אושקושון בערד... פגישת תכנון

ronga

New member
אושקושון בערד... פגישת תכנון

שלום לכולם, ישנה קבוצה שיוזמת ארוע בן יומיים בחו"מ סוכות 2003 במנחת ערד לקהל הרחב ומצפים לעשרות אלפי מבקרים , הכוונה לערוך תצוגה אווירית וקרקעית של כמה שיותר גורמים מהתעופה בארץ (טיסנים גילשונים ארובטיקה אולטרליית ממ"גים גמ"גים ממ"רים פייפרים כדוריפ פורחים...............) בפגישת שקיימנו (אני ושקורי ייצגנו את הממ"גים וטרייקים) לפני שבועיים שמענו על הכוונה, השיקולים למיקום, לזמן, והפוטנציאל שתמון באירוע בגדול, הארוע יתקיים במנחת ערד במשך יומיים (לא בשבת) ובשטח יהיו תצוגות (כולל גם גופים מסחריים), ארועים, ומפגש חובבים אחד גדול מה נדרש מאתנו (מצנועים וטרייקים): להמציא תכנית (לא מחייב אך כוונה כללית) מה ביכולתנו להציג (כמות כלים, זמן הופעה, סוג הופעה, מגבלות צפויות) כל זאת בכדי לבנות לוח זמנים כללי לכל הארוע. רעיון שהעלנו לדוגמא: כ20 מצנועים ממריאם מתל ערד ("רחוק מהבלאגן") בבוקר וטסים לכוון ארוע במבנה מסויים (10 דקות) בארוע מבצעים תרגילי מבנה ו"ברווזיות"(15 דקות) ויוצאים מהאזור (...למצדה) טרייקים יטוסו במבנה (עם עשן? / דגלים?) אז מה צריך לעשות: - מי שמעוניין לבוא לםפגש מוזמן להודיע (ומאיפה הוא בא) - אפשר לשלוח רעיונות גם בפורום ומסר אישי עד שני בערב - ביום שני נערוך מפגש בשעה 20:00, באזור הכי "מרכזי" שנוכל - גופים מסחריים שמתכננים להטיס באזור, נא ליצור קשר איתי - גופים מסחריים על הקרקע, עדיין נא לא לפנות - כל נושא הביטוח עדיין בטיפול, וכמובן יהיה תנאי לביצוע - סליחה על ההתראה הקצרה תודה משה רון

ronga

New member
יום שני 20:00 נפגשים לקפה

ברמת השרון: מצומת הכפר הירוק נוסעים על סוקולוב עד קולנוע כוכב, הקפה בצומת משמאל, נקרא "קפהנטו" (או "ארומה"?) אני ב-053578562 להתראות רון - משה

ישנה קבוצה ??.

אהלן רון, ה "ישנה קבוצה" הזו היא הסניף הישראלי של ה EAA . הפכת את שמה מ EAA ל T.I.A.G (THERE IS A GRUP ) אותו EAA שמארגן את ה אושקוש הגדול ארגון של 170000 חברים בכל העולם ביניהם כמה עשרות ישראלים -חלקם אפילו אולי טרם יודעים שקיים סניף ישראלי. ולאותה "ישנה קבוצה" בארץ יש מטרה והיא לקדם את ענף התעופה באופן כזה שלנו הטייסים יהיה גוף שיגיע להבנה ושיתוף פעולה עם רשויות מנהל תעופה בארץ על הדרך החוקית לאפשר לנו לבנות את הכלים שלנו, לתחזק אותם לטוס עליהם, לבדוק אפשרויות לביטוחים אטרקטיביים ועוד. הקבוצה נפגשת פעם בחודש במוצ"ש של השבת הראשונה כל חודש ואנו מקבלים בברכה חברים חדשים מכל קשת תחומי התעופה. אהרון.

ronga

New member
אז יש קבוצה....

אהלן אהרון, אני ועוד כמה כרגע חלק חלק מה TIAG ולא חברים בEAA, ולכן TIAG לצורך הארוע מוביל את התארגנות, וצריך לציין שהיוזמה וההובלה מגיעה מנציגי ה-EAA ומגיע להם בהחלט כל הקרדיט... אם זה יביא להם יותר הכרה וחברים כנראה שכולנו נרוויח... מברוק! עוד דוגמא: לממ"רים ולמרחפים אין בינתיים נציגים בTIAG, אבל כנראה שבEAA, עד לרגעים אלו... בקיצור, מקווה שתבוא לפגישה ותייצג את הממ"רים, להתראות רון

gurkiriaty

New member
מי מרכז את הנושא?

אשמח לעזור ולהתנדב בנושא . אל מי לפנות?

ronga

New member
תלוי במה אתה טס

ממ"גים וטרייקים, משה שקורי ואני ממ"Rים ג'ימי קדושים מרחפים ? לגבי השתתפות (לאיזה קבוצה אתה שייך?), בקרוב נבקש להרשם ע"מ לתרגל מה שתכננו (מדובר בטיסת מבנה, פרטים בקרוב) תודה רון

למעלה