אור!

גריני

New member
אור!

איפה אתה? אלוהים מחפש אותך

אור ה101

New member
חח

גריני בפורומים תפוז תפתחי חדר אלוהים אני מנסה להיכנס 2 דק` טוב ואני מצטער על התירחה

גריני

New member
אני בצ'ט בסיסי

בחדר אלוהים... מחכה עוד 2-3 דקות (בחיי כבר שכחתי איך זה לחכות לבחורים
)

osho7

New member
אורצ'וק

מה נהיה? שכחת מי אתה? יצור אלוהי? מה ענינים אני לא מאמינה שאתה נופל שוב לקטעים...
שמע זה לא יכול להיות. אולי נתחיל ב - מה אתה היית רוצה שיקרה?? מוטרדת
אושו.

אור ה101

New member
תודה לך נשמה

מה ההיתי רוצה שיקרה? שאני ירגיש שאני חיי ולא מת. מה יחייה אותי? שימחה ולשימחה אני לא יודע להגיע. ואושו תודה לך.

osho7

New member
תודה לך ממי.

אני לא יודעת למה ואני לא מכירה אותך,אין לי הסבר הגיוני אבל אנחנו לא בעניין של הגיון (מישהו חכם פעם אמר ש"הגיון מעולם לא הוביל לאמת"), אבל אתה מצליח לעורר בי כאלה תחושות של אהבה כלפיך, עם כל הייאוש שלך לפעמים, כנראה זו היכולת שלך להתמסר, שזו מתנה ענקית שתדע... לא יודעת מה להגיד לך, ואין לי מילים לעודד אותך אבל חשוב לי שתאמין לי שאני באמת אוהבת אותך . מהלב לגמרי, (ולא בקטע של להתחיל איתך,,)ושאף אחד לא יבוא לי עם הציניות שלו ויקלקל, כי אמרתי שאני לא יכולה להסביר , רק תקבל את זה כמו שזה. נשיקות וחיבוקים , אוהבת אוהבת אוהבת.

אור ה101

New member
גריני

אבל תאמרי לי רק את האמת בבקשה מאז שכתבתי פה באיזה ההית מגדירה אותי? איזה טיפוס אני, איך שהתרשמת? בחור חכם, דיכאוני, תיפש, קטנוני, משעמם, אשמח מאוד אם תפרטי כמה שיותר זה חשוב לי מעניין אותי איך אנשים מהצד מסתכלים עלי נראה שאני לא מכיר את עצמי מספיק טוב אני יודע שבקושי את מכירה אותי אבל עפי` מה שהתרשמת ממני, וגריני בבקשה אל תכתבי סתם לעודד או לפרגן אני רוצה לדעת את האמת אם אני לא אדע את האמת אני לא ידע במה אני טוב ובמה לא, ועוד משו חשוב האים נמאס לך לשמוע אותי ואין לך כוחות לזה.

גריני

New member
חמוד שכמוך ../images/Emo24.gif

זו שאלה קשה מאוד אור.... כי אני לא כ"כ מכירה אותך... כלומר - א' - אתה בדר"כ לא כותב הרבה ב' - הצורה שאנחנו מצטיירים על המסך, בפורום - זה לא בדיוק מה שקורה בחיים... ומה שהכי חשוב - שזה ממש לא חשוב מה אני חושבת עליך, או מה אחרים חושבים עליך! אתה מכיר את עצמך הכי טוב מכולם, והקושי שלך בחיים נובע, בין היתר - משום שאתה מושפע ממה שאחרים אומרים עליך או חושבים עליך. והאחרים האלה יכולים להיות למשל בני משפחה - שברגע של כעס מטיחים בך דברים קשים... שלא בהכרח קשורים למציאות.... אבל הדברים האלה - אתה זוכר אותם ולוקח אותם כאילו זה באמת מה שאתה.... ורק לפני כמה ימים סיפרת על איך שאחיך מדבר איתך זמן קצר אחרי מריבה - בצורה רגילה, כאילו כלום לא קרה, וזה אומר שהוא כבר לא חושב עליך את מה שאמר לך בזמן המריבה... ואתה בכל-זאת נשאר עם הרושם הזה.... ולא נמאס לי לשמוע אותך, אני חושבת שאתה מתקדם יפה מאוד - לעומת איך שהיית בהתחלה כשבאת לכאן. יש המון השתפרות אצלך! יש לך ימים יותר טובים, יש ימים שאתה משתף פעולה - אתה קורא ועונה ומתייחס... וזה משהו שלא עשית בהתחלה! אז הנה לך משהו שאתה אמור לטפוח לעצמך על השכם, ולהגיד לעצמך כל הכבוד! כי אני בטוחה שבאמת לא קל לך בחיים ובכל זאת אני עושה מאמצים, אתה לומר ותקשיב לי טוב: אתה תתגבר

אור ה101

New member
מ..

טוב את צודקת שמול מסך יכול להיות אדם X ובמציאות אדם אחר לחלוטין אבל מאוד מעניין אותי מה את חושבת.

גריני

New member
בוא נסכם....

שתשאל אותי את השאלה הזאת שוב בעוד.... נניח שבועיים - ועד אז, אתה תכתוב ותשתתף כאן בצורה יותר פעילה, בסדר? אור, אני משתדלת להיות אמיתית וכנה.... ובכנות הכי מלאה - אני לא מכירה אותך...

אור ה101

New member
גריני

תודה לך שאת תמיד עונה לי זה מאוד חשוב לי את אדם מקסים בטח נמאס לך לשמוע את זה את אויר בשבילי.

גריני

New member
גולם שכמוני...../images/Emo67.gif

הנה דבר שאני יודעת עליך, אור, בוודאות: אתה יודע להעריך, יודע להכיר תודה, יודע לתת מילה טובה - ואף פעם לא מתעייף מזה. וזה דבר ע-נ-ק ! יש כ"כ הרבה אנשים שלא יודעים להעריך! ועוד משהו, אור: יש בך בגרות! העובדה שאתה ממשיך להגיע לכאן, גם אם זה לזעוק לעזרה, בבגרות שלך אתה מבין שיש אפשרות להעזר, שיש לך אפשרות לשנות.... אתה כרגע צריך שמישהו יראה לך את הדרך ובעצם - כולנו צריכים שיראו לנו את הדרך.... הלוא זה מה שמאחד אותנו כאן - בפורום הזה... אני רוצה גם לחזק את מה ששוני כתבה לך: אולי נהפוך את הדברים? אולי במקום שאני/אנחנו נגיד לך דברים עליך - ספר אתה לנו. ספר מה אתה אוהב לעשות? מהם הדברים שגורמים לך הנאה?

אור ה101

New member
האמת

אני מאוד אוהב מיסטיקה העולם הרוחני נשמות, גילגולים, תיקשור, רוחות, נמרולוגיה משמעות של תאריך לידה, ושמות.

ש ו נ י

New member
אור-אני חושבת שאם אתה שואל את גריני

את השאלה הזאת יש סיכוי טוב שאתה בכלל לא מכיר את עצמך ועל כן מאוד ייקשה על אחרים להכיר אותך כלומר את אור האמיתי מי שקובע מי אתה זה רק אתה מה שהאחרים אומרים או חושבים לא קובע מי אתה ולא מעצב את דמותך ותכלס הוא חסר חשיבות וערך לחלוטין אנשים מבחוץ יוכלו קצת לחדד את מה שאתה כבר החלטת שהוא דמותך אבל בסה"כ אתה מחליט מי אתה והאחרים רק יוכלו לשקף לך את זה חזרה בפורום הזה רוב הזמן אתה מצטייר כבחור שמתקשה לא מעט והרבה פעמים שולח חיוך ואהבה ומסר חיובי לאחרים וגם עזרה עד כמה שאתה יכול אתה מבין אור? אם אתה עדיין לא החלטת מי אתה איך אנחנו נדע??? ומי שמחליט את זה זה רק אתה החיים הם תהליך של יצירה עצמית מתמדת ולא של גילוי! החיים הם תהליך של היזכרות מי אנחנו ולא לימוד! בעלון האחרון שקיבלתי מאתר שיחות עם אלוקים העולמי היה כתוב משהו מאוד מעניין:- מעתה (כך אמר אלוקים לניל) אני אשאל את השאלות ואתה תענה ולא להפך משום שלך יש את כל התשובות ואתה המחליט הקובע והיוצר מקובל עליך אור? מתאים לך? אם כן אור מאחר והמילה שלך הכוח שלך ואתה הוא היוצר תענה לעצמך על השאלה של עצמך מי אתה אור? מי אתה בוחר להיות מאינספור האפשרויות שהוא האלוקים, שאתה בעצם הוא החומר שהוא האלוקים = החיים, שכן כולנו נוצרו בצלמו ובדמותו והננו חלק ממנו על כן אור, אשוב ואשאל - מי אתה? אתה לא חייב לענות מייד החיים הם תהליך מתמיד של לענות על השאלה הזאת ואח"כ אנחנו בוחרים ב"אני" אחר ושוב משנים תחשוב על זה בהצלחה אחשלי והמון שמחה בלב! ועוד דבר - כל עשייה מתחילה בהוויה כלומר - כשאתה תהיה שמחה, תתנהג בשמחה כשתתן שמחה לאחרים תחווה את עצמך כמקור השמחה (אתה מכיר כבר את הרעיון שבספרים: מה שאתה רוצה לעצמך הייה המקור של זה לאדם אחר, כלומר תן את זה לאדם אחר, ואז תראה שיש לך ים ממה שאתה רוצה כי אתה המקור, ויותר לא תרצה או תצטרך דבר כי באלוקים יש הכל ואנחנו חלק ממנו) אתה יכול להחליט שאתה השמחה ועוד דבר - לפעמים אפשר לעשות את התהליך ההפוך לפעמים קשה לנו לחוות את עצמנו כמקור השמחה ולכן אם אנחנו עושים פעולות ותנועות, אפילו משהו קטן, של שמחה, משהו שמשמח אותנו או את האחר (=שוב, נתינה) חיוך אפילו, או צפייה בסרט מצחיק, או משהו משמח, התנועה החיצונית מעוררת את הפנימיות ומביאה לנו שמחה ב
תחשוב על זה

osho7

New member
אמרת הכל ואני מחזקת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה