אור

MissUnKnown

New member
אור

היי מה שלומך? איך במוכללת....טוב לא משנה בכול מקרה אממ אני רוצה לדעת איזה ספר של עולם הדיסק כדאי לי לקרוא כמובן באנגלית, אין לי פה עברית. ותאמיני לי את כול כך מפסידה בזה שאת לא קרואת את שר הטבעות אני כבר סיימתי אותו היה ממש מדהים (אפילו יותר מהארי פוטר אני יודת שזה קשה לשמוע) בכול מקרה אני קראתי את "wyrd sister- the play" היה נחמד, למרות שמחזה זה לא אותו הדבר כמו הספר בלי התיאורים והכול. אממ וזהו אהה אני ניתן לך ניחשו אחד לנחש מי אני.

Death of Rats

New member
עדן!!!!!!1

(חברה שלי שעכשיו גרה בניו-זילנד, לשאר...). טוב לראות אותך. stick around... וולקאם....

MissUnKnown

New member
חחחחחח אבל לא עזרת לי, איזה ספר

יש לי רק שובעיים לקחת אותו מהסיפרה(יש לי חופש גדול עוד 3 שבועות)ואת חייבת לקרוא את שר הטבעות עכשיו!!! תעזבי תהוביט תעביר לאחוות הטבעת

Slartibarfast

New member
וואו! ניו זילנד!

איך בניו זילנד? כיף? שלווה קיווית? נראה לי שהייתי ניו זילנדי בגלגול הקודם. כבשה. אני כל הזמן רוצה לעבור לשם, ויש לי משיכה מוזרה לכבשים ממין זכר! כן כן! לא, לא. בכל מקרה, איך? טוב? סיפורים!

SaidinsTaint

New member
אתם יודעים למה לניו זילנד קוראים

ניו-זילנד? מרווח
למה מרווח? ככה
כי החוקר אייבל טזמן היגיע לניו זילנד ב 1642 והעניק לו את שמו על שם מחוז הולדתו - החבל זילנד בהולנד. כל הכבוד לgiulietta משאלה קטנה על פרט המידע הנ"ל

MissUnKnown

New member
שלווה זה דבר יחסי...

אני גרה בעיר לא באי הדרומי או משהו עם כבשים בגינה. בכול מקרה הכול פה יותר שקט ורגוע, ואיןפצצות מתפוצצות לך ליד הבית. אבל יש פה צרות אחרות, פחות אוויר נקי מידי...וגם זיהום אורגני בכמויות.

למעלה