אושרתי

ggg1996

New member
אושרתי

היי
קיבלתי פטור מהצבא 21 נפשי
ועכשיו אושרה לי בקשת ההתנדבות.... יש לי כמה שאלות
1) האם במהלך השירות ניתן לערער על הפרופיל ולנסות להעלות אותו ובעצם ללא כל בעיה נפשית? - הכוונה שיבדקו את הכשירות הנפשי במהלך השירות.
2) מרגע שאושרה לי ההתנדבות, אני יכולה להתגייס בכל תאריך שאבחר?
3) מה קורה אם אני לא מתגייסת בגיוס מתנדבים - משמע פרטני - זה משנה משהו? - ועם מי בעצם מתגייסים עם הגיוס הרגיל?
4) מתנדב יכול לבקש לשרת בבסיס ספציפי כלשהו?
תודה

noboya

New member
מזל טוב

לגבי תשובות אני לא בטוח שמישהו כאן יכול לעזור לך... הפורום הזה הוא למתנדבים על רקע רפואי ולא נפשי, אנחנו לא מבינים בזה.
אבל אני ינסה לעזור לך בכל זאת:
1. ניתן בכל שלב לערער על הפרופיל שלך, אבל זה לא יכול להיות דרך הצבא. את תצטרכי להשיג חוות דעת ואישורים מתאימים.
2. יש תאריכי גיוסים מרוכזים. את לא בוחרת אותם אלא מקבלת אחד ויכולה לבקש להזיז אותו.
3. בזה אני לא מבין מספיק כדי לענות לך.
4. מתנדב יכול לבקש לשרת בבסיס ספציפי ולרוב אם אין בעיה עם זה הוא גם יקבל את זה. אבל לצבא עדיין יש אפשרות להגיד לא. אם יש בסיס ותפקיד שאת רוצה, רצוי שתחפשי אנשים משם שיוכלו למשוך אותך.
&nbsp
אגב, מתנדבים על רקע נפשי לא יכולים לקבל סיווג ביטחוני. ככה שלא תוכלי להתקבל לתפקיד שדורש כזה.
&nbsp
מקווה שעזרתי...

מתנדב20

New member
די להטעות

אני הייתי בצבא, יצאתי דרך קב"ן וחזרתי כמתנדב למרות שאמרו פה שאי אפשר.
אני עם סב"ט 3 כלומר סודי ביותר ובתהליכים לקבל 2 כלומר סודי ביותר מודיעיני כי אני משרת בחיל המודיעין.
אל תקשיבו כל דבר שאומרים פה, לא כולם יודעים על מה הם מדברים אז עדיף שלא יגידו סתם.
&nbsp

eran544

New member
בואו נעשה סדר, זה לא שאי אפשר, אבל הסיכויים לא משהו

Maya Ella

New member
פרופיל זמני

פרופיל 21 הוא פרופיל זמני
אם קיבלת אישור להתנדב יעלו לך את הפרופיל ל25 שזה פרופיל של מתנדבים
עם הפרופיל הזה את יכולה לעשות כמעט את כל התפקידים בצהל חוץ מקרבי ולשרת בגדודים.
למרות שאושרה לך ההתנדבות יש לך עוד הרבה לפניך. הדבר החיובי בלהתנדב הוא שאת מכווינה את הצבא לאיזה תפקיד את רוצה ולא להפך.
יש שישה גיוסי מתנדבים בשנה ואת תוכלי לבחור מתי, כל עוד יש לך תפקיד וזה אפשרי מבחינת הצבא.
בנוסף את חייבת להתגייס בגיוס מתנדבים מכיוון שהטירונות יותר קצרה

למעלה