אותה אהבה בפעם השניה

magicgirl

New member
אותה אהבה בפעם השניה

אני חושבת שכל אחת עברה את זה לפחות פעם בחיים ,להיות מאוהבת בחברה הכי טובה, לי זה קרה בגיל 3 . ילדה מקסימה עם שיער שחור (כן מרוקאית) ניצבת בגן המקביל אלי ...ואני מביטה בה כל יום דרך הגדר המאוד(!!) גבוהה שמפרידה בינינו . עד סוף סוף לכדתי את מבטה ומאז היינו בלתי נפרדות ,היא הייתה שמנמנה ואני עצמות ,מסתובבות תמיד ביחד . הרגשתי שהיא שלי וכמובן גם הגנתי עליה (משהי פעם הרביצה לה ואני.... הרמתי עליה כפכף!). פתאום היא עולה לכיתה א´ ואותי...משאירים בגן לעוד שנה ,ובכלל הביה"ס לו הייתי מיועדת שונה משלה ,אך עדיין לא הייתי מוכנה לוותר עליה!!! היינו כל יום ביחד וכל יום שישי הייתי אצלה אוכלת ב"קבלת שבת" ,תמיד היינו משחקות באבא ואמא ,אני הייתי האבא (בזמנו הייתי ממש טום ביו) ויום אחד שאלתי אותה האם בעתיד ,שניהיה גדולות, ואני יציע לה נישואין האם היא תסכים? ,והיא מחוסר ברירה הסכימה. השנים עברו...היא רק נהייתה יותר ויותר יפה ...שיערה ארך וגופה החל להיות חטוב ,שזוף מעט ,מדהים. היא כמובן החלה לצאת עם בנים וגם אני . מסביבה תמיד הסתובבו מלא גברים חתיכים חרמנים ואני ,אני שנאתי את כולם! רציתי אותה רק לעצמי! היה לי חבר רציני אהבתי אותו יותר מהכל,כמעט, והוא ,הוא לא אהב את החיבה שיש לי לבנות ("ואוו תראה אותה , איזה כוסית") ואולי הוא צדק...כעבור שנתיים נפרדנו ולי נהיה רומן עם בחורה צעירה ,ומאז הסתכלתי על החברה שהכי טובה שלי באור שונה....וידעתי שאני אוהבת נשים והיא ,לעולם לא תהיה מסוגלת לאהוב אישה ,אז ירדתי מזה ...ירדתי מאהבת ילדות שלי "לא אוהבת אותה יותר!!" כך אמרתי לעצמי . וזה עבד לתקופה מאוד ארוכה. סיפרתי לי על הג´וק החדש שלי "אהבת נשים" והיא צחקה....(מה ,למה? זה לא מצחיק) ומאז אני מספרת לה על הקשרים שיש לי ועל חוויות שיש לי עם נשים (ועל החברה הנוכחית שלי) והיא מספרת לי על הבחורים/דוגמנים בחייה. היום הייתי אצלה שוב צוחקות מעבירות ביקורות ..כמו פעם ,רק שמשהו ישן התעורר בי . החיוך השובב שלה כבש אותי והצחוק הטיפשי שלה מילא אותי , היא לבשה מכנס אלגנט צמוד וגופיה ורודה שחושפת בטן שרירית ואוו הפסים בצדדים של הבטן המדגישים את החיטוב והפס באמצע הבטן (אוי ה´ הפס הזה משגע אותי) שמוביל לפירסינג בטבור ,כל כך רציתי באותו רגע לגעת בגופה להרגיש אותו ,ואכן נתתי לה צביטה קטנה בבטן תוך כדי צחוק של "מה זה השומן הזה (שאין לה ) שוב לא הלכת למכון כושר?" . שלא תבינו אותי לא נכון... יש לי חברה שאיתה אני חיה בשלום ואהבה (מטורפת אם יורשה לי לציין) ואני לא רוצה את חברתי הטובה או שכן, אני מבולבלת (כנראה הג´ין טוניק ששתיתי) פשוט ההרגשה של אהבה ישנה מלאה אותי שוב ועוררה משהו ששנים כבר לא הרגשתי וזו היתה הרגשה טובה!! לדעתי זה יחלוף עוד היום כאשר אני יבוא לאסוף את חברה שלי מהעבודה והיא תנשק לי ...ואני יבין ...רק היא! Magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

sarah

New member
../images/Emo24.gif

זה כתוב כל כך יפה
בהצלחה בשזה יעבור לך
)
באעבה, שרה

למעלה