אותי זה הצחיק

9צב

New member
ואם כבר בקרוספיט עסקינן -

יש לי כמה שאלות קטנה (ואני מבקש בבקשה לא לצחוק עליי כי אני לא יודע ולכן אני שואל) מכיוון שחשבתי לנסות ולהצטרף בעיר שכנה.
- איך בדיוק חדשים מתקבלים אל תוך הקבוצות? איך אנשים בעלי כושר מינימלי בלבד בכלל מתמודדים עם זה בהתחלה?
- מה ההבדל בין "Open Gym" לבין אימון קבוצתי?
- אני מוכרח לציין שזה נראה קצת... "גדול" על מתאמנים מתחילים... האם כבר יקרעו אותי מהאימון הראשון?
- נהוג לצחוק\ללעוג על מתאמנים מתחילים?

(מעולם לא הייתי במסגרת קבוצתית שכזו של ספורט לכן אני מנסה לשאול, ושוב סליחה אם אני נשמע כמו אידיוט גמור)

R-o-i

New member
אדון מנהל יענה לך על זה, אני לא בעד קרוספיט

אבל לא נכנס לזה.

גם אני לא

אבל אני משתמש באלמנטים של קרוספיט בתוכניות אימון שאני מרכיב בהתאם למי שעומד מולי. לחלק זה עובד והם נהנים מזה, לחלק לא.
אני אישית לא אוהב להרגיש את הלב שלי בתחתונים, אז אני נמנע מקרוספיט (Homeostasis FTW).

9צב

New member
למה הכוונה?

9צב

New member
ניסית?

אם כן, איך היה היחס אליך כמתחיל בקבוצה?

9צב

New member
סליחה. רק עכשיו הבנתי שאתה לא רוצה

לדבר על העניין.

אתה לא חייב לענות, סורי על זה.

MidNight Flame

New member
והנה כל התשובות שרצית :

החדשים מתקבלים תמיד יפה ועוברים סדנאת יסודות (לפחות אצלנו) בת שלושה מפגשים של שעה של לימוד טכניקה.
רוב האנשים מתחילים בכושר מינימלי ולכן משתמשים ב"סקיילינג" על מנת להתאים את רמת התרגיל למתאמן עד שהוא מסוגל להתמודד עם הגרסא המלאה של התרגיל.
Open Gym הוא זמן בו מתאמנים יכולים לבוא להתאמן לבד, לתרגל וכו' בניגוד לאימון קבוצה בו מבוצע הWOD המוגדר של אותו יום כלל חימום מסודר ועבודת טכניקה
לא יקרעו אותך מהאימון הראשון, זה רעיון רע מאוד. אנחנו תמיד בעד שיהיה אפילו קצת קל מידי למתחילים מאשר שלא יוכלו ללכת במשך שבוע עד שמסתגלים לעומס.
לא, לא צוחקים או לועגים על מתחילים, המצב בקבוצות הוא שלרוב על כל מתאמן מתקדם יש לפחות 10 ברמה נמוכה וזה בסדר ותקין.

9צב

New member
תודה

Open gym אינו לפי ה- WOD, בעצם? אז מי מפקח על איזה תרגילים עושים בזמן אופן ג'ים ומי מקציב זמנים וכ'ו?

ושאלה אישית:
מייק, האם היית ממליץ למתחיל עם כושר די מינימלי - להתחיל בקרוספיט בשביל לשפר אותו?
או האם היית מציע לבחון אימונים אחרים בהתחלה בכדי "להתכונן" לקרוספיט?

תודה שוב

למעלה