אושפילאו לילדים
טעים טעים ופשוט פשוט. נתנה לי אותו חברה לעבודה שיש לה שני ילדים בני 5 ו-3 והיא אמרה שאצלה זה מככב בארוחות הילדים ואחרי שניסינו הסתבר..שגם אבא שלנו אוהב מאוד! החומרים: 4-5 שוקיים 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות 4 גזרים חתוכים למקלות כוס וחצי אורז מושרה כף מרק עוף מלח ופלפל מים אופן ההכנה: לטגן את הבצל ב-2 כפות שמן עד שקיפות. להוסיף את העוף ולטגן. להנמיך אש, לכסות ולהוסיף מלח ופלפל. ככה 20 דקות ולהפוך מידיי פעם. להוציא את העוף (בלי הבצל) מהסיר. להשטיח בסיר (על הבצל המטוגן) שכבת גזר עליה את העוף ועליו עוד שכבת גזר. על אש נמוכה 10 דקות (עד ששכבת הגזר התחתונה נמסה והעליונה רכה). אחרי ה-10 דקות - לשפוך על הכל את האורז+ מים שיכסו את האורז בתוספת מלח, פלפל וכף מרק עוף. לכסות ולבשל כ-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעליו מונחת מגבת. לחכות רבע שעה לפני שפותחים את הסיר. לערבב את הכל ולזלול! יאממי!
טעים טעים ופשוט פשוט. נתנה לי אותו חברה לעבודה שיש לה שני ילדים בני 5 ו-3 והיא אמרה שאצלה זה מככב בארוחות הילדים ואחרי שניסינו הסתבר..שגם אבא שלנו אוהב מאוד! החומרים: 4-5 שוקיים 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות 4 גזרים חתוכים למקלות כוס וחצי אורז מושרה כף מרק עוף מלח ופלפל מים אופן ההכנה: לטגן את הבצל ב-2 כפות שמן עד שקיפות. להוסיף את העוף ולטגן. להנמיך אש, לכסות ולהוסיף מלח ופלפל. ככה 20 דקות ולהפוך מידיי פעם. להוציא את העוף (בלי הבצל) מהסיר. להשטיח בסיר (על הבצל המטוגן) שכבת גזר עליה את העוף ועליו עוד שכבת גזר. על אש נמוכה 10 דקות (עד ששכבת הגזר התחתונה נמסה והעליונה רכה). אחרי ה-10 דקות - לשפוך על הכל את האורז+ מים שיכסו את האורז בתוספת מלח, פלפל וכף מרק עוף. לכסות ולבשל כ-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעליו מונחת מגבת. לחכות רבע שעה לפני שפותחים את הסיר. לערבב את הכל ולזלול! יאממי!