורוצה פינה שקטה לנוח כמה שעות? אני מבינה שגם אתה בבוא היום תתגייס ותגיע הרוג משבוע-שבועיים לאחר מעט מאוד שעות שינה (בעיקר אם אחיך בפעילות מבצעית כפי שסיפרת), והדבר האחרון שיעניין אותך הוא מה אחיך (הקטן, שיגדל עד אז) חושב על זה שתפסת לו את המיטה... לא תמיד צריך לההביט על חצי הכוס הריקה, יש גם חצי מלא- והוא שאח שלך חי ונושם ובא לבלות את חופשתו מהצבא בקרב בני משפחתו האהובים, וגם אם הוא לא טורח להראות לך את זה, אני בטוחה שהוא אוהב אותך. דרך אגב, החצי המלא יכול להיות גם כוס שלמה מלאה אם ממלאים כוס יותר קטנה... והמסקנה- להנמיך ציפיות!

רשף כשף

New member
המשך

איך אני יודעת שהוא אוהב אותך? א. הוא נתן לך טלפון במתנה ב. הוא התקשר לבקש סליחה שני אלה מראים אכפת לו ממך. והשלישי, הכי חשוב: ג. הוא אוהב את עצמו. הרגשות העזים בהם אתה מתאר אותו מצביעים על קנאה רבה לאחיך, קנאה על כך שאחיך אוהב את עצמו ומצליח בחייו, מצליח ליצור ולהרשים אחרים, לגרום לאנשים לדבר עליו בגאווה. ואתה כאילו נשאר בצד, שומע ואינו נשמע, רואה ואינו נראה, אור קטן שנעלם מאחורי בלפיד הבוער של אחיך הגדול. נראה שאתה מאוד אוהב אותו, ומעוניין להרגיש נאהב. הבעיה היא שאדם שלא אוהב ומעריך את עצמו, אין לו מספיק קיבולת להכיל את האהבה שהוא מבקש מאחרים. יש לך שיעור ללמוד והוא "אהבת העצמי", עלייך ללמוד לאהוב קודם שתוכל להיות נאהב, כי "אהבת את רעך כמוך", ומי שלא אוהב לא יוכל לקבל אהבה... ולכן הכנתי לך שיעורי בית: רשום שלושה דברים שאתה אוהב בעצמך. הנה השלושה שלי: 1. אני חכמה 2. אני יפה 3. אני מצליחה בעבודה

אור ה101

New member
לרשף קשף

זה שהוא התקשר להתנצל זה בגלל שאמא שלי אמרה לו שיתקשר כיון שבגללה קרה המריבה שברחתי מהבית אגב אני יודע שיש לו אהבה אלי אבל הוא חושב שמה שנראה שטוב לי אז כך אני צריך לעשות אני לא יכול לנהל את חיי לפי מה שנראה שזה טוב לי ואין לו שום זכות לאמר לי איך להתנהג ומה לאמר ומה לעשות ולאן ללכת. ואם זה לא נראה לי מה שהוא חושב אין לו שום זכות לאיים עלי בתוקפנות. מה שכן הוא יכול להציע והבחירה תהיה שלי שאני מדבר עם משהוא הוא לא חייב לדחוף את האף ולאמר לי לא להביע את דעתי אני כלל לא מקנה בו אביא לך דוגמה בהודעה הבאה

אור ה101

New member
לרשף המשך

יום אחד ההיתי אצל בן דוד ישנתי בחדר שלו אחרי כמה דק` אחי ובן דודי נכנסו הם דיברו בחדר ביקשתי אם הם יכולים לעבור לחדר אחר אז בן דוד שלי אמר בוא נלך לחדר שליד, אז אחי אומר לו, לכבוד מה? למה מה קרה? הוא יגיד לנו לצאת מפה תן לי סיבה אחת שניצא מפה! אמרתי לו שאני יושן אז ענה לי בזילזול ואללה באמת? אמרתי לו שהוא ילד. תמיד כיבדתי אותו גם במיקרים כאלה פשוט אני לא יכול יותר ובקשר לנייד אני אכתוב לך מאוחר יותר

רשף כשף

New member
למה זה חשוב...

מי אמר למי כמה ולמה? מה חשוב לך כעת? להרגיש יותר טוב עם עצמך? איך עושים את זה? הדרך שלי היא כזאת: 1. תלמד לאהוב את עצמך 2. תלמד לכבד את עצמך 3. הסובבים אותך, כתוצאה מ1+2, ילכו בדרך שלך ויאהבו ויכבדו אותך גם כן. ונתחיל במספר 1: איך עושים את 1? א. מוצאים מה אתה אוהב בעצמך (שלושה דברים לפחות) ב. מוצאים מה היית רוצה לשפר בעצמך (שלושה דברים לפחות) ג. משתמשים בשלושת הדברים שמצאת ב א' על מנת לשפר את שלושת הדברים שמצאת ב ב'. מה לעשות, צריך לעבוד קשה בשביל להרגיש יותר טוב, אחרת לא מעריכים את זה...

רשף כשף

New member
ואני אתחיל

כי הצעד הראשון הוא הצעד הכי חשוב, הוא הצעד שמתחיל את המסע שלך אל האור... שלושה דברים שאני אוהבת בעצמי: 1. אני יפה 2. אני חכמה 3. אני מצליחה בעבודה שלושה דברים שאני רוצה לשפר: 1. קשה לי לטפל באוטו שלי 2. קשה לי לתפקד תחת לחץ 3. קשה לי לרדת במשקל הדרך שאני מתכננת להשתפר: 1. בעזרת היופי שלי אני אתפוס בחורים שיטפלו לי בתקלות באוטו (להחליף גלגל, לבדוק שמן מים, למלא מים במצבר..) 2. בזכות ההצלחה שלי בעבודה והחוכמה שלי אני אדאג לכך שלא אגיע למצבי לחץ, וכאשר אגיע אליהם אשתמש ביופי שלי על מנת לצאת מהם. 3. אני יפה, מוצלחת ויש לי אוטו, מי צריך לרדת במשקל
?

למעלה