אותי מעניין אורי גלר

mash6

New member
אותי מעניין אורי גלר

תקשיבו, אני לא יודעת מה איתכם אנשים אבל אורי גלר לפי דעתי הוא קוסם שיש לו מלא טריקים. אבל הוא לא יותר מזה הוא לא בנאדם, הוא רמאי, שקרן, וממש לא איש טוב. ראיתם איך הוא מתייחס לאנשים שלו בתוכנית? הוא איש קר וגס רוח. לפני הרבה שנים אורי באמת עזב את הארץ והכל בגלל שעיתון "הארץ" חשף את כ-ל הסודות והשקרים שלו. נכון, יש לו זריזות ידיים והוא מצליח לעשות טריקים יפים. אבל למה לשקר ולהגיד שכל השטויות האלו הן קסמים? -זה ממש מגעיל מצידו... לעומתו אני מעריצה מושבעת של נימרוד הראל, למה? יש לי סיבה טובה.
קודם כל אח שלי (בן 31-בגיל של נימרוד) היה עם נמרוד בצה"ל בזמנו. נימרוד היה עושה עוד בזמן הצבא כל מני דברים משונים ואח שלי יודע שנימרוד לא יעבוד על אנשים בעיניים, וגם נימרוד לא אומר לאף אחד שהוא עושה דברים אל-אנושיים. הוא מתעסק בפסיכולוגיה ובקריאת חושים. לפי דעתי נמרוד הראל, הוא תותח!!! מקווה שקראתם, שירן

MasterCool

New member
גם לנמרוד יש טריקים, רק

שהוא לא מתייחס לזה כעל טבעי, הוא מצד אחד אומר שזה לא משהו על טבעי - ושהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים.. אך מצד שני הוא אומר שזה איזה משהו מסתורי כזה.( הרבה פעמים הוא עושה את זה לא?) בגדול, יש הרבה טריקים, לנו קשה לראות את זה בתור צופים מכוון שהתוכנית לא בשידור חי. כמו ששמתם לב התוכנית של אורי גלר בשידור חי ולכן נחשפים הרבה קסמים.. ולכן זה נראה לנו פחות מעניין ומרתק..

miki 6969

New member
על זה ורק על זה

אני באמת מעריכה אותו כי כאן הוא באמת לא פישל בגדול זה מה שניקרא מוסריות

למעלה