אותו האיש "מנחם טוקר" .....

מני 22

New member
אותו האיש "מנחם טוקר" .....

מה אתם אומרים על האיש ההוא? באמת מבין במוזיקה? או שמי שמשלם יותר הוא זמר יותר טוב. ומה אתם אומרים על הרמה של השידורים שלו גם ברדיו וגם בדיסקים.

מני 22

New member
מבקשים מאוד בלי...

לשון הרע ורכילות אלא באמת מבחינה מקצועית ואמיתית . בבקשה שלא יגלוש למקומות לא טובים תודה מראש. למרות שעמדתי ידועה מההודעה הקודמת בנושא אני יכתוב שוב בהמשך.

מתנדב

New member
מני, אני מאוד אוהב את השידורים של

מנחם טוקר, מבחינתי, הוא אדם שמבין גדול מאוד במוזיקה החסידית, יתכן שהוא עושה פרסום חזק יותר לזמר מסויים כי אותו הוא אוהב יותר, אך הוא עדיין מבין טוב מאוד במוזיקה החסידית...

עם קשר ו/או בלי קשר...

חשבתי לא מעט לפני שכתבתי תגובה זאת. העניין הוא שפעם יותר נהניתי מהשידורים של טוקר. לאחרונה התחיל קצת לשעמם אותי. אבל לא זה העניין. אני גם לא רוצה לכתוב לשון הרע ולכן לא אנקוב בשמות. אבל הנושא הזה שהועלה בין השורות הוא לא חדש לצערי הרב. כבר לפני זמן רב שמעתי מ"יודע דבר" על מישהו אחר ולא משנה באיזה רדיו שלוקח שלמונים כדי "לדחוף" זמרים שמשלמים. וזה ממש ממש לא בסדר במקומותינו שככה עושים. לחשוב שיש זמרים שמשקיעים את הכסף שאין להם כדי להקליט שירים ובגלל שלא נותנים "דמי המרצה" (נקרא לזה ככה בעדינות) לא משמיעים אותם ? אז מצד אחד אולי כדאי לעשות "דווקא" ולהוקיע את המעורבים, אבל מצד שני יש בכך משום לא תלך רכיל ולשון הרע. לכן לא הזכרתי שמות. אני מקווה שהפרסום כאן יפקח עיני האנשים וביערת הרע מקרבך.

תהיה רגוע.

לא ההודעה החביבה והנכונה שלך תמנע מהם לעשות עוד כמה לירות בחודש.

מני 22

New member
אני רק חייב להוסיף ש.. א.

נהנתי מהכתיבה הזהירה ב. אנשים במוסיקה החסידית עוקבים תדיר אחר הפורום שלנו. אני לא רוצה לכתוב שמות אבל פגשתי אחד שדובר בו בפורום ואמרתי לו שיקרא אז הוא אמר לי ש"כבר אמרו לי את זה 10איש וקראתי"

מתנדב

New member
מני, תמסור להם שאנחנו נשמח מאוד

בהשתתפותם גם בפורום, גם אם הם לא ירצו לחשוף את עצמם, הם תמיד יכולים להכנס בניק שלא בשמם...

מני 22

New member
חבלז.

מדובר בבעלי תזמורות וכאלה, שהם עובדים ואין להם זמן לזה, מה גם שחוץ מנושא התזמורת שלהם ושל המתחרים לא מעניין אותם כלום בפורום.

מני 22

New member
לא מדובר עליו.

מה גם שאמרתי לו והוא לא ידע כלל על הפורום.

תראה, אני מאוד משתדל להיזהר

לא רוצה להיכשל בלשון הרע. אבל הנושא הועלה כאן וזה נושא כאוב וחשוב. תקוותי שאכן הנוגעים בדבר יקראו את הדברים ויסיקו את המסקנות הנכונות.

מני 22

New member
אתה טוב צבי.

בכל אופן מי שפוגש אחד מהאנשים שנכתב עליהם בפורום שיגיד לו, זה טוב לנו. אנשים מאוד מעונינים לדעת מה מדברים אליהם.

לא יודע אם אני טוב

כל הנושא הזה מזעזע אותי שצריך לתת שלמונים כדי שישמיעו אותך.

לדעתי עיקר הבעיה:

עם האיש הזה מ.טוקר זה שהוא הכניס המון סגידה לזמרים. וזה משהו שלא היה מצוי כל כך במקומותינו עד שהוא הגיע וניפח את זה לממדים מבהילים. וזה מתבטא הן בדיבור שלו עם הזמרים. שנראה כאילו הם רבנים שדעתם הכללית בשלל נושאים מענינת מישהו. והן בהכנסתם בתכניותיו בצורה שמשתמעת כ: הנה האיש שממנו תלמדו אורחות חיים. וזה אסון! כי הרי רוב הזמרים של היום המתקראים `זמרים חסידים` הם אנשים פשוטים ומטה וחוץ מקולם היפה, אין בהם שמץ של אידישקייט(לבד כמובן אי אלו זמרים שאכן ראוי ללמוד מהם שאע"פ שהם בשחקים בכל אופן הם מצתנעים.) ומה לנו ולדעתם הכללית?? וגם הכניס אותו טוקר רוח זרה לתכניותיו בקול חי. וזוהי לדעתי עיקר הבעיה! כי נגיד אדם כמו חנוך וינדרבוים. שהוא ידוע כאיש שראשו מלא בתכנים חסידיים ומסתובב אצל אדמורים בטישים. הוא יכול להביע דעה שבדרך כלל מתובלים דעותיו במילי דחסידותא. אבל מ. טוקר????

מתנדב

New member
יהודה נראה לי שהשקפותיך מוגזמות

קצת, וזה שמנחם טוקרא מעלה זמרים לשידור לעניות דעתי זה טוב, אמנם בקטע של הזמרים החסידיים ולא רק אלו ששרים שירים חסידיים, אותם לא שומעים בתכנית שלו, ובזה אתה צודק, אני חושב שמנחם טוקר צריך לראיין גם זמרים שהם עצמם חסידיים...

לא הבנת את כוונתי.

אין לי בעיה שהוא מעלה זמרים. להיפך זה טוב ומועיל ואף מהנה את ציבור המאזינים. רק הסגידה שהוא מושך אליהם. שמתבטא בשאלות שלא קשורות לתחום המוזיקה . זה מראה על סגידה ואלילות. שאין המקום לזה בציבור שלנו. שרוצה ברובו לשמוע נטו מוזיקה טובה.

מתנדב

New member
הבנתי, ולמה הוא לא מעלה לשידור

גם זמרים שהם חסידיים?, אולי רפוש יוכל להזיז שם את העניינים?

מבין במוזיקה ?

כאילו הוא יכול להחליט בשבילי מה יותר יפה ? כל אחד והטעם שלו. אם משלמים לו כסף אני לא יודע אבל אני לא יופתע אם אני ישמע ששוואקי שילם לו כסף בתקליט הראשון. ומנחם עשה ממנו אליל למרות שכל מה שהיה אצלו טוב זה היה שיר אחד שהוא אפילו לא הלחין את זה.

למעלה