אושרה- אושרי

אושרה- אושרי../images/Emo77.gif

הסופר פארם היה תמיד בעיני איגום של חיות שונות ומשונות, כשמו כן הוא -SUPPER-FARM. מבין כל אנשי השרות משכה את עיני אושרה. אושרה היתה ללא ספק אושרה של מישהי אחרת. לא היה לה בכלל קיום עצמאי בעולמינו. היא היתה מעין טפיל סימביוטי שחי לו כל פעם על גבר אחר. וכשהיתה ללא גבר היה חיוורונה מתגלה ומתעצם מיום ליום ואם לא היתה עבודתה כקופאית מובטחת לה היתה לי תמיד הרגשה שיום אחד היא היתה פשוט נשארת מתה בין הסדינים הלבנים שלה, חוסכת הוצאות תכריכים לבני משפחתה ונשאבת חזרה לרחם העולם. יום אחד בעודי קונה מטרנה לבני התינוק מספרת לי אושרה שמצאה את גבר חלומותיה,הוא פשוט משהו אחר היא אומרת לי. ואיפה הוא עובד? כאן ממש כאן במחלקת המשקפיים. ואני מתקרבת אל האיש ורואה איש שרק מלראות אותי מגמגם, לדבר רצוף הוא לא יכול אם כי מראהו מצודד ועיניו השחורות עמוקות כל כך שאין לי ספק שיש בו הרבה. אלה בשבילך הוא שולף לי מהגלגל המסתובב זוג. תמדדי. משקפיים של ככככוסיות הוא מגמגם. על שפתיו המגמגמות זה נשמע ארוטי בטירוף. אני מרכיבה את המשקפיים מסתכלת לכיוון הקופה ,רואה את אושרה ורודת לחיים מחייכת אלי בחזרה.טוב לי עם המשקפיים האלה אני מסתכלת סביבי אנשים מחייכים כל הזמן, אני מחייכת אליהם גם קרובים וגם לא מוכרים. שיחות מתחילות,החיוכים מתקבעים מקבלים גוונים חמים. אחרי שבועיים כשנגמר מלאי המטרנה בבית חזרתי לאושרה היא שינתה את שמה ל"אושרי" ונראתה ורודת לחיים שאלתי אותה מה שלום גבר חלומותיה והיא אמרה- לא עובד כאן יותר. מחייכת אלי מבעד למשקפיים שהתאים לה הבחור. פריקיטיקיטיקיטרום משמיעה הקופה המצחיקה את החשבון הכללי. כמה זה עולה לי? אני שואלת. חינם היא צוחקת אלי. "אני חושק משמע אני קיים"דחארט

למעלה