אותו סיפור - חושדת שאבא שלי בוגד באמא שלי.

Daria Strummer

New member
אותו סיפור - חושדת שאבא שלי בוגד באמא שלי.

אני מרגישה כאילו שאני בסרט גרוע - מלא פעמים נתקלתי בהודעות כאלה בקהילות - "בטעות נתקלתי בSMS בפלאפון של אבא שלי...", ומשם זה ממשיך למסקנה המתבקשת. אף פעם לא חשבתי שזה יקרה לי, אבל לצערי הרב קרה. פעם אחת אני ואמא שלי נתקלנו בהודעה "מסתורית" כלשהי בפלאפון שלו, בזמן שהוא לא היה בסביבה ובדיוק בדקתי משהו בפלאפון [איזה צירוף מקרים] - אבל זה לא נראה ממש מחשיד. הדבר המחשיד היחיד היה הכינוי של איש הקשר, שהוא רק אות אחת בניגוד למקובל, אתם יודעים, לכתוב את השם של אותו בנאדם \= באותו זמן אני לא חושבת שאמא שלי חשדה במשהו, בגלל שזו הייתה הודעה סתמית לגמרי. היום, לפני חצי שעה בערך ליתר דיוק, הייתי צריכה להתקשר דחוף לחבר שלי והפלאפון שלי מת, אז מה עשיתי? התקשרתי מהפלאפון של אבא שלי, אכן. אני לא ארחיב איך ולמה [ולא חיטטתי בכוונה, בגלל שעד עכשיו לא היה לי חשד בקשר להודעה שעליה כתבתי מקודם] אבל נתקלתי בהודעות שהתקבלו שם. ובכן, זה לא וודאי לחלוטין, אבל בהחלט מחשיד, בגלל שבואו נגיד שסתם מישהו לא היה שולח לאבא שלי הודעות ועוד בשעות כאלה, ועוד "לילה טוב" או ":) הכל רק מתחיל". אין לי מושג מה אני אמורה לעשות במצב כזה. אני ממש ממש מבולבלת. מה שמכעיס זה שאמא שלי התכוונה לעזוב אותו לפני כמה זמן, לא בגלל בגידה או משהו, אבל בסוף נשארה ומה קורה? מסתבר שהוא בוגד בה \= אירוני או מה? למישהו יש עצה? אה, ולא בא בחשבון לדבר עם אבא שלי על זה, בגלל שאנחנו לא ביחסים כאלה של דיבור על נושאים כאלה. ~מיואשת ולא יכולה להירדם מרוב לחץ~

מקווה שאני עוזרת

אוקיי אני יודעת איך את מרגישה טוב לעמן האמת אני לא יודעת בידיוק איך את מהרגישה כי אף פעם לא היתי במצב כזה..אבל אני מבינה זה מסקרן לדעת באמת מה קורה..ולפתור את זה פעם אחת ולתמיד אבל אני חייבת להגיד לך שזה לא עינייך נכון זה ההורים שלך אבל כמה שזה נשמע נדוש הם כבר ילדים גדולים..הם יודעים לסדר ביניהם את העינינים לבד...כמובן שאם משהו ממש מציק לך את צריכה להגיד אותו לאמא שלך..ונכון שזה יכול לגרום לגרושים בינהם אבל את בעצמך אמרת שאמא שלך כבר רצת את זה בעבר וחוץ מי זה מה זה שווה נשואים בלי אהבה?! לי יש חברה שההורים שלה התגרשו וכל אחד חיי עם בן זוג אחר והם חיים ממש בטוב... מקווה שעזרתי..;]

MidNight Flame

New member
יש סיכוי טוב ש...

את סתם מכניסה את עצמך לסרטים. מה שבטוח, את מכניסה את עצמך למצב הזה, הסקרנות הרגה את החתול. אין לך מה להתעסק בזה, סביר להניח שזה שומדבר וגם אם יתברר שהוא בוגד, לא מתפקידך לעסוק בזה. בכל אופן, לדעתי? שומדבר... אפשר להרגע

Daria Strummer

New member
אפשר להירגע,

אבל מה שבטוח שאלה לא סתם סרטים \= פשוט ההתנהגות שלו השתנתה לגמרי בזמן האחרון, וביחד עם שיחות בשעות לא הגיוניות והSMSים האלה - הכל ברור. ואגב - זו לא הייתה סקרנות, אלא פלאפון בעל אנטומיה דבילית, ובטעות נכנסתי לזה
אם זה היה תלוי בי, לא הייתי רואה את זה, בגלל שלדעתי אף אחד לא רוצה לדעת פרטים כאלה, לא?

ט ר י ג ר

New member
היי, תיכנסי

אוקי, אני יודעת כמה את דואגת... אבל לדעתי, כמה שאת רוצה לעזור ו"להציל את העולם" שבמקרה הזה אלה היחסים בין ההורים שלך, את לא יכולה לעשות כלום. תני להם לפתור את העניינים. ו... אם ההודעות האלה היו באמת כל כך סודיות אז למה אבא שלך לא מחק אותן? אלתקפצי למסקנות. מקווה שיהיה טוב :]

Daria Strummer

New member
תודה.

לא משנה, אני רואה שלא הבנתם את הכוונה שלי ממש =\ אני ממש לא מחפשת להציל את העולם, אבל יש גורמים שמסבכים הכל. תודה בכל מקרה, אבל שיהיה.

נעה 124

New member
לדעתי תנסי לשכוח מזה...

אני מתארת לעצמי שזה קשה, אבל אני חושבת שזה מה שהכי כדאי לך עכשיו.. זה לא ממש קשור אלייך, זה בין ההורים שלך ולדעתי את פשוט צריכה לתת לדברים לקרות. תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים כדי לא לחשוב על זה ואם את מרגישה שאת יכולה, אז כדאי לך גם לספר לחברה טובה שאת סומכת עליה..

למעלה