אושר

חה חה חה! פורום פילוסופיה! איזה

בידור! אני תמיד יש לי בעיה עם פילוסופיה, כי אני לא אוהב ללכת על הידיים / לאכול מהאוזניים / לחיות באמצעות השכל / להשתמש בראש שלי לצורך תקיעת מסמרים בקיר... והלקח: הידיים / אוזניים / שכל / ראש הם כולם איברים חיוניים, כמובן, אך אוי ואבוי כאשר עושים בהם שימוש שגוי... בכל אופן, הבאתי להם אותה שם בתשובה לגבי האושר, שאתם חייבים לקרוא... חה חה חה... מעניין איך הם יגיבו...

פורק את מטען ההיפגעות הקודם:

(זהירות, זה סתם רעל רגשי שאני זורק החוצה, כדי להרגיש הקלה, אין צורך להגיב, אבל אפשר לחבק או לנחם:) לא, כי אני צריך להספיק עכשיו לעבור ולענות על הכל גם על חשבון השינה שלי, כדי שאנשים שאני אוהב ושאכפת לי מהם לא יפגעו לי פתאום... (בן מסכן, בן מסכן, בן מסכן) (בן רוצה חיבוק, בן רוצה חיבוק, בן רוצה חיבוק)

אממממ

שני רוצה חיבוק שני רוצה חיבוק שני רוצה..... שני אוהבת. אבל אתה יודע את זה. נכון........? נכון???????.. <לא ידעתי את מה להדגיש את השאלה או התשובה>

אני לעולם לא אשן.......

ח י ב ו ק שני. אז כמה רעיונות. תעזור לי לבחור. 1. מייל למנהל הפורום. 2. תקשורת קולית עם מנהל הפורום 3. מייל לדיפ אושן. 4. הצפה של הפורום השכן. <מייל למנהל הפורום בפורום המדובר כבר נשלח> 5. קריאת ספר שעד עכשיו בכלל לא הרדים אותי. 6. צפייה בטלוויזיה. 7. תשלום חשבון בזק שעליו מבוסס כל האינטרנט הזה. 8. רעיונות אחרים צפויים להתקבל באהבה. 9. מחשבות..?

בשביל מה בכלל לישון?!?!

הא, כן, אבל יש לי רעיון! מבלי לסגור את הפורום או את המחשב תנתקי את הקשר מהאינטרנט ותשכבי לרגע על המיטה או הספה בעיניים עצומות... אם בתוך דקות לא תרדמי או תרגישי בוודאות שאת רוצה להירדם, את יכולה לדעת בוודאות שאין שום צורך שתשני עכשיו. חזרי לחגוג מול המחשבים!!! (מה זה פה, Section One ?!)

רגע?? זה אומר שאתה מסרב לחתום

על העצומה? נו.. תן רעיונות טובים.. מעולם לא יכולתי לישון אם לא הייתי עייפה ממש.. מתי יש אוטובוסים? אולי אני אסע לי לטייל? נו.. מה כדאי לי לעשות? ושמתי לב שאני כלל לא קשורה ל"דרך הלוחמים" בהודעות אלה.. אני אשתפר.. אבל רוצה לישון!!!!!

כדאי לך... כדאי לך... כדאי לך...

לעשות מדיטציה!!! או... כן!!!! להתחבר לנפגעי האסון הקבורים מתחת להריסות ולעזור להם... זה יהיה יותר קל ממה שאת מעלה בדעתך. רק נתקי את החיבור לאינטרנט, עברי לתנוחה נוחה כלשהי (אפשר שכיבה על הגב) והתחברי לשם... מה שיקרה יקרה, תני לזה לקרות. אל תתאמצי, פשוט תזרמי. תחושי, תרגישי, תתערבי, תדברי, תלטפי. שלך באהבה...........................................

טוב טוב..

התחברתי אליהם כבר.. באלפי דרכים.. אבל נשוב.. אבל חמוד.. אל תתפלא אם תקבל טלפון עוד כחצי שעה. בדוק את המייל שלך לבדוק את המצב היום בערב ותזכור שפספסת הזדמנות לשמוע את קולי הערב מתלונן על כך שאין לי יכולת לשלוח הודעות טקסט <בניגוד לגילגיל למשל שאם לא ימחק ישמע שוב ושוב ושוב עד שיאלץ לזרוק את הטלפון> love and peace שני.

למעלה