או אה מה קרה?

שמאלני

New member
או אה מה קרה?

הפועל אכלה אותה. איך אני מאושר לאחר שאלימלך ודומב לא ישחקו במשחק הגומלין. אני יודע שהפורום הזה מיוחד לפוליטיקה,אבל אני לא יכול להסתיר את השמחה שלי. היידה פארמה.

CHOFA

New member
גאון של אמא...

בס"ד מעניין כמה היתה מכבי עושה נגדם..... (רמז-תכפיל ת´הפסד לרודה...)

שמאלני

New member
מה קשור גאון של אמא?

מה אכפת לי ממכבי כל עוד הפועל הקבוצה שאני שונא אחרי מכבי חיפה,הפסידה אני האדם הכי מאושר בעולם. ואף אחד לא יוכל להרוס לי את האושר שלי,כן אפילו לא את. צהוב עולה ,צהוב עולה, צהוב עולה עולה עולה.... פארמה החזירה לצהובים את הנקמה בקבוצה הקומוניסטית.

Charlie

New member
chofa זה ההבדל

בין הפועל ת"א למכבי ת"א. פארמה הגדולה באה לבלומפילד עם 5 בלמים ומחלצת נקודה מהאדומים. קרית גת באה לבלומפילד וב-10 שחקנים לוחצת את מכבי, עד שזו יוצאת מרוצה שחילצה מולה נקודה ושמה סוף ל"שרשרת ההפסדים". היתה זקוקה לפנדלים ולמזל (ולטעויות שופט...) כדי לעבור את "צפרירים". זה ההבדל, chofa, בין הפועל ת"א ומכבי חיפה האירופאיות לשאר הכדורגל הישראלי: הפועל פ"ת, מכבי ת"א, בית´ר ב"ש, בני יהודה, ראשל"צ ועוד.

קימי

New member
חשבתי שדנים פה על פוליטיקה ולא על

ספורט, חבורת מטומטמים שרודפים אחרי כדור, ועושים המון כסף, תסבירו לי פעם מה ההתלהבות של גברים מכדורגל

איזה תואר יש להפועל שאין למכבי?

מי שיענה נכונה, יזכה בקלטות מהמשחקים בהן הודחה הפועל ת"א מהגביע ע"י הפועל ירושלים ומכבי עכו בשנים עברו. ובהצלחה להפועל בקרב נגד נהריה על העליה לליגת העל בכדורסל.

שמאלני

New member
בגיניסט....

אל תשכח את הקלטת שתהיה השבוע שהפועל תהיה מול פארמה,על ההפסד הכואב.

למעלה