אושר

אושר

רק להיום יש לי המון שעות של שקט. אף אחד לא חוזר הביתה היום לפני 16.30 לפי התכנית. אתמול סידרתי לעצמי פינת מדיטציה בחצר וזה מביא לי אושר. אני מתכננת לעשות יום של שתיקה ומדיטציות. וזוכרת שזאת התכנית שלי ואם אלוהים ירצה היא תתקיים ואם לא אז לא. יום טוב לכולם!

OA ענת

New member
עפרונית

איך עבר עליך יום אתמול?? פינת מדיטציה נשמעת לי מדהים - ספרי לי עליה. ענת

תודה על ההתעניינות

היה יום טוב. ממש עשיתי מדיטציות בשילוב עם קראת ספר נהדר- הנזיר והפילוסוף- ובאמצע דפקו בדלת ולרגע כעסתי על מי שמפריע לי עכשיו, וברגע השני חשבתי שאולי מישהו צריך משהו ממני וזה חסד לפתוח את הדלת. ובאמת מישהו רק ביקש סולם ולא הפריע לי בכלל... זהו כל פעם שאני מתיישבת בפינת המדיטציה שלי, אני מרגשה אושר!

../images/Emo140.gif ספרי לי עפרונית,

ספרי על יום שתיקה ומדיטציה. איך עושים אותו? מה הוא עושה לך. האם המחשבות אחרות? הפעולות אחרות? האם הןא מנקה? האם אפשר להפסיר את פעולת החשיבה הבלתי פוסקת?

שתיקה

היי ברבורה. אז ככה: כששותקים מתחילים לשמוע את עצמנו והמחשבות רצות עוד יותר. אנשים בעצם מפחדים מזה. בויפסינה למדתי שמחשבות הם כמו עננים בשמיים והם באות והולכות. ואם אני לא נבהלת מהם הם ממשיכות הלאה ולא סוחפות אותי כמו קודם. המדיטציה נועדה להפסיק את הזרם הזה. אני מתחילה ומדי פעם לכמה דקות המחשבות נעלמות. במיוחד אם אני מצליחה להתרכז בנושא המדיטציה. בכל מקרה אני מקבלת רגיעה מעצם הישיבה הזאת בשקט וגיליתי שיש טעם בישיבה הספציפית של גב ישר ורגליים משוכלות. בצעד 11 יש המלצות על מדיטציות- בספר של אכלני יתר.

נבט9044

New member
עפרונית, את מדהימה

ומאד מוצאת חן בעיני. כן, נכון, יכולתי לשלוח את זה במסר אישי, אבל בא לי ככה מול כולם. ובקשה קטנה- לא הייית בויפסנה, וסבירות גבוהה שגם לא אהיה, אבל חבר מאד טוב שלי היה וכשחזר שיתפותי בתהליך, ואכן, משהו מתחושת ה"הכל חולף" מאד עוזר לי בשעת הצורך. בבקשה בבקשה הזכירי לי כשאצטרך

../images/Emo28.gif השתיקה יש לה קסם משלה,

פעם אמרתי שאילו היה אפשר להפעיל טורבינה בשצף מחשבות - היינו יכולים להיות בעליה של תחנת כוח ליצור חשמל. אני חבה את השקט לרייקי. יש בה הכל באנרגיה הזו, היא פשוטה עם זאת מיוחדת, היא נמצאת שם - רק לבוא ולקחת... יש בה רק טוב, ובמחי קריאה יש לה כוחות אדירים. היא יוצרת חיוכים מקצועית, ולחיוך יש משפחה גדולה - ותכונה מיוחדת - היא תמיד מופיע כשצריך וקורא לכל חבריו לעזרה. ולך עפרונית (נאה לך "עפרונית" ) הלוואי שהשקט והרוגע ילווה תמיד את המחשבות. שולחת לך קרן אור ראשונה של בוקר מחוייך.

למעלה