אושקוש

• פותח הנושא umbo
  • פורסם בתאריך

umbo

New member
אושקוש

שלום. בקיץ אני אשהה במרכז ארה"ב ויש לי כוונה להיות בארוע באושקוש. מי מהמשתתפים יכול לתת פרטים בסיסיים על הארוע בכלל והשנה בפרט (איפה זה בדיוק, באיזה תאריכים, האם יש בתי מלון באזור או צריך להתארגן לקמפינג, מה מחיר הכניסה, וכו, ככול שיהיו פרטים שעשויים לעזור - ובעיקר להכין את האשה לקראת ה"קטסטרופה". תודה מראש

אושקוש

אלחנן ידידי; לפי שידוע לי, יש התארגנות של מספר חברים להגיע למפגש, ואני משוכנע שתקבל כאן תשובות יותר מרוכזות מה"נוסעים" לאירוע. אושקוש, המפגש, נמצע בעיר אושקוש, כ 75 מיילים צפונה ממילווקי שבמדינת ווסקונסין, וכ 3 שעות צפונה משיקגו. ברכב כמובן. מלונות יש בסביבה, אלא שהם מוזמנים ומשוריינים כשנה ויותר מראש. הפעם האחרונה שאני הייתי במפגש, בשנת 1995, התחלנו לחפש מלון כ 3 חודשים לפני מועד המפגש, ואשתי "ישבה על הטלפון" מידי יום ביומו, התקשרה לכל המוטלים בטווח של עד 60 מייל, ולמזלינו, היה ביטול באחד מהם, וקפצנו על המציאה. המוטל היה ב FOND DU LAC , כ 20 דקות דרומה מהמיפגש. כך שזה עניין של מזל. מחיר כניסה עממי מאוד, כ 20 דולאר ליום, אבל חברים ב EAA אינם משלמים דמי כניסה. חברות שנתית ב EAA, כ 40 דולאר, כך שנרשמים במקום כחבר לשנה, מקבלים כרטיס חבר זמני, ונכנסים. המפגש מתקיים תמיד בשבוע האחרון של חודש יולי. איזורי קמפינג קימים בשפע. אישתי למשל, לא מתנגדת לקמפינג, אבל יש לה דרישה מוזרה, שעל המבנה שבו אנחנו מתאכסנים יהייה כתוב - הילטון, שרתון, או דומה מסוג זה. אני יכול לקרוא לזה קמפינג אם אני רוצה, כל עוד הדרישה מתקיימת. זה על קצה המזלג. אני משוכנע שמידע נוסף ירד עליך כאן ובשפע. בלוי נעים. מייק..

אושקוש

השנה זהו יובל ה- 50 לכינוס, ותהיה שם נוכחות נכבדה של ישראלים. תוכל למצוא קבוצות מאורגנות בכל מיני פורמטים - החל מטיסה לשיקגו, 4 ימי אושקוש וטיסה חזרה בסביבות 1100 $, ועד טיול מוטס מוושינגטון לאושקוש וחזרה בעלות של כ- 3500 $. ברר בהרצליה לגבי ההתארגנויות הנ"ל.

למעלה