אות חיים

עלתה גלרית ילדי הפורום! כולם

מוזמנים לשלוח תמונות. בינתיים יש בה שתי תמנות של פשוש לבית בן צבי. אחת מהן ממש גדולה מדי.

אות חיים

רק רציתי להגיד שחזרתי,הכאבל במחשב עשה לי צרות ולא יכולתי להתחבר אבל עכשיו הנני כאן! ואגב,לכולכם יש ילדים מקסימים אבל אתם לא חוששים טיפה לחשוף אותם ברשת? אני נוטה להיות פחדנית בקטעים כאלה.

חשיפה ברשת.

יש לי פחד לשים את התמונה של עצמי ברשת כי מישהו יכול לצרף אותה למכתב נרצה שהיא לא רלוונטית לו ולטעון שזו התמונה של האיש שדרס את החתולה שלו לפני 70 שנה בכותב הצפוני. אבל מה יכול לקרות מחשיפת תמונה של ילד בן 4. אגב, אישתי ואני כותבים ברשת בשמותינו הפרטיים בחשש מסויים אבל אנחנו עושים זאת כי חשוב לנו להוכיח שאין לנו מה להסתירץ אין לנו שום בושה בבעיות האישיות שאנחנו חושפים. את השם הפרטי של הבן אנחנו לא חושפים כי זו הפאטיות שלו. זה נראה כביכול בסתירה לחשיפת תמונתו אבל צריך לזכור שעוד מספר שנים הוא יראה לגמרי אחרת. נ.ב. עוד עניין שקשור בהפגנתיות של חוסר בושה באינטרנט הוא עניין שגיאות הכתיב. אני בתור פרמציפ לא מעבור ספלר על הודעות באינטרנט. אני פשוט לא יכול לכתוב שאין ללקויי למידה סיבה להתבייש בשגיאות הכתיב שלו כשאני מעביר ספלר.

למעלה