אושר קטן

מאי19

New member
אושר קטן

כשהוא עזב את הבית ממש לפני ימים ספורים הרגשתי מוות קטן. כמו שהצרפתים אומרים תמיד. היו לי מחשבות שעכשיו לבד לגמרי. משהו קיצוני של סוף העולם. לסבול ולבחוש בסבל. אתמול הבנתי שזה ביזבוז זמן מוחלט. ויש לי דייט צהריים היום עם בחור אחד יפה יפה. ומחר צהריים עם אחר. והנה אני שוב מרגישה חיה. וחזקה. אתם יודעים למה? כי הנה אמרתי יש לי ילדה. אי אפשר ככה בקלות ערב. לי מתאים צהריים. הסכימו בקלילות. ואני במחזור!!!! זה בכלל לא סקס אמיתי שקשור להסכמה. רק המשחק הזה. גבר ואישה. ויסכימו לכל דבר עכשיו כי אני הכי יפה והכי חזקה והכי אישה. היום. נראה מה יהיה מחר

מוות קטן ../images/Emo13.gif

זה תיאור למשו בכיוון אחר לגמרי
(בצרפתית) מאחלת לך המון כזה "מוות קטן" (תאמיני לי זה משו טוב )ואושר ג ד ו ל | סדגש| בהצלחה עם המחזרים , זו הרגשה נהדרת להיות ככה מחוזרת .

li.g

New member
היי מיה

זו כזו התרגשות שלמרות שאת אמא יש מחזרים ולא חסרים כאלו מבינה את ההתרגשות שלך בהצלחה

וואו, מאי, איזו זריזות ואיזו גישה

נהדרת!! הדייט היחיד שהיה לי מאז הלידה היה ביום שבת בצהריים ואלה גם היתה אתי... מוזר אבל התעקשתי לא לקרוא לזה לדייט והיה לי חשוב לראות אם הבנאדם לא מתאדה אחרי עשר דקות עם הילדה... הוא דווקא התלהב אבל משהו מבחינתי לא עבד... כנראה שאני לא מוכנה עדיין לחזור ל"שוק"
בכל אופן- נהדר לשמוע ותספרי אם יצא מזה משהו!!

li.g

New member
מניסיון-קשה העניין

ועוד יותר קשה לצאת כל פעם עם מישהו אחר שבסופו של דבר לא נראה לך. אני משאירה את שחר עם אמא שלי אבל לא נעים לי כבר לבקש ממנה לשמור על שחר.

smd

New member
אנחנו נשמור עליו...בשמחה../images/Emo39.gif

אבל שנראה הזמנה בסוף.

מאי19

New member
היה מדהים

הוא גבר יפה תואר. ממש ככה. למות. לא יכולתי להוריד ממנו את הידיים וגם לא הורדתי. גם הוא לא הוריד אז יכול להיות שגם אני הייתי יפת תואר. וגם היה בקבוק יין אדום שהוא הביא אז בכלל היה שמח ומבדח. שכחתי כבר מכל מה שהיה לפניו ועד הרגע הזה אני לא ממש מצליחה להיזכר. אני רק זוכרת את העיניים שלו והשפתיים שלו. ויש לו גם ידיים מופלאות. ולכל מי שאומרת שהיא לא בשוק. שזה עוד לא הזמן. אני מבינה את האמירה הזאת. גם אני התכוונתי להגיד ככה, אבל החלטתי לוותר על סבל ובדידות. זה נראה לי משעמם. ואין תרופה יותר טובה מאשר זוג ידיים על הציצי שלנו. זה מרפא יופי.

li.g

New member
הלוואייייייייייי

שיכולתי לתת למישהו להתקרב אליי שמחה בשבילך

טוב, הדרדס שלך עוד פיצפון

אצלי- מי בכלל חשב לחזור לענינים כשאלה היתה כזאת פיצית? רק ממש לאחרונה זה התחיל לעבור לי בראש וגם אני עוד לא לגמרי בטוחה שבא לי...

למעלה