אושר שמיימי מהו

נילי3

New member
אושר שמיימי מהו

אני פשוט מזועזעת שאין לי עם מי לחלוק את הדבר המדהים שקרה היום. החברים לא מבינים מה הביג דיל ואפילו האבא אכזב עם "איזה יופי" לא מתלהב.... אורי היום צחקה לראשונה בקול רם, מתגלגל ומקסים. איזה אושר. כמעט בכיתי משמחה!!!!! כמובן שהיא לא צחקה אלי - עם כל הכבוד אני רק האמא והאוכל המתנייד שלה - היא צחקה ארוכות אל המובייל האהוב (אליו היא גם חייכה לראשונה). תגידו העולם שלי ממש קטן או שזה אכן מרגש ?

אכן דבר מדהים, הצחוק המדהים הראשון

אך אני רק נזכרת בזה ועולה לי חיוך כל הכבוד לאורי
וכל הכבוד לאמא ותמשיכי להתלהב מכל שטות ותתעלמי מהחברים שלא מבינים (כנראה אין להם ילדים) והאבא, לאבא זה עוד יבוא ברגע שהצחוק יהיה אליו, אל תדאגי

זה מרגש - אין בכלל ספק בעניין.

גם אלי לא מוכנים לצחוק רק לאחיות שלה או לטלוזייה או לצעצועים. אני פשוט אוכל מהלך ותו לא. אלי מגיעים רק אם רעבים או שיש חיתול מלא. אז תשמחי בחלקך הילדה גדלה וזה נפלא לשמוע אותם צוחקים ולראות את החיוך שלהם בפעם הראשונה. איריס ודפנה.

רותי ע

New member
אין אושר גדול מזה ../images/Emo23.gif

וזו רק ההתחלה בשרשרת אינסופית של רגעים מאושרים...
ואל תתאכזבי מאבא-הוא זקוק למשהו מוחשי יותר. כשהיא תקרא לו "אבא" בפעם הראשונה, תראי איך הוא יישפך...

זה באמת הדבר הנפלא ביותר

ותאמיני לי אני מנסה להצחיק אותה כל יום כדי לשמוע אותה צוחקת. הילדה דלי בת 7 חודשים (כמעט) והיא פשוט לא מנדבת צחוקים בקלות. כשהיא צוחקת אני האמא הכי מאושרת בעולם

פטל22

New member
יש דברים שרק אמאות מבינות ../images/Emo99.gif

יש דברים שרק אמא שנמצאת עם הילד כלכך הרבה זמן מבינה ומרגישה(מבלי לפגוע בזכיות האבות כמובן יש גם יוצאים מן הכלל)חיזר| אבל האבות באמת מתרשים מדברים מוחשיים יותר
תמשיכי להנות מכל רגע נפלא עם הילדה
בשבלינו זה באמת כל העולם

jole

New member
להתלהב ועוד איך../images/Emo104.gif

היית צריכה לראות את החיוכים שלנו מאוזן לאוזן כששמענו את יהונתן צוחק בקול רם פעם ראשונה. כמובן שזה לא היה אלינו אלא לאחיו הגדול ומאז כל מה שהוא צריך לעשות זה להסתכל עליו והוא נקרע מצחוק.

מהו אושר? D-:

אם לא הרגעים הקטנים והכי יפים של החיים! הצחוק הראשון הוא דבר שגרם לי לאושר גדול! לא פחות משלך... איזה יופי!

העולם שלך לא קטן

ואל תתני לאף אחד להגיד לך ככה. הצחוק הראשון מאד מרגש, אחרי זה אולי תנסי כל פעם להצחיק אותה. זה מזכיר כמה התלהבתי שניב נישק אותי בפעם הראשונה.

Shellylove

New member
מרגש ביותר ביותר

איזה כיף לך!!! אני זוכרת את הצחוק הראשון של שלי וכמה התרגשתי - איך אני מתגעגעת אל התקופה הזו!!! תהני מכל רגע ותמשיכי "לאסוף" לך רגעי אושר קטנים-גדולים שכאלו ואולי גם שווה להנציח אותם (בכתב, וידאו, מצלמה) שלא יישכחו.

והקטע היפה הוא, שתמיד יש משהו חדש

דווקא את הצחוק הראשון של תומר אני לא זוכרת כחוויה מרגשת במיוחד, האמת היא שאני לא זוכרת... אולי בגלל שזה היה הדרגתי, כל פעם הוא צחק קצת יותר, בקול יותר רם... אבל מה שיפה, זה שכל יום יש קונצים חדשים וחוכמות חדשות וכולם מתפעלים ונפעמים - ביחוד אמא.... תומר כל יום מרגש אותי מחדש, ואני ממש ממש גאה בו. ובקשר לאבא - אל תדאגי, זה יבוא לו, לפי דעתי כשהוא יצליח להצחיק אותה.

למעלה