אותי זה הצחיק..

ז י ג ז ג

New member
אותי זה הצחיק.. ../images/Emo6.gif

הנה הטבלה המציגה את כמות הקלוריות המבוזבזות במהלך סקס: להוריד לה את הבגדים: עם הסכמה שלה - 12 קלוריות בלי הסכמה שלה - 187 קלוריות להוריד לה את החזייה: עם שני ידיים - 8 קלוריות עם יד אחת - 12 קלוריות עם השיניים - 85 קלוריות לשים קונדום: עם זיקפה - 6 קלוריות בלי זיקפה - 315 קלוריות משחק מקדים: למצוא את הדגדגן - 8 קלוריות למצוא את נקודת הג'י - 92 קלוריות תנוחות: מיסיונרית - 12 קלוריות 69 בשכיבה - 78 קלוריות 69 בעמידה - 112 קלוריות דוגי סטייל - 326 קלוריות איטלקי - 912 קלוריות אורגזמות: אמיתית - 112 קלוריות מזויפת - 315 קלוריות לאחר האורגזמה: לשכב במיטה - 18 קלוריות לקום ישר מהמיטה - 36 קלוריות להסביר לה למה קמת - 816 קלוריות ללכת על זה פעם שניה: גיל 20-29 - 36 קלוריות גיל 30-39 - 80 קלוריות גיל 40-49 - 124 קלוריות גיל 50-59 - 972 קלוריות גיל 60-69 - 2916 קלוריות גיל 70 ומעלה - אין תוצאות סופיות להתלבש: ברוגע - 32 קלוריות במהירות - 98 קלוריות כשאבא שלה דופק בדלת - 1218 קלוריות כשאשתך דופקת בדלת - 3521 קלוריות

keren1980

New member
אל תתנצל, גם אני לא יודעת מה זה....

תנוחת האיטלקי... אבל דמיינתי איטילקי מעליי ו... וואלה זה שרף המון קלוריות :)

Sefy

New member
דמיינת אוכל איטלקי מעלייך ? ../images/Emo3.gif

הייתי אומר שזה "להכניס" הרבה קלוריות בפנים לא ?

ebony

New member
../images/Emo3.gif שווה להיות בחור אהה../images/Emo9.gif

מעניין כמה קלוריות מבזבזים על זיוף אורגמה.....

זה מצחיק?! ../images/Emo12.gif

זה רק מראה על עובדה אידיוטית אחת, שעם ההגזמות שלהם, אנשים מעודדים אחרים לעשות דברים, שאינם כדרך הטבע. אם דבר כזה מצחיק אותך, לבריאות. משום מה, לי קשה למצוא את זה מצחיק!

Sefy

New member
חייבת לטפל בחוש הומור שלך!

למה אם תקחי כל דבר באופן רציני בחיים, אז ממש לא שווה לחיות! לא כל דבר הוא רציני! זה היה בדיחה, לא מצחיק אותך, מילא, אבל למה לחפש שטויות וכל מיני תרגומים מאחורי בדיחות ? למה "כל" בדיחה שאת תרשמי אפשר לקטול בדרך הזו!

ספי'לה החמוד ../images/Emo13.gif

יש דברים, כמו ההודעה, שבראש השרשור, שאינם נושא לבדיחה בכלל! אני מצטערת, אבל ההודעה הזו רק מצביעה על עובדות לא נכונות, יש אנשים, שנתפסים לדברים האלה ומוצאים את עצמם פועלים בניגוד לטיבעם האמיתי בגלל שטויות כאלה. זה לא בדיחה!!! יש דברים, שבכיף אפשר לצחוק עליהם, אבל יש דברים, כמו התוצאה שעלולה להיות לבדיחה הגרועה הזו, שהם לא מצחיקים!!! מתוך הדברים בסקר הזה עולה ש... אונס הוא דבר דיאטתי, זיופים של אורגזמות הם דברים דיאטתיים, אז אם הדברים האלה כל כך טובים לבריאות, למה אנשים לא מאושרים איתם? - זה דבר, שהוא לא נושא לצחוק, בעיניי בכל אופן. אם זה מצחיק אותך, תהנה לך.

Sefy

New member
את פשוט כהרגלך מגזימה ../images/Emo3.gif

דברים שבאים ב-ת-ו-ר הומור שזה אומר הגזמות ובהומור דעת וללא שום כוונה רצינית. הם בדיחה! תביאי א-י-ז-ו בדיחה שאת רוצה, אני אהיה רציני ואוכיח לך כמה שאת טועה שוב ושוב ושוב

Vdrums

New member
אור-לי, יש כל מיני סוגים של

הומור, את לא צריכה לקחת קשה, אני מסיק שאת לא מחבבת הומור שחור, זה מקובל. אבל יש אנשים שאותם זה מצחיק. הרי את יודעת שזה לא ממש סקר וזה נועד נטו בשביל הבדיחה. מי מודד ספירת קלוריות בעת לבישת בגדים?

חמודים שלי...

אחרי כמה פעמים שעוברים אונס בחיים ועוד דברים דומים, הדברים האלה לא מצחיקים יותר.

Vdrums

New member
אף אחד לא אמר שאת צריכה לצחוק

מזה, אבל אל תצאי נגד דברים שמצחיקים אנשים אחרים.

תומר וספי, אני מצטערת להגיד לכם

שזו זכותי המלאה למחות כנגד אמירה המתארת את הורדת הבגדים, כנגד הסכמתה, כדבר דיאטתי... יופי... כל הכבוד, תהנו לכם, תצחקו לכם, תשמינו לכם, ואחר-כך תעשו דיאטה ע"י איבוד קלוריות באונס של מישהי - אחלה. תמשיכו ככה. אתם חושבים, שאני מגזימה? - תעברו על הדברים ותשימו לב למה האמירות מעודדות בדיוק. אחר-כך, תבואו לשפוט את הדברים שלי. אישית סלחתי על הפגיעות, שפגעו בי, אבל אני לא מוכנה לקבל בשום פנים ואופן, שום דבר שמעודד לדברים כאלה, כי את המשפט הזה: "יופי, אז אני אאבד כמה קלוריות בזכותך." שמעתי באחד ממקרי האונס שעברתי. מצטערת, שזה חונק אותי עד היום. אבל זו האמת.

Sefy

New member
אני מצטער לומר לך שאת מגזימה כרגיל

כי זה בדיחה, ומי שהולך על פי מה שכתוב בבדיחה ולוקח אותה ברצינות אז יש לו דפקט במוח. אני בטוח שאת גם מאמינה בזה שנתוני הקלוריות שם מדויקים להחריד נכון ? קצת לחשוב, לא הרבה. וזה שאדם אנס מישהי בטענה הזו, זה לא בגלל בדיחה שהוא שמע, זה אדם מעוות בראש שלו עוד לפני! כשתתחילי להתונן על בדיחות שנעשות על גזע ובלונדיניות או על איך שאדם גם נראה אז ניקח ברצינות כל בדיחה ונפסיק לצחוק. אמרתי לך כמה פעמים, תביאי כל בדיחה שלך ואני אוכיח לך שאפשר לסובב ולעוות אותה גם כדי שזה לא יהיה מצחיק בכלל.

Sefy

New member
לא אמרתי שאונס זה דבר מצחיק

אבל את זו שהכניסה תרגום של אונס לבדיחה, וכמו שאמרתי, כל בדיחה שאת גם תספרי, אני יכול להראות לך כמה שהיא לא מצחיקה. אם תקחי את החיים כל כך קשה, אז יהיה לך קשה. קחי לדוגמא את כריסטופר ריב, הוא צוחק על עצמו בזה שהוא לא יכול לעשות דברים מסוימים, או אפילו על חיי המין שלו. והוא נמצא כמו שאת יודעת במצב לא קל בכלל. אבל הוא צוחק על זה.

חוץ מכמה דברים קטנים

כמו - הורדת הבגדים ללא הסכמתה, והמאמץ הכרוך בהתלבשות [יש מילה כזו?
] כשאשתך בדלת, חביב למידי ומוכר.

למעלה