אושפלו / אימא שלי בוכרית

אושפלו / אימא שלי בוכרית../images/Emo208.gif../images/Emo50.gif

בס"ד אושפלו / אימא שלי בוכרית החומרים: איפשר יותר לפי אנשים 4כוסות אורז משובח ברור ומשרה במים פושרים כשעה לפני הבישול כ18 גזרים כתומים ועסיסיים הפרוסים לאורכם וחתוכים לרצועות כ- 5-6 בצלים גדולים 150 גרם צמוקים 1+1/2 כוס חומוס מושרה ובדוק מס' קוביות או פרוסות בשר בשר או עוף מה יש בבית נתחי עוף חתוכות לפי מספר אנשים אופן ההכנה 1}לטגן הבצל החתוך לפרוסות עד להשחמתו 2} להניח נתחי העוף או בשר מה אתם רוצים }לטגן טוב טוב 3}} להוסיף מקלוני גזר ולטגן תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות לפחות 4}להוסיף צימוקים או חומוס מה אתם אוהבים איפשר ביחד , תבלינים פלפל שחור מלח עבה מעט כמון , ומים גובה לפי כוס של אורז בערך , 5} להרתיח ולעברי ללהבה מתונה לפחות לשעה וחצי נוספות מדי פעם לבדוק כמות הנוזלים 6}לאחר מכן יש להוסיף, האורז המושרה {ללא המים } ולצקת מים רותחים עד לגובהה של כ- 6 ס"מ מעל האורז, 7} להוסיף מלח עבה , ולפלפל שחור ולכסות הסיר 8}להמתין עוד כ- 5 דקות וכשרוב המים התאדו ,להנמיך הלהבה לקטנה מאוד למשך שעה נוספת לפחות, 9} יש לבדוק מידי פעם אם הארוז יבש אז יש להוסיף הבזקי מים רותחים ,כמו"כ יש "לחפור " גומות במרכז הסיר ומסביב בעת ההגשה יש להגיש תחילה את האורז בצלחות או במגשים , ואז לקשט במצע שיש בתחתית הסיר, תבשל זה מוגש ליד סלט ירקות עשיר כמו סלט ישראלי , מלפפונים כבושים וכדו' תבורכנה ידייך !!1
 

מליאל

New member
רות זה האושפלו המקורי אני מתה על זה ומבטיחה ל

נסות...אספר לך איך יצא וגם תמונות. תודה רבה ♥
 
למעלה