אותה שאלה כי פעם קודמת לא עניתם :)

אותה שאלה כי פעם קודמת לא עניתם :)

רציתי לדעת באיזה כושר צריך להגיע בשביל לעבור יום סיירות, וגיבוש טייס, 669, שלדג וכו כו´ איך אני יכול להכין את עצמי. ואם יש לכם מושג איפה יש את הקורסים האלה הכנה לקרבי באיזור ת"א. תודה

טל עדתו

New member
לא ענו לך פעם קודמת וגם לא הפעם...

כי אין כזה דבר כושר מסוים שאתה צריך להגיע איתו לגיבושים! הרי ידוע לך שלא רק הכושר הוא הדבר שקובע בגיבושים...יכול להיות בנאדם כלי עולם שיחשב לאחד עם הכושר הכי טוב בגיבוש מסוים...אבל הוא יהיה סוצימאט לא נורמלי...אז הוא יעוף בסוף הגיבוש על זה. בכל מקרה - לא מקצים לך כושר מסוים שאיתו אתה צריך להגיע לגיבושים וליום סיירות...ובכלל כושר זה דבר מאוד איניבדואלי...מישהו אחד יכול לרוץ בשיא הכושר שלו 2000 מטר ב7 דקות בעוד שהחבר שלו בשיא הכושר ירוץ את אותם 200 מטר ב9 דקות. אתה צריך להגיע לגיבושים וליום סיירות בשיא הכושר מבחינתך! זאת אומרת שאתה תגיע בשיא הכושר זאת אומרת תתן מעצמך 100%. כמו שיותר תתאמן ... תהיה יותר בכושר. קורסים להכנה לצה"ל...הקורס שאני השתתפתי בו "אחרי!" אני ממליצה עליו מאוד...וכן, יש גם בתל אביב...אם אתה רוצה אני אתן לך את המספר טלפון של הרכז הארצי של הקורס. שיהיה המון בהצלחה, טל.

תודה רבה

אהלן טל, אשמח אם תשאירי טלפון, וקצת פרטים כמה יש בקורס מה בערך עושים וכו, ואיפה הקוס מתקיים. תודה דני

טל עדתו

New member
אם אתה גר באיזור המסוים בתל אביב

בו הקורס מתקיים ואתה רוצה אז אני אתן לך את הטלפון של הרכז הארצי והוא כבר יסביר לך הכל!!! הוא מאוד נחמד ואתה יכול לשאול אותו כל מה שעולה לך על הראש. אני לא אשאיר את הטלפון שלו פה...אני לא חושבת שהוא ירצה שאני אפרסם את הטלפון שלו פה...אז תרשום לי לאימיל שלי (בתקווה שהוא חזר ל"חיים") [email protected] ואני אתן לך את הטלפון שלו. שמחתי לעזור, טל.

Iron-Maiden

New member
לא נכון

עדתו, זה לא נכון. כל בנאדם יכול להגיע, בדוגמא שלך, לכושר של 2000 ב7, בלי קשר לכלום כמעט (אני לא מדבר על מצבים של נכויות וכדומה). מה שכן, לבנאדם מסוים יכול להיות יותר קל מלשני, אבל כל עוד לא מדגדגים תוצאות של שיא עולם (שהוא אגב 4:40 בערך), אז כל בנאדם ללא יוצא מן הכלל מסוגל להגיע ל6 דקות לפי דעתי, כמובן שעם המון המון מאמץ (בנות אולי 6:30, אבל זה לא עקרוני). בכל אופן דווקא יש תוצאות מומלצות, וכפי שאמרתי בגלל שכולם מסוגלים להגיע לתוצאות הטובות באמת אני אציין אותן כאן. אם אתה מסוגל לרוץ 2000 ב7:20 דקות, ו5000 ב18:30 דקות אז מצבך טוב מאד. והכוונה לכך שאתה תרוץ את זה בכל מצב, לא רק שיש 20 מעלות, ואתה התעוררת לפני 6 שעות. בנוסף אם אתה עושה 100 שכיבות שמיכה ו60 מ´ ב8.2 שניות או טוב מזה, אתה מסודר. כמו כן, כמו שטל אמרה, צריך להיות בנאדם עם תכונות חברתיות חיוביות.

שמחתי שענית :)

אז ככה, לעשות 100 שכיבות שמיחה נכונות, מלאות אני דיי רחוק כיום אני עושה 35 בערך... אבל יש לי עוד שנה וקצת עד גיוס. בקשר ל60 מטר, בודקים את זה בכלל? כי אם כן זה ממש טוב אני עושה 7.8 ריצות ארוכות אני לא זוכר אבל אני צריך להשתפר. אז אתה אומר שאם אני מגיע ל 7 וחצי לדוגמא ב 2000 מטר זה בערך מה שצריך? אם אתה יודע גם על קורסים בת"א אשמח אם תודיע לי...

dmor_il

New member
אהלן דני! מה המצב? ../images/Emo13.gif

אהלן דני! מה המצב? קוראים לי דניאל, וגם אני מת"א! אני עולה לכיתה יב´, ובספטמבר הזה אני מתחיל קורס הכנה לצבא שנקרא: "עמית לכושר" - משהו ברמה יוצאת מין הכלל. המדריך הוא עמית טלמון והוא קצין בשייטת במיל´. אני אשמח אם תיצור איתי קשר במספר ICQ: 125372452 ונדבר! רק שתדע, אני לא יודע איפה אתה גר בת"א, אבל הקורס אחרי! הוא קורס שנערך בעירוני ט´, דרום העיר. מקווה שתיצור קשר, דניאל.
"אחרי לצנחנים !!!"

טל עדתו

New member
דניא -היום פקססתי את התוכניות אימון

דניאל, פיקססתי לך היום את התוכניות אימון המופרטות...האימיל שלי נדפק לכן אני רושמת לך את זה פה. קיבלת אותם? טל.

esolo

New member
לכל המתגייסים

לכל המתגייסים: תאמינו לי שעמית לכושר זה קורס פשוט שולט אין מה לדבר שתתגייסו תגידו (כמוני) תודה על היום שהחלטתם להצטרף

טל עדתו

New member
אתה טועה ובגדול! לא כולם יכולים

לרוץ 2000 ב7 דקות! אל מה אתה מדבר? רוב הבנים בשכבה שלי (לשעבר...) לא עושים 2000 ב7 דקות. ודבר שני - יש לי שם ! ! !
והשם שלי הוא טל, למקרה שלא הבנת!!! לא עדתו!!! תודה... טל.

Iron-Maiden

New member
עדתו...

את לא מבינה אותי נכון..... ממש ממש לא. מצידי שכל הבנים בשכבה שלך יעשו 2000 ב12 דקות.. מה שאמרתי זה שיש להם את הפוטנציאל לעשות ב-7 דקות וגם פחות מכך. יחד עם זאת כדי לממש אותו אולי הם ידרשו להתאמן שנתיים, אבל אמרתי שיש לכל אחד כמעט את הפוטנציאל לעשות 2000 ב6 דקות. כמובן שזה מאד מאד קשה, ולכן יש בודדים ביותר שעשו זאת, אבל בגדול כל אחד יכול.

dmor_il

New member
לטל המקסימה! ../images/Emo13.gif

אהלן טל! מה המצב? היום קיבלתי את התוכניות אימון ואין מילים בפי. כמה שאת נחמדה
אני מאוד מודה לך, ומאחל לך רק בהצלחה! תודה שוב, דניאל!

טל עדתו

New member
דניאל, אני שמחה שקיבלת את התוכניות

כבר חשבתי משום מה שלא קיבלת אותם... אבל מסתר שכן
. שמחתי לעזור, ושאמח גם בעתיד. טל.

על איזה תוכנית מדובר?

ובכל זאת לא ממש הצלחתם לענות לי מה בגיבושים צריך פחות או יותר מבחינת כושר. למשל אם הממוצע זה 7 דקות ל 2000 מטר, צריך להתאמן יותר על ריצות ארוכות או קצרות וכו וכו תודה דני

טל עדתו

New member
עוד פעם עדתו?! ../images/Emo46.gif

אתה מנסה לעצבן אותי בכוונה או משהו כזה? ביקשתי ממך כבר קודם לקרוא לי טל (!!!) כי זה השם שלי! עדתו זה השם משפחה שלי!!!!!!! יש לי שם והוא טל ואני מבקשת ממך שוב תשתמש בו!!!!!! טל.

Iron-Maiden

New member
זה לא ילך ככה

עדתו, יש פה עוד כל מיני "טל", השם טל סתם ככה לא אומר כלום. אבל אם אומרים פה "עדתו" אז כולם יודעים טוב מאד למי מתכוונים. לכן אני מעדיף לקרוא לך עדתו. אני בטוח שכשאת מתייחסת לפוליטיקאים שלנו את אומרת שרון, פרס או שטרית ולא אריק, שמעון או מאיר.. אז כנ"ל לגבייך.

esolo

New member
לדני לוין

אני מסיים יב´ ובמשך השנה הייתי בקורס כושר קרבי "עמית לכושר" שנערך בספורטק. לא הייתי בשום מקום אחר אבל הקורס הזה הוא פשוט מצוין, גם מבחינה הכנה מנטלית לצבא ולגיבושים למינהם וגם כמובן מבחינה פיזית. אם אתה מעוניין לברר פרטים תשלח לי הודעה לאי מייל ואני אתן לך את הטלפון שלהם.

למעלה