אותי זה מצחיק

עזרו לי לבחור ספר מתנה

מתנה מהארץ על חידוש המנוי. האפשרויות: גם ילדים קטנים נולדים מכוכבים / עמנואל ב' דונגלה מצב גבולי / פייר אסולין יש גם 3 ספרי עיון שלא נראים לי כך תהיה עשיר / רוברט קיוסאקי, שרון לכטר חושים בוני מותג / מרטין לינדסטרום, פיליפ קוטלר סיפורי הצלחה / רוברט קיוסאקי, שרון לכטר מה כדאי לבחור? אני מוכנה להשאיל אותם אחרי שיגיעו...בקושי מגיעה לקרוא ממילא..

פשפשית - רדי מהספרים של קיוסאקי,

הוא מהסדרה של "זכות להיות עשיר ו"אבא עשיר אבא עני" ושאר הדברים האלה. תרגמתי ספר אחד שלו. הוא באמת מתעשר - מעריכת סדנאות ומכירת הספרים שלו למי שנופל בפח.... ממליצה על ילדים קטנים נולדים מכוכבים.

רב תודות

מזמינה את גם ילדים.... כפי שכתבתי, יש "גם 3 ספרי עיון שלא נראים לי"....אני בהחלט לא מתלהבת מספרות הזבל הזאת....

אותי זה מצחיק ../images/Emo6.gif

כדי לצאת לסוף השבוע עם חיוך הנה בדיחה שקיבלתי היום במייל: במלחמת העולם השניה חייל אמריקאי מקבל חופשה של שבוע בלונדון. בדרכו נכנס לרכבת מלאה נוסעים כשעל אחד המושבים, על יד גברת מהודרת, יושבת כלבה. החייל מבקש לשבת במקום הכלבה אבל הבריטית אומרת: "אתם האמריקאים כל כך חצופים!" לאחר כמה דקות של עמידה, מציע החייל לגברת שיחזיק את הכלבה על ברכיו לאחר שיתישב במקומה. היא שוב אומרת: "אתם לא רק חצופים אלא גם גסי רוח". לאחר עשר דקות נוספות אומר החייל: "גברת, אני בא מהחזית, בה נלחמתי במשך שלושה חודשים, ואני מותש. אני אשב, ואדאג שלכלבה שלך יהיה נוח על ברכי". "אתם האמריקאים", אומרת הגברת, "לא רק חצופים וגסי רוח, אתם גם ממש דוחים". בשומעו את זה, לוקח החייל את הכלבה ומשליך אותה החוצה מהחלון. הגברת משתנקת מכעס, והוא מתישב במקום שהתפנה. גבר אנגלי שיושב בצד מעיר: "אתם האמריקאים אולי לא כמו שאמרה הגברת, אבל אתם עושים הרבה דברים בצורה גרועה: נוסעים בצד הלא נכון של הכביש, מחזיקים את המזלג ביד הלא נכונה, וגם הפעם זרקת מהרכבת את הכלבה הלא נכונה!"

ועוד אחת טובה ../images/Emo3.gif

יום אחד מתים כמה מטיילים בדרום אמריקה, מקבוצה של ישראלים ואמריקאים. כשמגיעים לגן עדן, הפקיד מסתכל במחשב, מודיע להם שהם מיועדים לגהנום והם מתחילים להתחנן על נפשם. הפקיד מסתכל ואומר: "קחו את הטפסים, תחתימו את השטן שהוא לא רוצה בכם, ומבחינתי אתם יכולים להיכנס לכאן". האמריקאים חוזרים אחרי עשר דקות, אומרים שהביאו לו כל אחד 20 דולר והוא ישר חתם. הפקיד שואל: "היכן הישראלים?" "הם נשארו לשבת איתו על קפה. מסתבר שהוא עשה עם אחד מהם צבא".

למעלה