אושר גדול, אלוהים אוהב אותנו

happines s

New member
אושר גדול, אלוהים אוהב אותנו

ויש לי שאלה מה רוברט עושה בשנים האחרונות מאז הוא הלהקה התפרקה? ומעניין איך הוא חי את היומיום שלו עם עבר של כוכב רוק אדיר שעשה שמות בעולם וממשיך עד היום? אני מאוד רוצה לדעת.

M e n s R e a

New member
רוברט מנהל קריירת סולו ענפה מאז פורקה הלהקה

זה בעיקר מה שהוא עושה

happines s

New member
האמת היא שהתכוונתי באופן קצת יותר אישי

אני רואה קליפים שלו מהתקופה של לד זפלין שהוא צעיר ויש גם את הסרט כמעט מפורסמים שאני מבינה שהוא עליהם, אז איך הוא חי עם ההיסטוריה הזו האם עדיין מתהולל ככה עם נשים או שהוא נשוי? יש לו ילדים? מענין..מעניין..

happines s

New member
ואתם יודעים מה...

הוא נראה כמו כוסית..בלי להעליב כמובן הוא רוקד מוזר כשהוא על הבמה כאילו הוא שומר שמשהו לא יפול לו מבין הרגליים אז נוספת פה עוד שאלה על הנטיות המיניות שלו....

M e n s R e a

New member
נראה לי שאת מסיקה מסקנות מרחיקות לכת

ההתנועעות שלו על הבמה אין בה כדי להשליך על הנטיות המיניות שלו, לדעתי. ואני די בטוח שהוא סטרייט...לפחות אין משהו שיוכיח אחרת. סיפור מענין הוא דווקא, שג'ונזי התגלגל פעם לאותו החדר עם קוקסינלית, כשהם היו שיכורים ומסוממים מדי. האחרים צחקו עליו על כך רבות בהמשך.

אלונורה

New member
../images/Emo24.gif הרגת אותי מצחוק !!! ../images/Emo6.gif

בדרך כלל לא קשה להצחיק אותי, אבל הפעם זה היה מתגלגל והיסטרי :), טוב אז נכון שיש לו לפעמים מניירות של "כוסית" כהגדרתך, לפי מה שאני יודעת הוא לגמרי בקטע של נשים, אבל יתקנו אותי המומחים פה... כוסית או לא כוסית, אני לא הייתי זורקת את פלנט הצעיר וגם לא את המבוגר ממיטתי
מייאו

simon2492

New member
זה הסגנון שלו על הבמה

בעיקר בסטרוואי הוא אשכרה ניראה הומו, אבל הוא ממש לא, זה פשטוט סגנון התזיזות שלו על הבמה.

AeroTom

New member
הסרט "כמעט מפורסמים" לא עליהם...

זפלין הם פשוט עוד להקה שהשפיעה על הבמאי קמרון קרואו, בזמן שהיה בן 15 וכתב לרולינג סטון (והיה בדרכים גם איתם בין השאר), שעל התקופה הזו הסרט מבוסס בעיקרון. מהחוויות שלו עצמו בדרכים עם כל הלהקות. הוא לא סרט ביוגרפי כמובן, אלא עלילתי לגמרי (אך מתבסס על החוויות האישיות של קרואו, עם המשפחה ועם המוזיקה). הוא כבר מתהולל כמובן כמו פעם...לא מתהולל בכלל בטח. הוא כבר עבר את הגיל...יש לו 3 ילדים מאשתו (לשעבר כבר) מורין. הבת כרמן, הבן קאראק, שנפטר מוירוס כאמור בזמנו, ועוד בן - לוגאן.

אלונורה

New member
Happines - נראה לי שיותר צהוב מזה לא נקבל פה

יצר הסקרנות והחרמנות שלנו לא יבוא פה על סיפוקו, החברים פה לא רכלנים :) שימי לב שהמידע הוא תמיד נקי וחף צהבהבות
(אני צוחקת כן....)

happines s

New member
תשמעו לראות אותו מופיע היום

זה נראה אחרת לגמרי, לראות בנאדם זקן ולהשוות אותו למה שהוא היה פעם -זה מעורר בי תהיות על אורח החיים שלו. ובוגע לכמעט מפורסמים, יש כ"כ הרבה נקודות להשוואה בין הסרט לבין המציאות של לד זפלין אז אני מבינה שזה עליהם ושיהיה בריא הפנט הזה איך שהוא רוקד....

AeroTom

New member
יש דברים שקרואו באמת הביא בהם מחווה לזפלין

שם, אם זה ה-"I'm a golden god" שלקוח מהצעקה של רוברט ב-"קונטיננטל ריוט האוס" בסנסט סטריפ ב-75, או המשפט "Does anyone remember laughter?" שנהג להגיד בהופעות וכו'...ויש גם כמה שירים של הלהקה בפסקול. אבל הסרט הוא לא עליהם
יש להם מחוות שם, בדיוק כמו להרבה להקות ואמנים אחרים בסרט. הסברתי על מה הסרט מבוסס בהודעה הקודמת. זפלין הם עוד אחת מהלהקות המוזכרות שם פשוט שמביאים להם מחווה ושהשפיעו גם על קמרון קרואו בצעירותו. כמו המון אחרות שם בסרט. לא יודע מאיפה הגעת להבנה שהסרט הוא על לד זפלין...

happines s

New member
כי לא ניתן להכחיש שזה עליהם

גם המעריצה בת ה14 שליוותה את לד זפלין כל הזמן מופיעה בסרט בתור הדמות הראשית הזמר בסרט נשוי.. הציטוטים והעובדה שבמאי הסרט אכן ליווה את לד זפלין בתור כתב של הרולינג סטון העובדה שלד זפלין לא התראיינו אף פעם חוץ מאותה כתבה גדולה ברולינג סטון-כך גם בסרט אפשר להכחיש את מה שאני טוענת אבל זה לא ממש משנה. אני חושבת שהסרט עליהם. ולא, לא בגלל השירים שלהם שבפס קול. בכל אופן...

M e n s R e a

New member
לא ממש פרטים מדויקים

גברים נשואים בני 20 לא הייתה תופעה ממש לא נפוצה בשנות ה-60 באנגליה. ולגבי המעריצה בת ה-14, המדובר בחברה של הגיטריסט בסרט. אני לא יודע בת כמה היא אמורה להיות, נראה לי שהיא יותר מ-14. במציאות אכן פייג' יצא עם דוגמנית בת 14.

AeroTom

New member
לרוברט יש את הקריירה הכי מוצלחת אחרי זפלין

מאז שהלהקה התפרקה רוברט הוציא לא מעט אלבומי סולו בין השנים ולא הפסיק לעבוד. באמצע שנות ה-90 הוא כמובן שיתף פעולה גם עם ג'ימי בפרוייקט ה-Unledded של 94, סיבוב ההופעות של 95\96 ואז גם באלבום Walking Into Clarksdale של 98 והסיבוב שגם גיבה אותו. לאחר מכן הוא המשיך את קריירת הסולו כשחבר ללהקתו The Strange Sensation איתה הוא הוציא 2 אלבומים מעולים בשנות ה-2000: אלבום הקאברים Dreamland מ-2002 ואלבומם האחרון Mighty Rearranger מ-2005. שני האלבומים טובים מאוד והאחרון הוא אחד מאלבומי הסטודיו היותר אהובים עלי של שנות ה-2000. השנה הוא שיתף פעולה עם זמרת הבלוז-גראס\קאנטרי אליסון קראוס והם הוציאו לפני חודשיים כמעט את האלבום Raising Sand. הם גם הולכים לצאת לסיבוב הופעות ב-2008 יחד (הדבר שכנראה ימנע את המשך ההופעות של זפלין). לרוברט בהחלט יש קריירת סולו ארוכה והוא מאוד פנה לכיוון שלו ודבק בו כל הזמן מאז שזפלין התפרקו. הרבה פעמים גם שמועות על איחודים כאלה או אחרים בין השנים נדחו מהכיוון שלו בגלל שרצה להתמקד בדבר שהוא עושה, ובצדק. כי תמיד הוא דבק בקריירת הסולו שלו וממשיך לעשות זאת בהצלחה. לדעתי שנות ה-2000 הם השיא שלו עם 2 האלבומים שיצאו לו עם ה-Strange Sensation בשנים האחרונות.

למעלה