אותו משחק כמו מקודם זהו את השיר עפ"י הציור והתמונות (אל תתיחסו לחיה שבתמונה, היא לא קשורה)
ר רוח של תשוקה New member 7/7/02 #1 אותו משחק כמו מקודם זהו את השיר עפ"י הציור והתמונות (אל תתיחסו לחיה שבתמונה, היא לא קשורה)
א אגרול אדום New member 7/7/02 #2 השיר היחידי שעולה לי בראש... "אופס, עשיתי את זה עוד פעם"? (אין לי כוח לכתוב באנגלית...) כי בריטני הבלונדינית שרה את זה.... והיא אומרת שם יותר מדי פעמים (26 פעמים) בייבי (תינוק...)
השיר היחידי שעולה לי בראש... "אופס, עשיתי את זה עוד פעם"? (אין לי כוח לכתוב באנגלית...) כי בריטני הבלונדינית שרה את זה.... והיא אומרת שם יותר מדי פעמים (26 פעמים) בייבי (תינוק...)
ע עלי באבה New member 7/7/02 #3 בהחלט צודק... נראה לי... וה-Shut Up Bitch זה כשאמינם אמר באחד משיריו (נראה לי ב- Without Me) לבריטני ספירס איזה קללה ובסוף אמר לה: !!!Shut Up Biiiiiiiiiiiiiiiiiiitch
בהחלט צודק... נראה לי... וה-Shut Up Bitch זה כשאמינם אמר באחד משיריו (נראה לי ב- Without Me) לבריטני ספירס איזה קללה ובסוף אמר לה: !!!Shut Up Biiiiiiiiiiiiiiiiiiitch
ע עלי באבה New member 7/7/02 #5 אולי... העיקר שזה בריטני ספירס בואו נגיד כך... לא ידוע איזה שיר כי בכל שיר היא אומרת BABY אז לא נדע בחיים
אולי... העיקר שזה בריטני ספירס בואו נגיד כך... לא ידוע איזה שיר כי בכל שיר היא אומרת BABY אז לא נדע בחיים
ע עלי באבה New member 7/7/02 #7 אה וואלה אתה בטוח צודק! !(Do It Again = Hit Me ---- One More Time (Please