אות מלחמה

אות מלחמה

שלום השתחררתי לפני 4 חודשים ועדיין לא קיבלתי את אות המלחמה. אני שואלת כי מספר אנשים רב שאני מכירה כבר קיבל (לא שהיו ביחידה שלי...) מישהו יודע אולי עד מתי מחלקים את האותות ואם הייתי אמורה כבר לקבל או שזה הגיוני והרבה עדיין לא קיבלו?

Haunted

New member
בשביל מה את צריכה אותו ?

תסתובבי איתו על אזרחי ? סתם... כל מי שזכאי לאות מלחמה היה אמור לקבל מכתב על כך. במכתב רשום שמקבלים אותו בשירות המילואים הקרוב (אחרי קבלת המכתב). לגבי מי שלא עושה מילואים.. אין לי מושג. אפשר לפנות לקצין בנושא.

eli1986

New member
"מעורב"...

אכלת מעורב ירושלמי בקרייה באותו הזמן? חתיכת אפס. תחשוב פעמיים לפני שאתה רושם משהו כזה, אולי, ורק אולי, יש פה אנשים שאיבדו חברים יקרים במלחמה הזאת.

רועי21רג

New member
בוא אני אסביר לך יא אימפוטנט

זה לא קשור בכלל לאיך שאני רואה את המלחמה הזאת , יא דביל שכנראה נשאר בן 18. א. לא ילד , לא הייתי בקריה , לקחתי חלק , והמדים שלי אפילו עברו כביסה אחרי דם. ב. אמרתי שהאות הזאת היא על ה.... , בגלל שאפילו מש"ק הממטרות קיבל אותה. ג. בלי שום קשר , אין שום כבוד במלחמה הזאת , אנשים מהגדוד שלי מתו לחינם . ד. כל כך שקוף שאתה ייצור ממחרחרי מלחמה הדפוקים , עוד אחד מאלה שנהנה להיכנס לכפרים פלסטינים כאילו הוא באיזה סרט קומנדו , שוב אני חוזר לא העברתי אפילו שניה בקריה , עשיתי חצאים כל השלוש שנים האלה יא חתיכת אידיוט , ונכנסתי לכפרים ולעזה בשביל להגן על חבריך המתנחלים.

רועי21רג

New member
מצטער חבר'ה

אני פשוט שונא שמשתלחים בי מבלי לחשוב לשניה מה הכוונה שלי , בשבילי להגיד לי שאני מזלזל בלוחמים שנהרגו שם זה לרדת לפסים אישיים.

eli1986

New member
עם כל הכבוד.

קודם כל, תודה רבה על כל הברכות, מחמיא לי מאוד, ורק מראה עם מי יש לי עסק. דבר שני, זה לא משנה בכלל מי אתה ומה עשית במלחמה, ואם היית שותף פעיל בה, אז זה עוד יותר עצוב לדעת שאנשים שנלחמו שמים *** על האות שמייצג את המלחמה הזאת, גם אם הם חולקו לכל הג'ובניקים שעשו יומיות באותו הזמן, כי אות מלחמה מחלקים לכל מי שהיה בצה"ל באותו הזמן(מה גם שאזרחים שעזרו לצבא בזמן המלחמה גם קיבלו אותות). לא באתי לפגוע בך או לזלזל בך, אבל אתה חייב להבין שיש דברים שלא ראוי לרשום אותם בפורום, ולרשום את מה שרשמת זה זילזול בכל ההרוגים של המלחמה הזאת, אפילו אם זה בלי כוונה.

למעלה