אושרי התיישב (ושוב פלדנקריז)

אושרי התיישב (ושוב פלדנקריז)

י אושרי התיישב אתמול כמה פעמים לבד. והיום בבוקר עם הנעליים- מהגב ליישיבה
לפני כשבועיים אמרתי למורה של אושרי לפלדנקרייז שנראה לי שאושרי בשל להמשיך "לתפעל" את עצמו לבד. אז הפסקנו את הטיפול. ביום רביעי שעבר הייתי אצל הרופאה של אושרי- אישה מדהימה. והיא קצת הבהילה אותי ואמרה שאושרי כבר צריך לזחול ושהוא מאוד חלש. היא המליצה על המורה שלה לפלדנקרייז. כך שאתמול בבוקר נפגשנו איתה- יחד עם המורה "המקורית" של אושרי ולקול צרחותיו- אין לי מושג למה הוא בוכה...- המורה- אם לתשעה ילדים- ניסתה לעשות לו תרגילים ולחזק את השרירים. ואז חזרנו הבייתה ופתאום הילד מתחיל להתיישב מהבטן ומהגב. זה כל כך יפה. והיום בבוקר עם הנעליים שניה אחת הוא על הגב. אני מסיטה את המבט לשלוש שניות, חוזרת אליו והוא יושב. זה באמת כיף גדול.
מתוק.

Adoushi

New member
כל הכבוד לאושרי ../images/Emo180.gif

ולמי שיש מצלמה דיגטלית...אנחנו לא מקבלים הודעות כאלו בלי תמונה מצורפת. רוצים לראות את הכדור.

nlanxner

New member
מזל טוב!

איזה יופי! איזה כיף! תמשיכי להינות ממנו! מבטיחה לספר לכם כשאוריה תחליט סוף סוף להתהפך...לא ברור לי איך היא תצליח עם הנעליים האלו, אבל אם אושרי הצליח להתיישב ואחרי התמונות שראיתי פה שאפילו אפשר לעמוד עם זה, אני מאמינה שזה גם יכול לקרות. אז ממשיכים לחכות...

מזל טוב למקסים!!!!

איזה מדהים זה שהשיטה הזו עובדת, אם תגיעו למפגש, אשמח לשמוע עוד פרטים על כך.... שיהיה רק טוב אורית

kashke

New member
חיבוק לאושרי!../images/Emo24.gif ולהוריו../images/Emo25.gif

עוד קצת תוספות

דיברתי היום עם המורה לפלדנקרייז והיא אמרה שהגב של אושרי עדיין לא מוכן לישיבה. אני כבר ניחשתי את זה לפי זה שכאשר אושרי יושב הגב שלו לפעמים מכופף קצת קדימה ולא זקוף תמיד כמו שכל תינוק... כך שכרגע אנחנו סופר דופר מתלהבים מהמתיישב אבל לא מושיבים אותו כמעט. ולגבי ההתפתחת בכלל. הבנתי גם מהמטפלות של אושרי בפלדנקרייז וגם מהרופאה שלו, שיש חשיבות לסדר ההתפתחות של תינוקות. למשל קודם זחילה ואח"כ עמידה... כך שהן מנסות לעזור לאושרי לעשות הכל לפי הסדר. ההתישבות האמיתית מגיעה אחרי הזחילה ולא מישיבה. - זה עוד דבר שלמדתי. תודה לכולכם, בקרוב אצל כולם, התהפכויות, גילגולים, זחילה, התיישבות עמידה, הליכה, ריצה... סלטות ופליק-לק לאחור.

tgdr

New member
../images/Emo151.gifועוד קצת תוספות

לא רק שיש חשיבות לסדר ההיתפתחות המוטורית, יש חשיבות לסדר בתוך השלבים השונים למשל סוגי זחילה שונים, מאד חשוב שהעולל יעבור את השלבים לפי הסדר ועד הסוף. מסתבר שזה מאד חשוב הן ךהתפתחות הפיזית של הילד והן להתפתחות השכלית שלו. שיהיה יום שקט ונעים רפי

../images/Emo65.gifמזל טוב גדול לאושרי../images/Emo180.gif

איזה כיף ואושר להורים. אני זוכרת את הרגע הזה אצל כל הילדים שלי. מאוד מרגש. שרק ימשיך להתפתח כך. יעל

shaharhakmon

New member
../images/Emo180.gifבראבו לאושרי

תמסרי לו דוז-פואה מאיתנו, המון חיבוקים ונשיקות, כל הכבוד

למעלה