"אותי זה מצחיק" - רשימת קטעים

קוליפון

New member
"אותי זה מצחיק" - רשימת קטעים

שלום לכולם
מחפש את רשימת הקטעים המלאה של הדי וי די - "אותי זה מצחיק"
. אם מישהו יכול לעזור -אודה!

poogi007

New member
רשימת המערכונים של "אותי זה מצחיק"

המערכונים מחולקים לכמה נושאים: דיסק ראשון: -משפחה שכזאת: ארצ'י בנקר- "ניקוי ראש" יוס..ס..ף- עצמאות שמח- "מוצ"ש" רבע עוף או בורקס- יוסי בנאי ורבקה מיכאלי דודות- החמישייה הקאמרית חופשה במלון- "מוצ"ש" שיר המנגל- יאיר ניצני יו.ס...ס...ף- פורים שמח- "מוצ"ש" לה-מרמור- "לול" טיול משפחתי בשבת- דודו טופז מסביב לעולם סיירת עולם- רבקה מיכאלי, מוני ובראבא המקהלה- שייקה אופיר צ'רטר- חנה לסלאו דון ז'ואן- גדי יגיל מנהיגי העולם- טוביה צפיר חיקויים אני יפה- מוטי גלעדי שושנה דמארי- דודו דותן נחצטרון- טוביה צפיר ורבקה מיכאלי וירטואזי ארוחת בוקר- רבקה מיכאלי וטוביה צפיר המעשנים- שייקה אופיר רוקדים בעירום- טוביה ויואב צפיר, אלברט ושרון כהן שיר אשיר בגשם- טוביה צפיר החלקרח- "ניקוי ראש" שערה ומחט- שייקה אופיר כסף כסף- "ניקוי ראש" אגם המברברים- טוביה צפיר, דובי גל, מני פאר ומתי כספי עם אחד- טוביה צפיר דיסק 2 רק בישראל יום העצמאות שלי- ציפי שביט המעיל- מוני ובראבא בית אבות לאמנים- חנה לסלאו רוסים- "החמישייה הקאמרית" לא שומעים- יוסי בנאי ואילי גורליצקי חידון התנ"ך- "לול" מלחמת המפרץ- שלמה בראבא הטלפון- רבקה מיכאלי ויוסי בנאי מריומה- חנה לסלאו וג'קי מקייטן המעפילים- "האגף הסגור" רפי ספורטיבי- דני סנדרסון מזמור לאזור- "ניקוי ראש" האולימפיאדה- "החמישייה הקאמרית" העולים החדשים- "לול" טיפוסים שכאלה מר ארוויזיון- דובל'ה גליקמן הטרמפיסט- גדי יגיל ומוטי גלעדי מהפכה יפנית- דודו טופז 80 שנות ציונות- "האגף הסגור" הפיל המגלח- שלמה ניצן אין מוצא- שלמה בראבא הצלם- גדי יגיל האשם תמיד- יאיר ניצני גלאדיס ואמא- רבקה מיכאלי ואיציק כהן סבתא זפתא בקדם ארוויזיון- חנה לסלאו איך רזיתי- ציפי שביט שיח זקנים- "מוצ"ש" הרבנית- רבקה מיכאלי סטנד אפ לימור- אורנה בנאי חולה על כדורגל- נאור ציון משפחת בנאי- אורנה בנאי בקיצר, אוסף מצויין.... לא יקר, שווה כל אגורה...

למעלה