אותך....

12אניהיא

New member
אותך....

אילנה אביטל סתם כי זה שיר מדהים... אותך שואל הלב ומצפה לראות אותך אני חולמת יום וליל אני רוצה אותך אותך וכדומה מתוך הערפלים האם תזכור רוחות הסתיו אשר ליטפו אותך. אותך אני זוכרת יום וליל אותך לבי שואל ומתפלל אותך הוא מאבד ולא חדל אותך אותך אני חולמת עוד לראות אותך גם אם חלפו ימים מאות אותך לאחוז ביד ולהגות אותך. אותך לנשום מן הפרחים מן השיכר אותך מתוך הצוף מתוך הדבש מן המתיקות אותך אותך וכדומה מתוך הערפלים ולא נותר לי אלא חלומי לראות אותך.

12אניהיא

New member
אתה פה חסר לי

שיר פ33ות בשבילך אשת
שם שיר: אתה פה חסר לי אומן: נורית גלרון/אביב גפן לחן: אביב גפן גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה. ומעיני שלי טפטוף מקומי כי יש סדק בלב אהבה. כשהלכת מכאן לא ידעת לאן, מסגרת פניי בחלון. אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון.. ואולי...אתה פה חסר לי.. אתה כאן,אתה שם,ובכל זאת...אתה פה חסר לי.. אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שאבוא וארוץ עד אליך. וכלום לא קרה כשאתה לא בסביבה כן,הכל דיי רגיל בלעדייך. הייתי בכיף מחבקת אותך, מחכה לך בין הסדינים.. אני שונאת אנשים..אנשים חלשים,שבמקום לדבר הם זזים... ואולי...אתה פה חסר לי.. אתה כאן,אתה שם,ובכל זאת...אתה פה חסר לי.. מה יקרה אם פתאום תבוא אליי, ותייפה את הכל? רגע של שקט.. בחוץ שוב הגשם ממשיך על הכביש עוד ליפול. ואולי.......

נתוש תודה, רק ש....

זה מזכיר לי את השיחה שלנו בצ'אט אתמול בלילה. את יודעת על מה אני מדברת, נכון? על שיכחה וכאלה. את יודעת למרות שאני פוגעת בך שוב ושוב, אני תמיד אוהבת אותך ולא מתכוונת לזה. תודה שאת כאן בשבילי עדיין.

12אניהיא כנסי רגע לכאן

אני המעריץ הכי גדול שלך כאן והבאתי לך שיר אני יודע שאת תאהבי
ות מנגב לך ת'דמעות לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה וזורקת משפט של הימור אתה או אני או אתה ואני בתוכי סגור מילותי כבר אינן יוצאות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות תראה היא אומרת לי ערפל מכסה את הכביש הבעיות מתחילות בראש החיים מפחידים מספיק ואני בתוכי סגור לא יכול שום דבר לראות וחוץ מללחוש את שמה מנגב לה את הדמעות תבכי לי עכשיו תבכי אני אומר זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתחרר תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות

אני פה אני שם....

ואת חסרה לי. אוהב אותך. אפילו שככה פתאום זה נגמר חשבתי שעוד נדבר עשית את עצמך לא שומעת נתת לי להתפורר מתוך ערימת השברים שבלב אספתי את מה שנישאר מיליון פעמים כבר אמרתי אוהב יותר מזה אי אפשר תגידי מי יכול לאהוב אותך יותר תגידי אם יש עוד אהבה במקום אחר תגידי כבר ניסיתי הכל זה לא עובר תגידי לי רק אם אפשר לאהוב יותר היית אמיתית עכשיו את דמיון הפכת לחלום לבן אולי זה בכלל לא קורה לי אז למה אני עוד כאן אם את לא לבד מצאת לך אחר כזה שאותך יאהב תגידי את זה בשתיקה ארוכה עשי שזה לא יכאב תגידי מי יכול לאהוב אותך יותר...

טאKילה

New member
תגיד..../images/Emo9.gif

מרוב אהבה שכחת לציין של מי השירים..??
חשוב מאוד לציין..

אויי האהבה מה היא לי עושה....

השיר הראשון של שלמה ארצי, אניהיא אוהבת אותו מאוד. השיר השני של ליאור נרקיס, זה מה שאני מרגיש כלפיה. עכשיו אני בסדר?

למעלה