אושר?

freedom21

New member
אושר?

הרבה, אבל הרבה זמן לא עבר עלי יום של אושר, של שמחה טהורה. מעניין אותי אם אושר טהור קורה לפעמים הרי תמיד יש איזו מחשבה אחרת או איזשהו משהו אחר שפוגע בשלמות. אם יגידו לי בואי, נותנים לך עכשיו אושר למשך יום בהיר אחד, אני לא אדע מה לעשות איתו.. איך עושים את זה. זו רק מילה שבני האדם המציאו כדי שיהיה להם לאן לשאוף איזו פסגה להגיע אליה.. ביננו, בלי כאב, בלי תסכולים ותהיות מה שווים החיים?? בקיצור, האושר נמצא שם איפושהו בתיאוריה ומעטים האנשים אם בכלל שיישמו משהו מזה בחייהם. (ולא, זו לא פסימיות..זו המציאות) לילה טוב

אושר זה...

אושר זה הדברים הקטנים... לקום בבוקר ליום שמש בהירה וחמימה, ללכת לעבודה שאת אוהבת, לדעת שיש לך חברים/ות שאוהבים אותך, לקבל טלפון ממישהו יקר ששואל אותך מה שלומך, לפתוח את המחשב ולמצוא מכתב ממישהו חשוב, או שיר שנכתב אליך ועליך... לראות סרט ולהזדהות איתו, לראות את עצמך במקום ההיא שמתנשקת שם באושר, לקנות לך בגד חדש ולהנות ללבוש אותו בפעם הראשונה, פשוט להנות מהדברים הקטנים - כי בשביל להיות מאושר - לא צריך הרבה.

מורן א

New member
מסכימה עם ../images/Emo42.gif

האושר נמצא בתוכך פנימה וצריך רק לדעת למצוא אותו ולהנות ממנו. וכמובן שהאושר נמצא גם בדברים הקטנים. אל תתני לעצמך לשקוע, גם אם לא היה לך יום טוב בעבודה, ולא הספקת לאוטובוס, או התקלקלה לך המכונית, ושכחת את המפתח בבית, והחיים נראים כמו סלט ירקות, והיא, לא משיבה לך אהבה, תחייכי, כי זה לא סוף העולם. וזו באמת לא קלישאה. מורן

freedom21

New member
מסכימה איתכן...

פשוט עברה עלי תקופה כל כך מלאה ברגשות מעורבים שמילאו והציפו אותי עד שלא היה מקום לשום דבר אחר שכחתי איך עושים את זה שאפשר לעשות את זה גם כשהמון דברים אחרים לא מסתדרים ועדיין להנות למצוא בכל יום נקודה אחת לפחות של חיוך זה נורא קשה לי אבל אני באמת מנסה... תודה על התגובות

תחושה שהכל מתמוטט...

היי לך. התחושה שהכל מתמוטט היא תחושה קשה, ממוטטת ומחסלת כל קרן אור. חושבת שכולנו מגיעים לרגע שהכל כבר מת, שאין דרך חזרה. אבל... קרן האור נמצאת שם, וכל יום שעובר, כל שעה שעברה מקרבת אותך אליה, אל קרן האור החמימה שמאירה לה שם, רק בשבילך. החזיקי מעמד ותראי! הזמן הוא מרפא - גם אם המשפט הזה כל כך כל כך מפחיד.

למעלה